חידה מספר 1

mickeyc19

New member
אוף.....

החידה השנייה נעצבנת אותי. הבנתי לאן אני צריכה ללכת, הבנתי את בטריקון הנחמדון שעשו לנו פה. אבל אני לא מצליחה למצוא שם תמונה לא של שירה וילנסקי ולא של אף אחד/שום דבר שקשור לשמינייה

SiLver FaNG

New member
עדיין אפשר לנסות לפתור../images/Emo35.gif../images/Emo72.gif

כלומר התמונות עדיין נמצאות במקומן?

m o g b a l 5

New member
../images/Emo221.gif למה זה כבר לא נעוץ../images/Emo35.gif

למה לא הודעתם מי זכה
מתי תודיעו מי זכה

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifכי אחרי 24 שעות

הנעיצה יורדת. אני מאמין שאו מחר או בסוף התחרות יודיעו על הזוכים

הפיתרון והזוכים../images/Emo47.gif../images/Emo124.gif

מקסימים ומקסימות יקרים, קודם כל אנחנו רוצים לומר לכם כל הכבוד על הפתרונות המדהימים ששלחתם לנו. בואו נעבור על הפתרונות: חידה מספר 1: עמי ותמי הלכו ביחד לטקס. מה את מסיקה מזה? הכוונה היתה לטקס עמ"י, והרמז היה למירי מסיקה (הזוכה הגדולה השנה). במקרה הזה האופציות שלכם היו: פורום מירי מסיקה ופורום ערוץ 24, כאשר התשובה הנכונה היא: פורום ערוץ 24 (971). התמונה הופיעה בצד שמאל. חידה מספר 2: נעדרת: שירה וילנסקי. נראתה לאחרונה מעופפת ברחבי תפוז אנשים. מאז נעלמו עקבותיה. כל היודע דבר על מקום הימצאה מוזמן לשלוח לנו את הלינק המדוייק. אם תשימו לב, במהלך החודש האחרון רצים באנרים שחורים ברחבי תפוז אנשים שמפנים לאתר "אבודים" ובהם הכיתוב הבא: "נעדר: ד"ר ג'ק שפרד. בן 39, גובהו 1.88, שערו שחור, עיניו חומות. נראה לאחרונה על טיסת אושיאניק 815. מאז נעלמו עקבותיו...". זה היה אמור להביא אתכם לתוך אתר אבודים ולחפש אחר התמונה של שירה וילנסקי שהוחבאה בתוך אחד העמודים. במקרה שלה - היא הופיעה בעמוד ששמו: Lost In Translation. והזוכים: 2 הזוכות בפרס הראשון שהוא 10 מעטפות (לכל אחת) של סדרת השמינייה הן: S t r a w b e e r Y מלאכית מהאגדות 2 הזוכים בתמונות גדולות של כוכבי הסדרה הם: m o g b a l 5 ברוש חולה על מיכוש הזוכים מתבקשים לשלוח אלינו מסר עם הפרטים הבאים: שם מלא, כתובת מלאה ומספר טלפון כדי שנוכל לשלוח להם את הפרסים. ברכות לזוכים ו.. נתראה היום בשעה 17:00 עם חידה חדשה!!! בהצלחה!

Yarden908

New member
אוףףף ידעתי שזה אבודים

ונכנסתי לאתר אבל לא חיפשתי בין העמודים
היום אני ינסה שוב

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo9.gif

o r t a l13

New member
מזל טוב!!!

איזה באסה.. נכנסתי לפורום מירי מסיקה טקס פרסי עמ''י

m o g b a l 5

New member
../images/Emo221.gif ת'אמת קצת התאכזבתי

שראיתי שלא קיבלתי את הקלפים כי זהה ממש ממש חשוב לי..... אבל אני מסתפק בתמונות [או תמונה
]

../images/Emo10.gif../images/Emo12.gif ידעתי את שניהם!

איך שהיה תחידות עלה לי לראש שני המקומות האלה...אבל לא ידעתי שזה אמור להיות בגלריה:-\ ....חיפשתי בפורום.... להבא אני אדע..ואולי יהיה סיכוי

../images/Emo55.gifשלחתי להם את הפיתרון הזה, אב

אבל לא הייתי בין הראשונים ששלחו, לכן לא זכיתי..ואם תראו שכותבת מישי במשתמש סתיו love פלור, זו אני...

למעלה