נראה לי שהבנתי ומצאתי
S S t r a w b e e r Y New member 27/3/06 #19 מצאתי את התמונה הראשונה אני חייבת למצוא את שניהם או רק אחת?
M m o g b a l 5 New member 27/3/06 #21 ../images/Emo221.gif למה זה בלשון נקבה../images/Emo35.gif יש מצב שזה באמת משהו שקשור למירי מסיקה
K KiShKooSh New member 27/3/06 #75 כי רוב הפורום בנות... ומה לעשות לא נכון עיברית תיקנית, ואטאבר יש פה יותר בנות אז זה יכתב בלשון נקבה זה מה שהפריע לך ?
כי רוב הפורום בנות... ומה לעשות לא נכון עיברית תיקנית, ואטאבר יש פה יותר בנות אז זה יכתב בלשון נקבה זה מה שהפריע לך ?
M m o g b a l 5 New member 28/3/06 #85 ../images/Emo221.gif לא כי חשבתי שזה באמת קשור למירי מסיקה.......
M m o g b a l 5 New member 27/3/06 #23 ../images/Emo221.gif למה זה בלשון נקבה../images/Emo35.gif מה יש ממצב מצב שזה באמת קשור למירי מסיקה
D DoRiNuS sMiNiA New member 27/3/06 #31 מצאתי תמונה של ידידיה...../images/Emo3.gif זה עוזר לי במשהו?!
« «Nitzan» New member 27/3/06 #45 אתם יכולים להסביר לי איך לחפש? נגיד נכנסתי לאתר/ פורום/ השד יודע מה.... עכשיו לחפש בגלריות במה? כתבו לי במסרים אם אפשר...
אתם יכולים להסביר לי איך לחפש? נגיד נכנסתי לאתר/ פורום/ השד יודע מה.... עכשיו לחפש בגלריות במה? כתבו לי במסרים אם אפשר...
ס סתיו לאב הילי New member 27/3/06 #33 ../images/Emo55.gifשאלה חשובההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif הראשון שכתוב על עמי ותמי זה חידה ראשונה והשני שכתוב על שירה וילנסקי זה החידה השניה
../images/Emo55.gifשאלה חשובההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif הראשון שכתוב על עמי ותמי זה חידה ראשונה והשני שכתוב על שירה וילנסקי זה החידה השניה