Ahava42
Active member
תתאמץמצאתי 8
אחד הגדול 3 בקודקוד
4 בזויות למטה
תתאמץמצאתי 8
אחד הגדול 3 בקודקוד
4 בזויות למטה
מנסה לחלק כול חלק לחלק ל2 הגעתי ל18תתאמץ
תתאמצימנסה לחלק כול חלק לחלק ל2 הגעתי ל18
מנסה לחלק כול חלק לחלק ל2 הגעתי ל18
למה לחלק לבד?? צריך להיות איך שמחולק לדעתי אסור לחלק לבד , רק איך שקיבלנו בציורתתאמצי
מקסים הפעל קסםמצאתי 8
אחד הגדול 3 בקודקוד
4 בזויות למטה
הגעתי ל16מקסים הפעל קסם
קלי קלוטו, תשובתי המיידית היא 18, שהיינה סכום התמורות של כל קומה.הנקודות נשארו בתפוז הישן. |תפוזון|
כמה משולשים יש בתמונה? צפה בקובץ המצורף 49492
אני הגעתי ל14, בבדיקה מרופרפת ולא מעמיקה. מניח שזה לא נכון אם אחרים גילו כבר 18 עוד קודם לכן וגם תשובה זו הוכרזה כשגויההנקודות נשארו בתפוז הישן. |תפוזון|
כמה משולשים יש בתמונה? צפה בקובץ המצורף 49492
איך 3? מה עם המשולש הגדול?3 שלוש
איך 3? מה עם המשולש הגדול? נכון תוסיפו עוד אחד ארבעה משולשים
כתבתי נכון,,ארבעה משולשים לא שלשאיך 3? מה עם המשולש הגדול?
איך שלוש כשזהבי מצא כבר 18.3 שלוש
מה איכפת לי מזהבי?? אני ראיתי רק שלשה משלשים בראש,,היתר הם עם ארבעה צלעות ארבעה צלעות זה לא משולשאיך שלוש כשזהבי מצא כבר 18.
נכון ארבעה משולשים תוסיפו את המשולש הראשימה איכפת לי מזהבי?? אני ראיתי רק שלשה משלשים בראש,,היתר הם עם ארבעה צלעות ארבעה צלעות זה לא משולש
מה איכפת לי מזהבי?? אני ראיתי רק שלשה משלשים בראש,,היתר הם עם ארבעה צלעות ארבעה צלעות זה לא משולש
וודאי שהורידו תוכנית זוללת כספיםזה חידת מצלצלים. פעם בשעות המאוחרות של הלילה היתה בערוץ 10 או 2 תוכנית מצלצלים. היתה מנחה ששעות שאלה שאלות על חידות כאלה. ואנשים היו מתקשרים ורובם הגדול היה טועה בתשובה. כי השאלות האלה הם סוג של הונאה. בסוף הפסיקו את התוכנית הזאת. היו לה במשך השנים כל מיני שמות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.