חידה חדשה

חידה חדשה

כל הדמויות הלא אמריקאיות(או לא אמריקאיות במקור). לכל אחד לציין מאיזה מדינה הוא.

ואני אתחיל

באבו ואח של באבו(פקיסטן). פפי ובן הדוד שלו(איטליה). מוכר הקלצונה(איטליה). האיש שהרס לקרמר וניומן את המשחק "סיכון"(אוקראינה). ה"קובנים" שג´רי היה צריך להביא לקרמר(אם אני זוכר נכון התברר בסוף שהם דומיניקנים).

verbal

New member
נשבע שבאתי לשאול שאלה דומה, אחי

יש לי עוד כמה: הספרים הספרדיים שאהבו את "המספריים של אדוארד". הרוסים שהתקינו לג´רי את הכבלים ושברו לו את הטלוויזיה. הסופ נאצי. ויש עוד המון.

עידו17

New member
הספרים היו איטלקים, לא ספרדים

ויש את ז´אן פול מטרינידד וטובגו, ואת וינונה האינדיאנית והעוזרת הסנגלית של סיד פילדס וחמומי המוח שרודפים אחרי קרמר בכמה הזדמנויות (אלה שגנבו לו את הארמואר)

הם היספאנים

והיו עוד היספאנים - מרסלינו וקית´ הרננדז ויש לי עוד אחד- דריל נלסון, החבר הלבן/שחור של איליין - מדרום אפריקה

עידו17

New member
רותי כהן

רגע, היא שייכת לשאלה על היהודים, לא לכאן
לא חשוב, נמשיך... סווטלנה, אישתו של סילביו (וסילביו כמובן, רק שאני לא יודע מאיפה לעזאזל הוא הגיע)

עידו17

New member
המתעמלת הרומניה

והידיד שלה, שקרמר גרם לו ליפול מהחבל בקרקס והדיקטטור הקובני ההוא שקנה את ג´ורג´ תמורת עופות למה אני נזכר בשמות רק אחרי שאני לוחץ ´שלח´?

Carpet Crawler

New member
אז שני חברים אנגליים...

החבר האנגלי של איליין שקיבל את החליפה של קני בניה היה סיימון, בפרק "The Soup" בעונה 6, עם כל הסיפור עם החליפה והארוחה שלא הוחזרה כביכול. זה שיש לו חבר בשם אין היה חבר אנגלי אחר של איליין, בפרק "The Wig Master" בעונה 7, שבו ג´רי קנה מהחבר מעיל יקר (כך איליין הכירה אותו) ואז החזיר את המעיל for spite. הזוחל.

עידו17

New member
אז החבר של אין היה קרייג, עם הקוקו?

כי הוא היה זה שמכר לג´רי את הז´קט שהוא החזיר FOR SPITE. ואם כן, אז נדמה לי שקרייג בכלל לא היה אנגלי, רק היה לו חבר מאנגליה. הייתכן?

עידו17

New member
לא אין, אין!!!

אין הוא החבר של קרייג, זה שאילין יצאה איתו כדי לסחוט הנחה על שמלה יקרה של ניקול מילר. איליין היתה בטוחה שהוא מתכוון לתת לה הנחה, ואז גילתה שהוא מבטיח הנחה גם לחבר שלו מאנגליה ולא רק לה.

למעלה