חידה חדשה

subzero

New member
חידה חדשה

זה הולך להיות ארוך, כל הסיבות שג´רי ניפרד ממישהי...

verbal

New member
מה שעלה לי לראש...

1. היו לה ידייים גבריות. 2 ו-3 זה אותה בחורה 2.היא השתיקה אותו (עשתה לו "שששש..."). 3.היא אכלה את האפונים אחד אחד. 4.נשפכו עליה מי ביוב. 5.ההורים שלו אהבו אותה.

עוד כמה

לא אהבה שהוא עושה את "הקול" דו-פרצופית תרתי משמע מחזיקה בבית "דוד" במשרה חלקית מס´אז´יסטית שלא מסכימה לעשות לו מסאז´ יותר מדי "טובה" כולם (חוץ מג´רי) חושבים שהיא לוזרית

tuchi

New member
הוא לא נפרד

מזאתי היותר מידי טובה... היא זרקה אותו כי זה הגעיל אותה שהוא שינה את המספר במכנסיים שלו מ 32 ל31...

זאת היותר מדי טובה

היא זאת שלקחה את כל הספוגיות,לא?אם כן אז אולי הוא כן זרק אותה.

עידו17

New member
היא זרקה אותו

אחרי שג´רי גילה את כל הספוגיות בארון שלה הוא חייך לעצמו והיה מרוצה ש"היא כן מושחתת", ואז כשיצאה מהמקלחת ונזכרה שהיה לו משהו להגיע לה, היא שואלת אותו בצורה כל כך... טובה ("U CAN TELL ME ANYTHING"), שהוא מחליט בו ברגע לזרוק אותה ע"י גילוי סוד המכנסיים ו...THAT´S IT...

תזכיר לי

מה הוא התכוון להגיד לה בהתחלה,כשהוא אמר לה שהוא רוצה להגיד לה משהו(לפני שהוא גילה את הספוגיות)?

עידו17

New member
בבקשה (אם אני זוכר נכון)

הוא התכוון להגיד לה על המכנסיים ובכך להיפרד ממנה, ואז הוא גילה את הספוגיות וחשב - ´סבבה, היא דווקא כן מושחתת, למה להיפרד ממנה?´ ברגע שהיא נתנה לו את התשובה החביבה הוא נשבר, וחשב - ´אוקיי, היא באמת לא בשבילי´, וחזר לתכנית המקורית. אני צודק, זוחל?

Carpet Crawler

New member
לא.

הוא התכוון להפרד ממנה בגלל שהיא "טובה מדי" כמתוכנן, בא להגיד לה את זה, הספיק להגיד לה שהיא אדם טוב והיא קטעה אותו והלכה שניה לאמבטיה וכשביקשה ממנו להביא לה מגבת הוא ראה בארון אספקת ספוגיות ל50- שנה בערך וחשב לעצמו "היא כן מושחתת", וויתר על הרעיון להפרד ממנה. כשהיא יצאה מהאמבטיה היא שאלה מה הוא התכוון להגיד לה, ובתור אלטרנטיבה הוא חשף בפניה את הסוד על הג´ינס עם המידה השקרית. אחר כך ג´רי וג´ורג´ חיכו לקרמר בצעדת האיידס ג´רי אמר שהיא אמרה שהוא לא ראוי לספוגית... "...wouldn´t waste a sponge on me" מכך עולה שהיא זו שזרקה אותו. הזוחל.

עוד שלושה(למרות שחלק זה שהן זרקו)

1. הצחוק שלה 2. שמלווה זרקה אותו כי הוא לא בוגר (נראה לי) 3. ההיא עם העירום הרע והעירום הטוב (לא בטוח מה זרק את מי) אה עלו לי עוד שניים 4. ההיא שהייתה דומה לו 5. ההיא שבתא במסעדה נראתה טוב ובמקומות אחרים רע

צודק שאמרו שג´ורג´ דלוק על ג´רי

אז הוא מצא בה כתחליף והכל ואז היא הסתפרה א בכלל התחרפן פרק ענק טעות שלי

למעלה