חיבת מכם עזרה!:)

Love Today

New member
חיבת מכם עזרה!:)

ככה כמה שאלות לי אליכם מקווה שזה לא חופר מדי ותענו לי, *האם ניתן לעשות תואר כפול במדעי המדינה ומשפטים? אם כן, באיזה מוסדות לימוד? *מה המוסד הלימודי הכי טוב ללימודי משפטים? *מה שכר הלימוד לכל התואר? [ בהערכה גסה] *מה התהליך מבחינת התואר כדי להגיע לעריכת דין פלילית? תפרטו קצת על איך מגיעים לזה בכלל ומה לומדים וגם מבחינת הסטאז'. *מה הממוצע בגרויות הדרוש + פסיכומטרי כדי להתקבל? תודה מראש!:)

B L I M P

New member
אז ככה:

1. נראה לי בכל האוני' אפשר ללמוד תואר במשפטים ומדעי המדינה (לגבי העברית אני בטוחה, לגבי השאר אני עושה ניחוש מושכל). בבינתחומי יש תואר שנקרא משפטים וממשל - שנראה לי די דומה למדעי המדינה. קחי בחשבון שלפחות באוני' מדובר בתואר וחצי אז העומס הוא לא קטן. 2. התפיסה הרווחת היא שהאוני' העברית ואוני' ת"א הן הכי טובות. אחריהן כל שאר האוני', אחריהן המכללה למנהל והבינתחומי ואחריהן כל שאר המכללות. 3. שכה"ל לתואר כפול יוצא בסביבות ה 14K בשנה (9K רק משפטים). זה יוצא כ 45K ל3.5 שנים (שזה כל התואר) 4. מבחינת לימודים לא עושים שום דבר מיוחד כדי להגיע להתמחות בפלילי. עם סיום הלימודים עושים סטאז' (שמתקבלים אליו במהלך הלימודים על סמך ציונים וקו"ח). הסטאז' אורך שנה. אין לי מושג מה עושים בסטאז' פלילי. 5. אין לזה תשובה חד משמעית. א. כי זה משתנה בין מוסדות. ב. כי הציון שאת צריכה בפסיכו' תלוי בציונך בבגרות ולהפך. ציוני הקבלה למשפטים באוני', ובעיקר באת"א ובעברית, הם ממש לא נמוכים. ככל שיורדים ב"נחשבות" של המוסד הקבלה לשם קלה יותר. אני ממליצה לבדוק באתרי האינטרנט של המוסדות - יש להם מחשבונים שמאפשרים לחשב לעצמך את הממוצע ולראות בערך איפה את עומדת לגבי קבלה.

שכ"ל אוניברסיטאי רגיל הוא קצת פחות מ9K לשנה

תוסיפי לזה עוד כ-450 ש"ח על אבטחה, דמי רווחה ושטויות כיו"ב, איך הגעת ל-11-12K?

flutter girl

New member
את שואלת שאלה מצויינת

התשובה לכך היא פשוטה: אני מפגרת. השכ"ל שלי הוא 10,500 לערך. אני עשיתי איזשהו מיקס מפגר בראש, שהיה קשור לעובדה שבשנה א' השכ"ל שלי היה 11+, כי התחלתי את השנה בדו-חוגי ועזבתי באמצע. אז לא חשוב !!! קבלו ביטול

idc

New member
תואר במשפטים וממשל

שלום, המרכז הבינתחומי הרצליה מציע תכנית לימודים לתואר ראשון משולב של משפטים וממשל. התכנית במשפט וממשל הנה מסלול לימודים ייחודי למרכז הבינתחומי הרצליה, בן שמונה סמסטרים, המאפשר לסטודנטים למשפטים לרכוש השכלה רחבה בלימודי ממשל; ומעניק לבוגרי לימודי משפטים, מעבר להכשרתם כמשפטנים, גם ראייה בינתחומית רלוונטית ומועילה לתחומי העיסוק המגוונים של המשפטן במגזר הפרטי, במגזר הציבורי, בזירה הדיפלומטית, או בכל פעילות אחרת שיש לה ממשק עם מוסדות המדינה וגופים בינלאומיים. מצורפים לינקים למידע נוסף על תכנית הלימודים במשפטים וממשל. בהצלחה יעל

poker man1

New member
מה תנאי הקבלה לתואר?

אני מנסה להשיג מידע לגבי תואר זה,שלחתי שאילתה וטרם נעניתי. אני מבין שזה על בסיס הציונים הגבוהים בבגרות ובפסיכומטרי,ובכל זאת,לאלו ציונים אני צריך לכוון? כמה פסיכומטרי.?.... אם מישהו יודע אני אשמח לקבל תשובה....

idc

New member
תנאי קבלה ללימודי משפט וממשל

הי, לבדיקת נתוניך וסיכויי קבלתך למרכז הבינתחומי הרצליה, פנה בבקשה למנהל רישום וקבלה: טלפון: 09-9527200 פקס: 09-9567392 דוא"ל: [email protected] בהצלחה! יעל

למעלה