חיבות לקרוא

habubnik

New member
זאת אישתי ואני מחליט לה?

נשמע לי שיש לך צרות יותר גדולות מחמותך.

4HE

New member
אכן,כמו שקודמותי אמרו הבטלה אם כל חטאת....

גליה, אני יותר קטנה ממך. כולה בת 20 (אתמול היתה לי יום הולדת)...ואין דבר כזה מבחינתי לשבת בבית....עשיתי שרות לאומי, אני לומדת כרגע וגם משלבת עבודה....תאמיני לי שכשהייתי בבית(עקב שביתה של הסטודנתים בשנה שעברה) הרגשתי שאני מתחרפנת...ובאמת עשיתי שטויות(בזבזתי יותר מאשר הכנסתי)... לכן המלצה לי אליך....גם אם את לא עובדת תעסיקי את עצמך...לכי ללמוד משהו-אפילו קורס ערב...רק אל תתפגרי בבית...וזה ממש להתפגר...

אוסה

New member
אגב אתמול במקרה שמעתי בלילה

תונית של איריס קול (שמעתי רק חלק מהשיחה שהיתה ) והיתה אחת שעלתה לשידור וסיפרה על חמותה ואיך שהן לא הסתדרו והיה חלק אחד ששמעתי שבו היא סיפרה על חמותה , שכל פעם שהיא היתה מבשלת משהו - הכלה , החמות היתה אומרת אני עושה זאת יותר טעים , אחרי כמה עמים היא אמה לה "תשמעי , את עושה זאת טעים , אבל בעלי למד זאת ממך והוא עושה זאת יותר טעים" בכל מקרה במשך השים היה שם נתק של 3 שנים ובלה בלה בלה , ולמה אני כותבת זאת כי גם היא אמרה שברגע שהיא התחילה להגיד לחמות הכל בפנים ככה פסקו המריבות. גם אני חושבת שכנות זה דבר חשוב.

התחבאת בארון וחמותך דפוקה?

היא הלכה ואת יצאת החוצה מהארון לנגד עיני בעלך והוא לא אישפז אותך בכפיה ומייד? לא אמרו לך שאם אינך רוצה לשמוע על עצמך דברים שליליים לעולם אל תצוטטי לאחרים או תפתחי מכתבים שאינם שייכים לך? כפי שאת נשמעת אין לי ספק שאת מדברת סרה באנשים השקם וערב אך מרגישה קורבן בגלל שמישהו אמר עליך משהו? מה היא אמרה שלא נראה לה שאת לא עובדת? צודקת. מה זאת אמרת "היא צעירה וקשה לה לעבוד?" זה נשמע יותר שאת עצלה ומנצלת את טוב ליבו של בעלך שמשום מה נשמע לא פחות פודל שלך מאשר אביו של אימו. נו טוב, בחיים שלי לא שמעתי על התנהגות כל כך נחותה כמו להתחבא בארון ולצוטט באין יודעין לזולת. תתביישי.

למעלה