חיבות לקרוא../images/Emo190.gif
לא רק שאני שונאת את חמותי,נוסף לכך נוכחתי לדעת שהיא מרכלת עלי מאחורי הגב אתמול בערב ידעתי שהיא צריכה להגיע אלי הביתה, התחבאתי בארון
בלי שאף אחד ידע [גם בעלי] לאחר חצי שעה חמותי בעלה ובעלי הגיעו לביתי, והחוצפנית הזאת התחילה לעשות לי חיפוס בבית בזמן שבעלי נכנס להתרחץ, כמובן שרציתי באותו רגע לצאת ולתת לה כפה לפרצוף, אבל האיתי חיבת לדעת מה היא מדברת עלי. וכן למרות שהיא דוסית היא רכלנית, [אני לא עובדת כבר 3 חודשים], והיא מתחילה לשאול את בעלי מה עם עבודתי, ובעלי החמוד אומר לה שזה בסדר, שתנוח קצת היא צעירה וקצת קשה לה לעבוד היא רק רוצה קצת מנוחה, חמותי מידהתעצבנה ברמות הסטריות, ואומרת לבעלי, מזאת אומרת, היא חיבת לעבוד, היא חיבת לעזור לך, מה אתה סוס שלה, למה היא מתפנקת, היא צעירה יש לה מלא כוח, וזה הזמן לעבוד, מתי היא רוצה לעבוד? שיהיה לכם ילדים?. ואז בעלה שהיא עושה ממנו פודל אומר לה שלפי ההלכה גבר צריך לפרנס את הבית, ואישה רק עוזרת ולא חיבת לעבוד, וכמובן שהיא החזירה לו, ואמרה לו שבנה הוא לא עבד שלי, ושאני לא הנצל אותו, בעלי כמובן סתם לה את הפה בזה שהוא אמר לה, שזאת אישתי ואני מחליט לה, ולא את!!! לאחר 10 דקות של ויכוח היא אמרה לבעלה הפודל שלה, טוב טוב בוא נלך לבית, והתעופפה מביתי. מקווה מאוד שלא תצוץ שוב בנחלתי האהובה. לאחר ששמעתי את תשובות בעלי הבנתי שצריך לברוח כמו מאש ממנה, וחוץ מזה שהיא הולידה את בעלי, אין לי שום עסק איתה. בעלי גם בדעה שהיא דפוקה, ויש לה סעיפים. ועוד דבר קטן, בעלי אף פעם לא הבין למה אני שונאת אותה, לאחר שיצאתי מהמחבוא, הוא הבין אותי, ואפילו התנצל בשמה. אני לא רוצה לספר לחמותי מה ששמעתי. כי חשוב יותר שבעלי יודע עכשיו למה אני כל כך שונאת אותה, מאשר להכנס למלחמה, נשמע בסדר שאני לא מספרת לה?
לא רק שאני שונאת את חמותי,נוסף לכך נוכחתי לדעת שהיא מרכלת עלי מאחורי הגב אתמול בערב ידעתי שהיא צריכה להגיע אלי הביתה, התחבאתי בארון