חיבות לקרוא

גליה89

New member
חיבות לקרוא../images/Emo190.gif

לא רק שאני שונאת את חמותי,נוסף לכך נוכחתי לדעת שהיא מרכלת עלי מאחורי הגב אתמול בערב ידעתי שהיא צריכה להגיע אלי הביתה, התחבאתי בארון
בלי שאף אחד ידע [גם בעלי] לאחר חצי שעה חמותי בעלה ובעלי הגיעו לביתי, והחוצפנית הזאת התחילה לעשות לי חיפוס בבית בזמן שבעלי נכנס להתרחץ, כמובן שרציתי באותו רגע לצאת ולתת לה כפה לפרצוף, אבל האיתי חיבת לדעת מה היא מדברת עלי. וכן למרות שהיא דוסית היא רכלנית, [אני לא עובדת כבר 3 חודשים], והיא מתחילה לשאול את בעלי מה עם עבודתי, ובעלי החמוד אומר לה שזה בסדר, שתנוח קצת היא צעירה וקצת קשה לה לעבוד היא רק רוצה קצת מנוחה, חמותי מידהתעצבנה ברמות הסטריות, ואומרת לבעלי, מזאת אומרת, היא חיבת לעבוד, היא חיבת לעזור לך, מה אתה סוס שלה, למה היא מתפנקת, היא צעירה יש לה מלא כוח, וזה הזמן לעבוד, מתי היא רוצה לעבוד? שיהיה לכם ילדים?. ואז בעלה שהיא עושה ממנו פודל אומר לה שלפי ההלכה גבר צריך לפרנס את הבית, ואישה רק עוזרת ולא חיבת לעבוד, וכמובן שהיא החזירה לו, ואמרה לו שבנה הוא לא עבד שלי, ושאני לא הנצל אותו, בעלי כמובן סתם לה את הפה בזה שהוא אמר לה, שזאת אישתי ואני מחליט לה, ולא את!!! לאחר 10 דקות של ויכוח היא אמרה לבעלה הפודל שלה, טוב טוב בוא נלך לבית, והתעופפה מביתי. מקווה מאוד שלא תצוץ שוב בנחלתי האהובה. לאחר ששמעתי את תשובות בעלי הבנתי שצריך לברוח כמו מאש ממנה, וחוץ מזה שהיא הולידה את בעלי, אין לי שום עסק איתה. בעלי גם בדעה שהיא דפוקה, ויש לה סעיפים. ועוד דבר קטן, בעלי אף פעם לא הבין למה אני שונאת אותה, לאחר שיצאתי מהמחבוא, הוא הבין אותי, ואפילו התנצל בשמה. אני לא רוצה לספר לחמותי מה ששמעתי. כי חשוב יותר שבעלי יודע עכשיו למה אני כל כך שונאת אותה, מאשר להכנס למלחמה, נשמע בסדר שאני לא מספרת לה?

באיזה ארון התחבאת שראית מה היא עושה?

מה להגיד לך שרלוק הולמס קטן על ידך.

גליה89

New member
התחבאתי בארון של התליה, יש מקום

לא ראיתי אבל שמעתי את ארונות המטבח נסגרות, הבית שלי מאוד קטן, אפשר לשמוע הכל, חוץ מזה שאני רזה ורק מטר58 , נכנסת לכל מקום. היא יודעת שהיא לא רצויה אצלי בבית, ואף פעם לא הזמנתי אותה, אז למה את פותחת ארונות?

גליה89

New member
לא שרלוק ולא נעליים

עד שהיה לי הזדמנות שאף אחד לא בבית ניצלתי את הזדמנות, זה הדבר היחיד שעלה לי באותו רגע שידעתי שהיא באה אלי, בעלי ידע שאני צריכה להיות בבית, הוא חיפש אותי, וגם פתח את הארון שהיתי בוא, ולא ראה אותי, יש בארון מלא בגדים, מזלי שלבשתי חצאית שחורה שזה מסווה.

גליה89

New member
למה כדורים??

שהיית קטנה לא התחבאת? בהחלט ממליצה על זה, אם יש צורך? תמיד רציתי לדעת מה היא חושבת עלי. תודה לאל הצלחתי. קצת רצון וקצת יכולת..........

אגב, גם את מרכלת עליה מאחורי הגב

מה שאת עושה כאן זה ריכול מאחורי הגב. רק שהיא לא יכולה להסתתר בתוך המחשב ולראות מה שאת כותבת עליה.

גליה89

New member
אני לא רוצה מלחמות איתה

מעדיפה לא לספר לה, העיקר שבעלי מבין אותי, אגב קיבלתי צל"ש מבעלי על הרעיון המבריק. כמובן שבהתחלה הוא נבהל שראה אותי יוצאת מהחדר.

פרצלה

New member
לא הבנתי מה לדעת בעלך היה מבריק?

הוא לא יודע שאמא שלו מרכלת עלייך? אם לא היית בארון,הוא היה מסתיר ממך? אם היה מספר לך לא היית מאמינה? מה מבריק לדעתו?

פרצלה

New member
תשמעי

את בת 22,לא מתכננת ילדים,לא לומדת ולא עובדת. כן,נראה לי שאם הבן שלי היה נשוי לך אולי גם הייתי מאבדת טיפה את הסבלנות.

אוסה

New member
פרצלה היא לא עובדת שלושה חודשים

זה לא כזה נורא. העיניין של להתחבא בארון נראה לי ממש מטופש . אבל בגלל שהמעשה נעשה וכל אחד לפי בחירתו אני חושבת שטוב יהיה שחמותך תדע על כל , ככה הא תסתום את הפה ולא תדבר מחשש שאת יכולה להתחבא ...

שבת ברוכה ../images/Emo140.gif

עוד הוכחה למה מוביל השעמום איך אמרו חזל"? "הבטלה אם כל חטאת" פרצלה צודקת, בחורה צעירה מתבטלת ומשועממת מחפשת ריגושים טיפשיים במקום ללמוד ולהתפתח או לעבוד ולהתקדם כלכלית, חושבת על בנותיי וכלתי גם אמהות לומדות עובדות מנהלות בית בגלל שהן ככ" חרוצות נהנית לעזור להן בכל תחום שדרוש כייף ואושר לעזור לילדים חרוצים

melody2007

New member
חביבתי....

תתעמתי מולה ותעמידי אותה על מקומה. ויפה שעה אחת קודם...

melody2007

New member
נומלה

מי דיבר על ריב ? האם על ראשך בוער הכובע ? יש לריב - ומנגד יש לפתוח את כל הקלפים על השולחן, להגיד מה מציק ואיך ניתן לשפר.

נומלה

New member
לא אני לא בריב עם חמותי

אולי זה מפני שכאשר יש לי משהו לומר לה אני אומרת אותו בלי לפחד. ולא מתחבאת בארונות כדי לתפוס אותה על חם.

למעלה