"חטטנות"

g u r a

New member
ולסיכום...../images/Emo13.gif

|הוא ישב על הספה וקרא עיתון.אשתו הגיעה מאחור והכתה אותו בראשו עם עיתון מגולגל. איייי למה עשית את זה הוא שאל זה בגלל פיסת הנייר שמצאתי בכיסך עם השם - מרי לו, כעסה האישה. לפני שבועיים הייתי במרוץ סוסים , ומרי לו היה שם הסוסה שהמרתי עליה, הוא הסביר. אוי אני כל כך מצטערת הייתי צריכה לדעת שיש הסבר הגיוני לכל זה, היא אמרה. שלושה ימים אח"כ הוא צפה בטלויזיה כשאשתו התקרבה מאחור והכתה אותו במחבת ברזל, והוא התעלף. כאשר התעורר הוא שאל- ובשביל מה זה היה? הסוסה שלך התקשרה..היא ענתה

s h i r k u s h

New member
../images/Emo31.gif

אם מחטטים ומרחרים זה אומר שאין אמון בבן/ת זוג ולכן הקשר מקולקל מראשיתו. אמון זה אחד מעמודי הטווח של כל קשר, לא רק קשר רומנטי!!!

Miss פטל

New member
לא...

האם יצא לחטט? אממ..זה שסתם עברתי על רשימת השמות בפלא אצלו וראיתי שם של בחורה ושאלתי מי זאת, זה נחשב חטטנות? שטויות. זאת הרמה של חטטנות של שנינו בזוגיות, אנחנו סומכים אחד על השני אבל רוצים מידע על כל דבר כזה(כמו שם חדש בפלא או באי סי קיו) וזה לא מפריע לשנינו, למזלנו אנחנו שנינו קנאים(טיפה) באותה מידה בדיוק, ככה שלגמרי מבינים אחד את השני.

מציץ

New member
רק מספר

שהראשונה והאחרונה שחיטטה לי יכולה כעת לחטט לרחרח ולבדוק אצל אחרים. חוצמזה. היתבן כי "מה שלא יודעים לא כואב"?

lilaaa1

New member
מה שלא יודעים לא כואב

אבל זה לא אומר שזה לא שם.... וזה לא אומר שזה לא יתגלה מתישהו... וזה כן אומר שלצד שבוגד כנראה היה "שווה" לשים את מערכת היחסים שלו בסכנה...

אם אין אמון אז איזו זוגיות זו?

אני מאמינה בו ב-100%. לפעמים הייתי מתה לדעת יותר אבל לא בגלל חשד אלא סתם בשביל לדעת עליו הכל. אבל אני לא. אני גרה איתו ויכולה לעבור לו על כל הדברים האישיים כשהוא לא בבית. ואני בחיים לא אעשה זאת. כי אני אוהבת אותו ומכבדת אותו. ומגיע לכל אחד את הפרטיות שלו. גם בזוגיות. ואם הייתי מגיעה למצב של חשד אז הייתי עושה חשבון נפש אם הקשר הזה צריך להימשך. ואני מזדהה עם רוב הדברים שמיבי כתבה על הקינאה למעט דבר אחד-אם הייתי חושבת שהוא רועה בשדות זרות, באותו רגע הקשר בינינו היה נגמר. ולא משנה אחרי כמה שנים וכמה ילדים. בלי אמון הדדי לא הייתי יכולה לחיות איתו.

maybesure

New member
לא בדיוק מה שאמרתי..

"אם הייתי חושבת שהוא רועה בשדות זרות" (אגב, זרים..) לא אמרתי שחשבתי שזה מה שהוא עושה. כתבתי שכשיש איזה ריחוק רגשי אני מרגישה במיידי, לא צריכה שיבואו לומר לי כלום. מצד שני-האם כל ריחוק, הסתגרות, התבודדות או שתקנות הם בגידה? ברור שאם היו לי ראיות ולא שמועות-הוא לא היה איתנו היום. מצד שני-אני לא אלך לחפש ראיות בנייד שלו/בכיסי המכנסיים/בארנק/באוטו וכו'.

lilaaa1

New member
"אמון" זו רק מילה

היא צריכה להיות מבוססת על משהו...

S i r i u s

New member
עשיתי את זה בתחילת הקשר

אני לא חושבת שקיים אחד שאני יכולה לסמוך עליו 100%

נימבו

New member
לא הייתי יכול לחיות עם מישהי שאני

לא סומך עליה בעיניים עצומות, איך אפשר אחרת? גם היא לא... והאמת, שהיא מקנטרת אותי אחרי כל נסיעת עסקים שלי, אבל לא ברצינות. והיא צודקת.

S i r i u s

New member
איך אפשר לסמוך על מישהו בעיניים

עצומות? אני יכולה לסמוך בעיניים עצומות רק על הכלב שלי, עם בני אדם זה אחרת. זה לא שאני לא סומכת עליו אבל תמיד יש את ה"מה אם"

maybesure

New member
לסמוך בעיניים עצומות

זה דווקא הכי קל! פשוט לעצום ולא לראות. החכמה היא לחוש בעיניים פקוחות, באזניים קשובות, ברגש שמבחין בכל נימת זיוף. ולזהות. ותאמין לי שאפשר. בקלי קלוטו. לא צריך שמועות ולא צריך חברות שיספרו לך. צריך רק לא לעצום עיניים. אפילו לא למצמץ...

Aimee

New member
אני מסכימה לחלוטין

וניסחת את זה להפליא. כל אלו שאומרות "הוא בחיים לא יבגוד בי- אני יודעת", מה, הן לא יודעות כמה נדוש זה נשמע? כמה אמרו את זה לפניהן וטעו? צריך להיות עם עיניים פקוחות. אולי לא להשתולל בהתקפי קינאה. אבל מה שקרה לרויטל- עם ה"נשיקות" היה מטריד גם אותי. לי קרה פעם משהו דומה. אף פעם לא צריך לסמוך במאה אחוז, זה מצד אחד יכול להביא את ה"לקחת אותי כמובן מאליו" ומצד שני, שברון לב. מאה אחוז זה לא אידיאלי, זה תלותי.

למעלה