חטאים קטנים

אז אם כולנו יחד

כל כך מעריכים ואוהבים את הנלווה ללבד, איפה זה משאיר אותנו בנוגע לזוגיות? חלום בלתי מושג המתדפק על חלוננו,ומתנפץ לנו בפנים פעם אחר פעם? מרדף בלתי פוסק אחרי הזנב של עצמנו? שגם אם נצליח לתת ביס,בסך הכל נתפוס את עצמנו אנו? ניסיון אחד מתמשך לעמוד בסטנדרטים ובנורמות שהשרישה בנו החברה? ההבנה הבסיסית משחר האנושות שזוג זה שלם ויחיד זה אפילו לא חצי..? אם כל כך טוב לנו לבד,אז מאיפה הרצון להשליך הכל למען הזוגיות? קחו פנס והאירו את עיניי... כי כל הכתוב לעיל משול לגוף שהמערכת החיסונית שלו תוקפת אותו עצמו. אז מה הפלא שאנחנו אמורים להרגיש חולים.

כולנו

מעריכים ואוהבים את הנלווה ללבד לתקופה מסויימת בחיים, ומעדיפים שאת הנלווים שאנו מוציאים בלבד אפשר למצוא גם ביחד עם הבן אדם המתאים לענין, בהחלט מאמינה שהדבר אפשרי בשינויים קטנים כאלו או אחרים, ואין לי ספק שהדבר הכי חשוב זו ההתאמה בין שני בני הזוג לאותם אהבות קטנות כגדולות ששניהם יודעים להוסיף את התבלינים הנכונים במינונים מדוייקים וככה ניתן ואפשר להגיע הכי קרוב למתכון המושלם <מאסטר שף משפיע עלי קשות בימים אלו
>

irit 123

New member
על תבליני אהבה שמעת?

כן...גם אני עם מאסטר שף ביאס מקס

Prince315

New member
../images/Emo193.gif

עם קצת סבלנות ומעט יכולת גם
יכול
תרנגולת. אני לא רוצה לשוחח שוב על המושג "פשרה" אבל תמיד יבוא האחד או האחת שיקפיצו לנו את הפופיק. ולכשהפופיק קופץ הכל מתגמד... גם אני אהיה מוכנה להניח את הנעליים שלי במקום
אני מניחה, שכמו שאמרה פינקי, שככל שנהיה עם הדומה לנו וככל שהפערים יהיו קטנים יותר, יהיה לנו נעים "הביחד". בסה"כ אף אחד מאיתנו לא אוהב להיות לבד....וזה כייף לא נורמלי שמישהו צוחק מהשטויות שלך במקום להעיר לך, וזה כייף לא נורמלי שמישהו אומר לך כמה אתה נראה טוב לכשלבשת את השמלה הכי יפה שלך רק בשבילו במקום לומר לך "לאן את כבר הולכת?", וזה כייף לא נורמלי שמרוח לו חיוך על הפנים רגע לפני שהצטרפת למיטה, וזה כייף לא נורמלי שמסבנים לך את הגב...שאמשיך? זוגיות זה מסוג הדברים שמחפשים באופן סביל..לא מסתובבים עם שלט על המצח "אני מחפשת" ולא קורעים את העיר ומועדונים. זה פשוט קורה... חיבור.. וכשזה קורה רוצים להיות יחד...עם כל התוספות, אפילו פלפל צ'ומה, אם כ"כ רוצים.

אייבורי

New member
קצת סוכר מלמעלה

אולי קצפת, לחובבי הזאנר [חושבת שאפשר לפזר עליך פלפל צ'ומה?]

שום חטאים ושום

נעליים נוצצות. הכל היה שם תמיד. רק שלא הושטנו אליהם את היד. ויתרנו לעצמינו. לגבי הבגדים, קילוגרמים עודפים, נעליים, לנג'רי איכותי וסקס משובח באמת שהמצב משתפר אחרי הגירושין, אבל הו, כמה שמחתי שיכולתי למצוא את עצמי שוב במקום בו היה איש בחיי ולא היתה לי בעיה להסתובב לידו עם תחתונים פשוטים ולא כאלה עם תחרה ופס מעצבן בישבן. כמה שמחתי עוד יותר שכשעליתי שני קילו, הוא מיד שמח ואמר שיש סופסופ מה לתפוס והתמלאתי במקומות הנכונים.
הכל נורא "מגניב" אבל ה"מגניבות" נעלמת אחרי כמה זמן וזה נורא מעייף להיות כל הזמן "מוכנה לפעולה", שתויה במידה הנכונה בשביל לעשות את הדברים המתבקשים עם הבחור התורן, באמת שזה מעייף וכל שאתה מייחל לו בסוף יום זה מסאז' מפנק ברגליים ומישהו שיחתוך במקומך כמה עגבניות ויעשה לך טוסט שווה. ואז כל חטא אפשרי...
ולכל מי שנמצא במצב אחר- וואלה שיעשה מה טוב לו, כולנו גומרים בסוף באותה הצורה- מתחת לאדמה, לבד, בחושך....אל ישלו עצמם. השאלה היא איזו איכות חיים מחפשים בדרך.

יערית

New member
לנדמרקרית?

כשאנשים מתאמצים יקירתי הכוח אוזל, זה צריך לזרום בדם.;)

יקירה

התכוונת לפורום הזה? אני לא מכירה ולא מחסידי "שיטות" למינהן...כתבתי את שאל ליבי נוכח האנרגיות האלה שיוצאות מהפוסט הזה....ארררררררררר.... נקלעתי לאיזו "רוחניקיות" על לא עוול בכפי?

יערית

New member
בכלל לא

זה פורום המבוסס על אימון אישי ורחוק מהשרווליסטים.הפאנצ` שלך זהה לחומר שלהם .

בנתי ../images/Emo3.gif

יאללה חייבת
שחור חזק....החופש הזה חורג אותי... את המלבי של ויקטורי כבר אכלתי היום (אפרופו קילוגרמים עודפים...)

אייבורי

New member
../images/Emo13.gif

אני מסכים איתך שעודף מגניבות עלול להיות מעייף [אלא אם אתה פונזי ועושה היייייי] ובאמת, מה הקטע המוזר הזה עם החוט דנטלי בתחת חשבתי שמגניבות אילו שהולכות עם תחתוני סבא [למרות שאם הן לובשות את הבוקסרס שלי זה נראה לי הכי הכי סקסי]

או ...עכשיו

אתה מתחיל לדבר לעיניין
זכית בו ביושר!!! אכן תחתוני סבא ויותר מזה גופיות סבא של הבחור הן הכי אבל הכי מגניבות! לגבי הבוקסר- יש מצב. ולמי שהמציא את התחתוני חוט האלה מגיעות מכות נמרצות . זה הדבר הכי לא נוח שיש. שיקום הגבר שיהיה מוכן ללכת ככה יום שלם אלא אם כן הכריחו אותו.

למעלה