חח שמעו משו מצחיק

Dawson girl

New member
חח שמעו משו מצחיק ../images/Emo6.gif

(פאק כתבתי את ההודעה הזו, שרשרתי אותה להודעה של תפוז כדי לנצל''ש, והכל נעלם
) אני מזפזפת לי להנאתי בטלויזיה.. מגיעה לערוץ הבידור (
), ומה יש שם? "פוקוס- דוסון קריק"
וזה ממש ממש ישן! הם צילמו את זה בעונה השניה, בהתחלה, והציגו את אנדי וג'ק ואמרו שאבי ממשיכה לעונה השניה כי התלהבו ממנה בעונה הראשונה.. אללי הנוסטלגיה
הם היו כל כך צעירים אז
אני כל כך מתגעגעת
אה ומרי מרגרט הומס, ששיחקה את גייל לירי, אמרה שאם היא היתה בגילם היא היתה שוכבת גם עם ג'יימס וגם עם ג'וש O_O .. והיא בהתחלה חשבה שג'יימס ישחק את המאהב הצעיר שלה והתאכזבה לגלות שהוא יהיה הבן שלה XD טוב שלא הרסה לי את הילדות שם

unnicked

New member
חחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo15.gif

נתקפת בגעגועים לעונות הראשונות......

G A L 17

New member
אגב הריסת ילדות..

אתמול ראיתי את הסרט חוקי המשיכה שג'יימס משחק שם סוחר סמים שמזיין כל מה שזז , אם זה לא מספיק יש שם סיצנה שהוא מתנשק עם איזה הומו , עכשיו הוא לא מתנשק באמת , זה כאילו בחלום של ההומו , אבל מן הסתם הצילום אמיתי .. בכל אופן אני כבר לא יכול לראות דוסון קריק בתמימות של פעם :( ג'יימס הרסת אותנו !!!

Dawson girl

New member
זו הסיבה שלא ראיתי את הסרט ../images/Emo10.gif

בכלל כשהוא הוקרן בארץ לפני איזה שנתיים הוא היה בהגבלה של 18+ O_O... עד כדי כך, הא?

G A L 17

New member
עד כדי כך...

אם לפני הסרט התלבטתי אם אני פייסי\ג'ואי או דוסון\ג'ואי , אחרי הסרט הבנתי שאני צריך להוסיף כאופציה את ג'ק\דוסון

E u t e r p e

New member
פיכס../images/Emo42.gif

עזבו שהיא זקנה וזה גובל בפדופיליות. מילא את ג'וש אבל את ג'יימס?!
*בורחת מנמש*

DAN1EL

New member
העונות הראשונות ../images/Emo7.gif ../images/Emo97.gif

*מתגעגע*

גם אני ראיתי את זה! ../images/Emo66.gif

הייתי בשוק לראות שפתאום שמו את זה... שלפו את זה מהארכיון. כמובן שנתקפתי נוסטלגיה וגעגועים עזים. ואז פתאום קלטתי שאני עכשיו גדולה ב-3 שנים מהגיל של הדמויות שם. הזמן עובר כ"כ מהר...

E u t e r p e

New member
רגערגערגע...../images/Emo42.gif

ככה? באלגנטיות? ליאתי מה נשמע אהובתי? ווי מיס יו

למעלה