חח צרות בגן עדן!!

LillipooT

New member
הפרופסור ילמד ../images/Emo60.gif

The History of Pop Culture .. מה שזה לא אומר.. :)

LillipooT

New member
חח צרות בגן עדן!! ../images/Emo60.gif

יוווו יש לי מלאאאאא ספוילרים להביא לכם! טוב לאט לאט.. הנה כמה:
דוסון ואוליבר נוסעים לאל.אי בפרק האחרון של העונה (משהו שקשור לסרט שלהם) ואוליבר משאיר לדוסון פתק על המיטה בו הוא כותב: "See You In Hell." ונעלם.. ג´ק אוסבורן יוצג כידיד של אודרי כנראה.. תאור הפרק הראשון - 601: The Kids are Alright and Episode: אודרי, פייסי, ג´ן וג´ק יושבים להם ב- Hell´s Kitchen בניחותה וג´ואי מצטרפת אליהם. ג´ואי ניגשת ל"קופסאת השירים" שיש שם ומבקשת את השיר As I Lay Me Down" מאת Sophie B. Hawkins. השיר מזכיר לה אותה ואת דוסון רואים "קלולס" בחופש הגדול בין כיתה ח ל-ט.. גייל באה לאסוף אותם וירד גשם אז הם היו צריכים לרוץ עד למכונית.. בינתיים ג´ק, כ´ן אודרי ופייסי מדברים על מערכות יחסים שונות שהיו להן במשך השנים. ג´ואי שוב ניגשת לבדוק עם השיר שלה ופייסי מתלווה אליה כדי לדבר על אודרי.. ג´ואי פוגשת את אמה (דמות חדשה..בריטית כנראה), המציעה לה לעבוד בבר.. היא קבלה מקודם גם הצעה לעבוד עם הפרופסור החדש שלה.. היא נגשת לדבר עם ג´ק וג´ן על כך.. הם קצת יורדים עליה ואומרים שזה ברור שהיא תקח את העבודה עם הפרופסור.. במשך הפרק עוד לא ברור באיזו עבודה היא בחרה.. אבל ממה שאני יודעת (די בטוח) היא תעבוד בבר.. פייסי עוזב את הבר בטענה שהוא נהג 3000 קילומטר והוא עייף. יש לאודרי ופייסי סצינה מחוץ לבר.. היא מציעה לו לגור איתה או משהו בחדר אבל הוא די מהסס.. כל זה קורה עוד לפני שדוסון מגיע.. הוא מופיע כאשר ג´ואי בדיוק בדרכה החוצה.. הם מחייכים אחד לשני ומדברים שיחת נפש עמוקה כזאת.. רוקדים לצלילי השיר ו..הולכים לחדרה של ג´ואי ושוכבים!!!!!! |חלק ב´.. מייד| :)

LillipooT

New member
המשך... ../images/Emo60.gif

דוסון הכיר מישהי בזמן שהותו באל אי (עם אוליבר) והוא גם שכב איתה.. הוא לא סיפר לג´ואי על כך.. כלומר, כנראה שלדוסון יש חברה בזמן שהוא שוכב עם ג´ואי!! פרק 602 - The Song Remains the Same: הבוקר שאחרי.. כנראה שהם ישכבו שוב! עדיין דוסון לא אורמ לג´ואי.. עכשיו ספוילרים לפרקים הבאים: כנראה בפרק 602 ג´ואי תגלה על החברה של דוסון.. דוסון יספר לג´ואי אחרי שהוא כבר נפרד מהחברה ההיא.. וג´ואי אינה משועשעת כלל וכועסת מאוד.. הם צועקים אחד על השני וכל אחד הולך לדרכו. יש לג´ואי מסיבת הפתעה אצל גראמס (יש לה יומולדת) ודוסון נמצא שם. הם מנסים להתחמק אחד מהשני עד שבשלב מסויים ג´ואי מושכת את דוסון לשירותים ושם יש להם עוד וויכיוח קשה ביותר..

LillipooT

New member
אודרי ופייסי:

המצב ביניהם לא מזהיר במיוחד.. יש איזה קטע שפייסי מבקש מג´ואי ש"תעיף" אותו מהחדר בעוד שאודרי במקלחת... כעקרון, אודרי מעצבנת את פייסי נורא והוא רוצה לצאת מהחדר ולהתחמק ממנה.. יש גם סצינה, אז בפרק הראשון, על יד מכונת המוזיקה הזאת, שפייסי ניגש לג´ואי, הם מדברים על הקיץ שהיה להם על הספינה שלו והם נזכרים כמה הם היו מאוהבים ולא רצו שהקיץ יגמר.. הוא לעומת זאת רק חיכה שהקיץ עם אודרי ייגמר.. כנראה שבפרק 504 הם יפרדו.. :(

LillipooT

New member
אנדי..

אל תצפו לראות את אנדי בעונה הבאה.. הכותבים לא מתכננים להחזיר אותה נכון לעכשיו, אבל יכול להיות שנראה אותה לקראת אמצע-סוף העונה - כדי לסגור כמה "קצוות פתוחות" אבל גם אם כן .. התפקיד שלה יהיה מזערי ביותר.

LillipooT

New member
שונאי דוסון - חלומכם יתגשם!

לדוסון יהיה זמן מסך מועט מאוד!! וזה לפי בקשתו האישית! הוא יסע הבה לאל אי ולא יופיע הרבה..

ישאלה חשובה...

תגידי מאי]פה את מוציאה את הספויילרים? אהה ועוד אחד איך מוצאים את הפרקים שיהיו בהמשך? מקז´ה?.... אני באמת הייתי רוצה לדעת... טוב זה כל מה שהיה לי להגיד תודה!

creek chick

New member
ממש יפה!

קראתי רק את הספוילר של הפרק הראשון כי הבטחתי לעצמי לקרוא ספוילרים רק שבוע לפני שמשודר הפרק... תודה לאל שהם סוף סוף שוכבים!!! בטח יעשו מזה סצינה גדולה ושיחת נפש בלתי נשכחת לאחר מכן...מה שבטוח לא ירמזו בקלילות כמו עם צ´ארלי ...

Luthien

New member
וואי!!! זו הולכת להיות עונה מגניבה!

חחחח....הם ראו קלולס! אני מתה על הסרט הזה! זו התורה שלי!!!! (((((:)

למעלה