חח סתם משו לא קשור..

• פותח הנושא Dcup
  • פורסם בתאריך

Crazy Girl2000

New member
בנתיים אני מחכה ליומולדת..

אולי נצליח לשכנע אותם
ואני מניחה שאינדסטריאל הם ירשו לי
ויש לי עוד מלא זמן עד ל16.. אז אני כן אצטרך לשכנע אותם על כל פירס שאני ארצה..

T a b a s c O

New member
ממ..אני יותר מחצי שנה מנסה לשכנע

ת'הורים לתת לי לעשות בשפה..לא מרשים..תנו לי רעיונות טובים לשכנע אותם..

Dcup

New member
תקשיב..

אתה בן 13! אתה בטוח שאתה תכול לטפל בפירס? כי רציני זה ממש עבודה.. צריך ממש להקפיד על כל הוראה קטנה.. אבל בכל אופן אם אתה ממש רוצה לשכנע תהורים, פשוט תבוא אליהם מוכן.. לך לפירסר, שאל אותו מה הסיכונים של עגיל בשפה.. שאל אותו מה הסיכויים שיקרו הסיכונים האלו.. שאל אותו איך מטפלים בעגיל.. כל מיני כאלה.. תחקור על זה קצת ותבוא להורים שלך מוכן.. ככה הם יראו שאתה רציני לגבי זה, שאתה אחראי לגבי זה ושרוב הסיכויים תטפל בזה כמו שצריך..

KaUrO DoNo

New member
מזל טוב!

פעם היינו מדברות באייסי אם אני לא טועה ודיברנו על פירסינגים.. אני הולכת לעשות באף עוד כמה ימים ואני רוצה בלשון אולי ביום הולדת ובא לי נורא על קעקוע ואולי גם את זה אני עושה ביום הולדת אבל רק אולי..הבעיה שאין לי מושג מה אני רוצה לעשות יש לי מקומות שבהן אני רוצה אבל לא רעיון לציורים =/ יש הצעות?

IVaLeRyI

New member
אווו...שאלה קשה...:\

כעיקרון אני ביומולדת שלי [בינואררר] עושה לאברט ואחרי זה ני רוצה קעקועה של משהו קטן [כוכב או משהו בסגון] על הכטף או שבמקום זה קוד מוצר בצוואל מאחורה :] הייתי עושה את הלאברט יותר מוקדם אבל משום מה אין לי אומץ....אני מפחדת....יש לי הרגשה שזה יזדההם לי תוך יום וכל השפה תתנפח ואני אראה כמו שרק.

Falling Tears

New member
מזה לאברט?

ובצוואר מאחורה קוראים לזה עורף.. וזה מקום מהמםםםם לקעקוע!!! אבל של קוד מוצר?

Unaffected

New member
לאברט זה עגיל "בסנטר"

כמו שהרוב קוראים לזה... בתכל'ס זה עגיל בשפה רק יותר נמוך.

Falling Tears

New member
אה.. אז..

אני גם רוצה!!!!!!! אני תמיד רציתי לאברט אבל זה לא מתאים לי בטרוף

Dcup

New member
איך את יודעת?!

ניסית? חח.. בעיקרון עגיל בשפה מתאים כמעט לכולם.. ד"א למפחדים מהבעיות שזה גורם, אז עגיל בשפה, ולא לאברט טיפ טיפה יותר בריא..

midnight dragon

New member
גם לדעתי ליפרינג יותר שווה../images/Emo15.gif

וואי ליפרינג זה החלום שלי!!!!!!!!!! כמו של טום מבלינק
אבל זה בחיים לא יקרה.. לא רק בגלל ההורים.. גם אין לי אומץ וזה.. לא נורא, זה ישאר בגדר חלום חיחי

brody armstrong

New member
אההההה....

אני עושה "קוד מוצר" או יותר נכון-ברקוד בצוואר!!!! זה הקעקוע חלום שלי כבר מלא זמן,אבל בגלל אמא אני מחכה עוד קצת,אני יעשה קצת אחרי 18! יש לי עוד כמה שאני יעשה =) ועגילים..לברטטטט יא חלום! וזהו.

אני הולכת לחורר לעצמי את מה שנשאר

מהאוזן שלי :) את החלק העליון...אני רוצהלעשות עוד 3 חורים...\: אבלל..נממ אני פוחדת חח

למעלה