חח סתם משו לא קשור..

• פותח הנושא Dcup
  • פורסם בתאריך

Dcup

New member
חח סתם משו לא קשור..

אבל חשוב לי לציין... אתמול העגיל החדש שלי פיט חגג שבוע!! :) פיט הוא עגיל בפיטמה למי שלא הבין מהשם חחח.. אז מזל טוב לפיט.. טוב מה אני אעשה משעמם לי!

Dcup

New member
אה ד"א..

אתם מרשים לי לעשות סקר שוק? חח רציתי לשאול כבר לפני כמה ימים והתעצלתי.. סקר פירסים וקעקועים... מה יש לכם... מה אתם רוצים לעשות בעתיד..

EleVaTioN

New member
אז ככה..../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

אני רוצה בעתיד כמה קעקועים: מפתח (חיים)- או ביד איפה שזה מתחבר לכףיד ויש ורידים או עור,-מאחורי אוזן כזה, אבל קטן לא גדול וכאלה את העין הזאת שרואה הכל של האל המיצרי ששכחתי את שמו- בכתף כזה כמו של מירי בוהדנה או משו וגולגע, או בבטן התחתונה כזה איפה שהעצמות או בגב התחתון..קטן כזה חמוד ובצד. כמובן שהכל נשאר בגדר חלום כי אין לי אומץ לחורר אפילו את האוזניים ואני רוצה גם נזם אע ואני רוצה את העגיל המאגניב הזה שלמעלה באוזן וזה מוט כזה יו לאדעת איך להסביר ואני לאדעת תשם שלו

EleVaTioN

New member
כהה בדיוק!!!!!!!!../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

זה כל כך רולזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

Dcup

New member
תקשיבי את לא צריכה לפחד

מפירסינגים.. זה 'כאב' שמתרגלים אליו.... גם רובם לר כואבים.. בלשון לא מרגישים, בשפה את מרגישה כאילו צבטו אותך לחצי שנייה, באף את בכלל לא יודעת אם התחילו וכבר נגמר.. והאמת רק בפיטמה כאב לי.. וגם זה לא מי יודע מה.. וקעקועים... טוב אני לא יכולה להגיד שזה לא כואב אבל זה סביל. וכן יש מקומות שזה לא כואב כמעט..

Before The Dawn

New member
מיאו!

יש לי נזם באף... ו10 חורים באוזניים ^^ אני מתכננת לעשות קעקוע (עוד לא יודעת איזה...), עגיל בלשון, עגיל בשפה (כמו שיש לטום מבלינק 182 ולבנג'י היה) ועוד אחד באף וגם מתחת לשפה כזה באמצע הסנטר. מיאו לכולם! ^^

Dcup

New member
תקשיבו שנייה..

חח אל תגידו עגיל בסנטר, כי אשכרה יש דבר כזה וזה נוראי.. זה עגיל בשפה חח..

EleVaTioN

New member
אע סהר!../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

תחדשי! באתי לברך גם אותך בברוכה הבאה

JusT LooK aT Me

New member
אמממ

לי יש עגיל בפופיק.. נדוש רציתיל עשות בסנטר כזה כי זה כזה יפהההאבל אמא שלי רצתה להעיף אותי מהבית אז לא עשיתי.. וגם לא נראה לי שאני יעשה כי לא מתאים לי. אבל אני עדיו רוצה חח קעקועים אני ממממשששש רוצה של אות סינית יפה בכתף הקדמית כזה כמו איפה של מירי בוהדנה רק עם אות סינית, ואני יעשה את זה שיהיה לי 18 (אם יהיה לי אומץ כי אני מתחרטת על דברים ממש מהר) או אות סינית/סימן יפה בגב מאחורה או ברגל.. משו בקטנה כי אני לא הכי אוהבת שם.. וזייהו :) ומזל טוב לפיט!

33emily33

New member
אני........

אני רוצה לעשות פירסינג באף (מקווה שבקרוב..) ואולי גם בשפה... וקעקועים לא.....

Crazy Girl2000

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif

אממ אני רוצה ליפרינג ועגיל בגבה
וגם אינדסטריאל

Dcup

New member
חח טודע..

ולמה את לא עושה? עוד אין לך 16 או שההורים זה בעיה?

Crazy Girl2000

New member
גם אין לי 16 וגם ההורים...

למרות שהם מרשים הליקס ... ואני רוצה גם רוק אבל אמא שלי אומרת שזה מזכיר לה את הסחוס של העוף (WTF?!)

Dcup

New member
טחחח..

טוב לא נורא בדוגרי.. או שתחכי לגיל 16 ותעשי בלי אישור, או שתתחילי לשכנע בצורה ממש ממש טובה.. (אני יכולה לתת לך רעיונות אם בא לך ולספר מה מה עזר לי) אבל בגדול תסבירי שזה הגוף שלך וכאלה.. ושאם הם לא אוהבים את זה אז טוב כי הם לא צריכים להסתובב עם זה אלא את..

למעלה