חח מה

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gifחזרתי../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

הגעתי למסקנה שאני לא יכולה בלי הפורום. למרות שחברתית לא כל כך טוב לי פה, אני אוהבת לראות דוליז ולשתף אתכם בדוליז שלי ובכלל אני אוהבת את הפורום. אני ממש מצטערת על הריב ההוא, זה הכל אשמתי. אני זונה מטומטמת. אני כל כך טיפשה ואני יודעת שזאת אשמתי. אבל דבר אחד אני רוצה להבהיר- אני לא התכוונתי שאני לא אוהבת את אנבל ו/או נעמה, באמת שלא!
אין לי שום בעיה איתן. פשוט באותו היום הייתי קצת מוזרה ו...לא יודעת. אתן לא חייבות לסלוח לי או להתייחס אליי או לא יודעת מה. אני ממש מצטערת על הכל
אני מטומטמת. ולא חברותית. בגלל זה אין לי פה קשרים כמו שלאחרות יש. אני לא מדברת כמעט עם אף אחת ואני סתם לא נחמדה כזאת:| אוף די אני כותבת יותר מדי. מי שקראה עד פה- תבורכי
*חיוך עצוב* חבל שאין סמיילי כזה.

P N 4 E

New member
ברוכה השבה ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

ואל תרדי על עצמך כל כך. אני פה המון זמן [נו, חודשיים וחצי ככה
] ואין לי עדיין ממש קשרים עם אף אחת. בכל מקרה, את מוזמנת לשלוח מסר

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif

אני חייבת. את לא זונה מטומטמת, זאת לא אשמתך, את לא טיפשה. הייתה היא הבנה קלה, זה קורה. חלק מהבנות [ביניהן אני] ראו את התגובה שלך כפגיעה בנעמה ואנבל.. את כמובן, עכשיו אני מבינה..לא התכוונת לפגוע. זה קורה.
אני שמחה שהחלטת לחזור, מעטות הבנות שבאמת מצליחות לעזוב, אה?XD ואת תמצאי פה חברות..ויהיה לך טוב פה, כי האמת, אין סיבה שלא! יש פה בנות מכל הסוגים, גילאים ולאיודעת מה..כל אחת יכולה למצוא לה חברה.
ואמ. חיוך עצוב?
זה עצוב..אבל נו. חיוך הפוך?
לאיודעת.XD ולא כתבת יותר מדי..

אעאעע

אני אל יודעת אם אני אוהבת אותו.. או דלוקה עליוו אבל אני כן יודעת שאני חושבת עליוו כל הזמןן מדמינת אותו רואה אותו מפנטזת עליוו ת

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifיש לי מין הרגשה רעה כזו.

לויודעת למה. הצילו? >< דאמ אני מטומטמת
בא לי ג'ני
הלוואי שהיא תבוא מחר לבצפר.ג'ני
. *מתקשרת* היא בשירותים.ותתקשר אלי בחזרה. *תקוות* אני לרצות ג'ני
ואני לרצות עירית.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifאולי אני אתקשר לעירית? ../images/Emo23.gif

אבל מאוחר
בוף. עירית איפה אתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אני משתגעת פה.בלי עירית.עולמי חרב עלי.אני מטורפת.הצילו. [עכשיואנשים יקראו ויאשפזו אותי דחוף.ואת אני יהיה בבית משוגעים בטירת הכרמל.ושיחזירו אותי עירית לא תהיה.
] אני זקוקה לטיפול דחוף. הממממ אבל הטלפון שלה מתחיל ב6.ושלי ב8.וזה מזור לי. *לאה לסתום*

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifעיריתתתתתתת ../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif

אני מתחרפנת. משוגעת. בית חולים. רמב"ם. טיפול נמרץ. השתלת מוח בליזר. בלי עירית
[מה עובר עלי?
]

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifהנה..

[מי שלא יודע להתעלם.] אם אתן יכולות לעשות שימו פה.:] [המבין יבין.]

חשבתי על זה כבא מאתמול ../images/Emo2.gif ../images/Emo71.gif

אני עוזבת *מתה*
אני לא מרגישה רצויה כאן.......כולן חושדות בי...אני רואה את זה... מי שרוצה להיות בקשר איתי שיבקש מסנג'ר!!!!
ביי

shooroo

New member
המ מה?../images/Emo122.gif

חח אף אחת לא חושדת בך. זה בצחוק. תישארי

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifאבל אבל לא!!!

אמרתי לך שזה בצחוק^^ אל תקחי את זה כולכך אישית!
שארי!

למעלה