חח מה

yaeloolik

New member
הלפ?../images/Emo25.gif

אני נורא מתגעגעת לדפנה לא קוקי מונסטר ( למען האמת גם.. איפה נעלמת?!?!
) אב לדפנה שלמדה איתי. כי אני עברתי בית ספר בכיתה ד'. ואני תמיד תוהה איך היינו נראות היום אם עדיין היינו ביחד חברות. אז כאילו.. איפה היא? אני ממש פתטית. אני זוכרת את הטלפון שלה><. מכיתה ג' ><. ואני נורא רוצה למצוא אותה. אבל אין דפנה באייסיקיו. ולהתקשר אליה בטח יהיה מוזר: "דפנה? היי זאת יעל שגרה מולך ועברה בית ספר בכיתה ג'.. מה קורה?" אוףףףףףף
. דפנה?

אלו ברווזוני הגומי המתועבים.

אלו תמיד הם. הם חטפו אותי באמצע הלילה וכלאו אותי בצינוק אפל בלי עוגיות, החלאות. שיתביישו בעצמם. [ואולי היא דווקא כן תרצה לחדש את הקשר? את תמיד יכולה לנסות.]

yaeloolik

New member
לא סורי... ../images/Emo25.gif

איזה פרט נתתי לך כדי שתחשבי שאת מכירה אותה? ><.

Blue Pencil

New member
קוראים לה דפנה,

ואני יודעת שהמנהל של הבצפר שלה נפטר ביום האחרון ללימודים שנה שעברה, ואני יודעת שאת וניבי לומדות שם,והיא אפילו אמרה שיש לה ניבי בשכבה.
[אחרי ששאלתי אותה כמובן]

yaeloolik

New member
מה? ../images/Emo12.gif../images/Emo25.gif

דפנה שאני מדברת עליה לא נמצאת איתי באותו בית ספר מכיתה ג'... אני עברתי דירה ובית ספר. זה מה שאני מנסה להגיד, שהקשר ביננו נותק בגלל זה... אם היא הייתה איתי באותו בית ספר אז היה הרבה יותר קל...
. חוץ מזה ניבי בכיתה ח' ואני ב-ט'. אני מחפשת ילדה בגיל שלי...

ScOrPiO gIrL1

New member
עיזרו לי לעבור את הכאב!!!

כואב לי הגרון!!!! אני לא יכולה לדבר! כבר מצצתי..............קופסא שלמה של קלגרון וזה לא עזר! ושתיתי 20 מיליון כוסות תה(עם לימון , דבש , פטל ובעצם עם מה לא?) אני מרגישה כאילו תקעו לי את בובספוג בגרון! אני לא יכולה לבלוע מרוב כאבים! יש למישי משו שיעזור לי?????????

BiDriL

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo24.gif

תאכגלי גלידה.או משו קר אחר. ולא אני לא משוגעת
חיידקים מתרבים ופועלים בחום.הקור הורג אותם.
[ואמא של חברה שלינ רופאה,ואמרה שזה שתאכלי משו קר שכואב לך הגרון לא יעשה לך רע.]

ScOrPiO gIrL1

New member
תודה רבה רבה על העצה אבל הבעיה

היחידה היא שאין לי גלידה! יש לי רק קרח...............................ואני שונאת קרח.....הוא נדבק לי ללשון.....

ScOrPiO gIrL1

New member
זה עזר לי! באמת!!!

שתיתי מים עם מלאאאאאאאא קוביות קרח ועכשיו אני לא מרגישה כילו תקעו לי את בובספוג בגרון! אבל הוא עדיין טיפה כואב! טנק יווווווווווו

אפשר רגע הקשבה? ../images/Emo29.gif

טוב, אני אתחיל. בערך חצי שנה יש לי כאבי בטן חזקים, בשבועיים הקרובים אל באתי בכלל לבית ספר, כי הכאבים ממש ממש החמירו. לקחו אותי לרופא ועברתי כל מיני בדיקות וכל התוצאות הראו שהכל בסדר, אז הרופא שלי שלח אותי לרופא מומחה בכאבי בטן ובאיזור הזה, וכנראה שאני אצטרך להתאשפז בבית חולים. ואני ממש ממש מפחדת מזה.
אפשר חיבוק? כנרהא שעוד יומיים אני אהיה בבית חולים.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif|../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לאנורא, זה יעבור
ואפשר לשאול בת כמה את, ואממ תסקלי אותי, אבל לפני כמה זמן קיבלת מחזור
פשוט לבתדודה לשי היה משהו דומה, שהיא לא קמה מהמיטה איזה חודש והיו לה כאבי בטן מאוד חזקים. אולי זה אותו דבר או משו?

אויאויאויאוי.

אני באמת באמת באמת מקווה שתרגישי טוב ושזה לא משהו רציני. אני מחזיקה לך אצבעות. הרגישי טוב!

yaeloolik

New member
יהבונת../images/Emo10.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אויש מה הורים אמורים לעשות במצב כזה?!
תשמעי לי, יהיה בסדר! להתאשפז זה לא נורא! בכלל לא. ובגלל שאת קטנה וחמודה אז כולם ייתייחסו אלייך ממש יפה
. וכל הזמן יבואו לבקר אותךD: ו.. ו.. בטח יירפאו אותך ויהיה לך הרבה יותר טוב!! ואני כל הזמן אברר מה שלומך. ואם את רוצה יהיה לך את הפלאפון שלי ותוכלי להתקשר אליי מתיי שאת רוצה. ואני אעזור לך אפילו אם זה מרחוק.. ואני שולחת לך מלא מלא חיבוקים

למעלה