חח מגניב..

חח מגניב..

תאשימו אותי שזה לא הכי קשור..מי ראה "אחיות או לא להיות" שגווין דגרו התמזמז עם הבלונדינית משם ועוד משהו קשור מי שראה את הסרט "היומן" ראה שיש איזה קטע קטן שפול ג'והנסון(דן..) מופיע בו זה לא הכי ברור אבל ישר מזהים למי שרואה מגרש ביתי וזה כולם בקליפ הזה חח..

../images/Emo2.gif

ראיתי את הסרט היומן מליון פעם ולא ראיתי אף פעם את דן שם.... את יכולה להגיד לי בדיוק איפה? תודה

בטח שאני יכולה=)

בקטע ש שאלי חוזרת לנוח ואימא שלה לוקחת אותה ומראה לה איפה שנוח עובד..ומספרת לה מה קרה שהיא הייתה צעירה והיא מצביעה על אחד הפועלים מקווה שעזרתי..

גם אני ראיתי את הסרט...

והקטע הזה דיי זכור לי אבל אני לא זוכרת פנים כל כך.. הבנאדם שהאמא מדברת עליו זה דן?

../images/Emo2.gif

אבל זה סתם בנאדם זקן וקירח, איך הגעת שזה הוא? ואין מצב שהשחקן שמגלם את דן ישחק תפקיד כ"כ שולי, זה נראה לי ניצב (לדעתי) לא??

זה הוא...!!

וברור שיתנו לו תפקיד שולי!!! הוא שחקן טלויזיה לא קולנוע!!!הוא ממש לא שחקן בממימדים גדולים ואני דיי בטוחה שמי שלא ראה בוורלי הילס או מי שלא רואה מגרש ביתי אז הוא בכלל לא מכיר אותו...!

הוכחה!

http://www.imdb.com/title/tt0332280/fullcredits חפשו ברשימה של השחקנים כתוב גם את הניצבים רשום את פול ג'והנסון! ידעתיי=)))

למעלה