אמרתי לגל ולירן שאני הולך להחרים את וסל עם הכינוי החדש (וכן הוא בטח יבוא עם כינוי אחר אבל לא אכפת לי, יום שני אני אתקשר לתפוז לסדר את העניין לתמיד) והמייקל ג´קסונים האלה אמרו לי שלא. אז לכן אני פותח סקר חדש, להחרים או לא?
אבל כן להתקשר לתפוז-אולי ימצאו לך שם עבודה בתשלום ולא לנהל פורום בחינם ועוד לגלוש על חשבונך!תדרוש שישלמו לך! ובאמת-מאריה חייבת לתת ביטוי חזק לצד הלטיני שבה!דואט עם ריקי מרטין נשמע לי טוב בתור התחלה!וגם כדאי לה להתלבש כמו לטינית!
אין איזה מסיבה של רוצים להיות קיילי היום? טוב יאללה נעלים עין שוב ותפסיק עם התמונות הלא קשורות. וכן אני גם חושב שדואט עם ריקי עלול להיות נחמד וגם חשבתי שהיא תשיר איזה שיר לטיני אולי היא תצילח להשפיל את ג´ניפאייר
אז אתה יכול לעלות תמונות SO WHAT? מה שמזכיר לי משהו שלא קשור, יש לנו ילדה מעצבנת (כמו אהממ זה שכותב שטויות...) ודיברנו באנגלית על האסון אז היא אמרה So 3000+ died SO WHAT?
כי אני מעריץ טוב ונאמן של מאריה ויש לי את כל האלבומים שלה! ובאמת אני חושב שלא עברתי על אף חוק של תקנון הפורום ואם כן-תעדכן אותי! בסופו של דבר לא השתמשתי במילות גנאי ולא פגעתי במישרין באף אחד! ואם אתה רוצה להבריח מעריצים של מאריה אז זה זכותך אבל אני אגיד אותך למאריה(ולפיית היל)