חח יא מוזרים

eranmc

New member
חח יא מוזרים

אמרתי לגל ולירן שאני הולך להחרים את וסל עם הכינוי החדש (וכן הוא בטח יבוא עם כינוי אחר אבל לא אכפת לי, יום שני אני אתקשר לתפוז לסדר את העניין לתמיד) והמייקל ג´קסונים האלה אמרו לי שלא. אז לכן אני פותח סקר חדש, להחרים או לא?

שעטנז

New member
לא! למרות השם המפחיד אני במגמה של

להשאיר אותם. או לאלתר... חחחחחחח השפה נובעת מעמרי

roimc

New member
ברור שכן

להחרים אותו. כבר התחלתי לחשוב שנעים לך ערן לראות איך אנחנו מתעצבנים ממנו כי אני רציני יש לי פתיל קצר והוא מוציא אותי מהכלים.

eranmc

New member
הגבת... וחבר´ה מותר לריב ולקלל

במילא אתם הולכים לצום...

לא להחרים

אבל כן להתקשר לתפוז-אולי ימצאו לך שם עבודה בתשלום ולא לנהל פורום בחינם ועוד לגלוש על חשבונך!תדרוש שישלמו לך! ובאמת-מאריה חייבת לתת ביטוי חזק לצד הלטיני שבה!דואט עם ריקי מרטין נשמע לי טוב בתור התחלה!וגם כדאי לה להתלבש כמו לטינית!

eranmc

New member
יא אלללללה אתה לא נח לרגע?

אין איזה מסיבה של רוצים להיות קיילי היום? טוב יאללה נעלים עין שוב ותפסיק עם התמונות הלא קשורות. וכן אני גם חושב שדואט עם ריקי עלול להיות נחמד וגם חשבתי שהיא תשיר איזה שיר לטיני אולי היא תצילח להשפיל את ג´ניפאייר

Shir Life

New member
בעעעעעעעעע

אם היא עושה איתו דואט אני לא אוהבת אותה יותר... בלי נדר... חחחח

שעטנז

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אותי הצחקת!!!!

eranmc

New member
אתה אל תתערב!

אז אתה יכול לעלות תמונות SO WHAT? מה שמזכיר לי משהו שלא קשור, יש לנו ילדה מעצבנת (כמו אהממ זה שכותב שטויות...) ודיברנו באנגלית על האסון אז היא אמרה So 3000+ died SO WHAT?

life girl

New member
מה???????

ככה הכלבה רשמה??? אין לה כבוד??? היא מתנהגת ככה כי אף אחד שהיא מכירה לא ניסחף

וסל

New member
אין סיבה שתחסום אותי

כי אני מעריץ טוב ונאמן של מאריה ויש לי את כל האלבומים שלה! ובאמת אני חושב שלא עברתי על אף חוק של תקנון הפורום ואם כן-תעדכן אותי! בסופו של דבר לא השתמשתי במילות גנאי ולא פגעתי במישרין באף אחד! ואם אתה רוצה להבריח מעריצים של מאריה אז זה זכותך אבל אני אגיד אותך למאריה(ולפיית היל)

eranmc

New member
איזה מזרובה בשם אפרת

שהיא אחינית של אשתו של ארקדי דוכין

roimc

New member
ח אימצו שם את המשפט שלי סלין דיכאון

ואיזה אידיוט הוא, סלין דיון 1.71

למעלה