חח אני לא קשורה , אבל...

MitiixD

New member
חח אני לא קשורה , אבל...

יש לי ת'מקבוק הזה, ואני רוצה להתקין מייפל על המחשב , יש אפשרות ? :O כי מלא אומרים לי שלא... לאדעת . יש אולי אפשרות למייפל מיוחד בשביל אפל ? XD

Hasselblad

New member
אין מייפל לאפל

הדבר היחידי שאת יכולה לעשות זה להתקין ווינדוס במחיצה שונה על המק ועל הווינדוס להתקין מייפל....

MitiixD

New member
אהה חחח טופ :)

נראה לי שדיברתי איתך , אועם מישו מהפורום הזה , אבל , בדקתי בכמה מעבדות מחשבי אפל , ואין להם את הדיסק של ווינדווס ... כמה דיסק כזה עולה ?

Hasselblad

New member
כמו שאמרתי כבר

לדיסק של הווינדוס אין שום קשר לחברת אפל, את הדיסק יש לקנות באופן פרטי. לצערי אין לי מושג מה המחיר של רשיון וינדוס.

yonVata

New member
בתור אחד...

שהתוכנה החוקית היחידה שלי בערך זה וינדוס.. הרישיון נע בין 400-450 שקלים חדשים...

Macbook

New member
לXP.. אבל XP מיושנת כבר ../images/Emo4.gif

באמת, שעכשיו שאני עובד עם Windows 7 בגירסה הסופית שדלפה, אני אורמ לך שאם היית נותן לי לעבור עם ויסטה או XP הייתי משתגע ממזמן.. היא תצא עוד חודשיים, ואם קונים מערכת הפעלה עדיף לשמור את הכסף ולקנות אותה במקום

yonVata

New member
אם אתה שואל אותי...

XP זו אחת המערכות הכי מוצלחות שהם הוציאו עד היום... וויסטה זה ניסיון זול להרוויח כסף... מערכת ממש מעצבנת וכבדה! בנוגע לווינדוס 7 אין לי מושג, אני רק יודע שאבא שלי כבר מת לראות את הגרסה הסופית שלה

Macbook

New member
אז עכשיו גם אני אהיה מקור אמין ואגיד ש

המערכת פשוט נהדרת, ואני משתמש בגרסה הסופית. יותר טובה מויסטה.

ToryMaster

New member
גם אתה מהבטאים?

נורא הייתי רוצה לנסות לפני שאני קונה:<

Macbook

New member
../images/Emo45.gif... אגב, אם אני לא טועה עדיין יש באתר של

מיקרוסופט הורדה לRelease Candidate שמהשם את בטח תביני שזה לא הגירסה הסופית.. אבל זה בערך. יש שם גם רישיון אבל אל תבני על להשתמש בזה יותר מדיי זמן כי מתישהו יתחילו ריסטרטים, יעלם הרקע בדסקטופ ועוד כמה חוויות לא נעימות..

כשקניתי את המחשב שלי

מחנות באג מחשבים לפני כשנה וחצי, אמרו לי שדיסק של ווינדוס עולה כ- 500 ש"ח. יכול מאד להיות שהיום המחיר ירד. ( אני מאד מקוה שהוא לא עלה )

MitiixD

New member
רגע , אז את הדיסק לחוד ואת הרישיון לחוד ??!

וואי זה עולה מלא ! ולדעתי - אם אני לא טועה , זה עולה .... בין 600 ל-800 .. זה עלה ועוד איך לצערי. ): זתומרת שיצא לי בין 1,000 לבין 1,300 ):

Hasselblad

New member
הדיסק זה הרשיון...

קונים רק דבר אחד... ואין סיכוי שזה עולה 1000+... המחיר הוא כמו שיונתן אמר בערך 400-500 ש"ח.

MitiixD

New member
אהה חח , לא הכי אכפת לי , העיקר ווינדוס. .

ויסטה יחסום את המייפל , נכון ?! יש לי חברות שניסו להתקין על הוויסטה וזה חסם . O: נראה לי אני אקח את הווינדוס 7. תודה :)

ToryMaster

New member
של איזו גרסה?

אני מרשה לעצמי להניחו שמדובר בXP, לפי הזמנים, ואז זה אולי הגיוני, אבל ויסטה יעלה הרבה יותר, ווינדוס 7 אם כבר יצא מבטא יעלה עוד יותר

למעלה