חחח

assaf1992

New member
חחח

תקפתי 2 מהעשיריה של ברית טרור.. הנה התקיפות:פעולת מבצע ג'וקר במדינה xxx הסתיים בהצלחה! תוצאות הקרב הצבא שלך צבא של האויב מטוסי קרב שהופלו: 2 74 מפציצים שהופלו: 1 14 טילי הגנה אווירית שהושמדו: 0 0 מטוסי תובלה שאבדו: 0 מטוסי ביון שהושמדו: 0 84 מטוסים ללא טייס שהושמדו: 0 0 מטוסי ריגול שהושמדו: 0 0 סך הכל אזרחים מגיוסים שנהרגו: 5 1,796 סך הכל כוח שאבד: 46,000,000 20,598,000,000 פעולת מבצע ג'וקר במדינה xxx הסתיים בהצלחה! תוצאות הקרב הצבא שלך צבא של האויב מטוסי קרב שהופלו: 3 50 מפציצים שהופלו: 2 8 טילי הגנה אווירית שהושמדו: 0 0 מטוסי תובלה שאבדו: 0 מטוסי ביון שהושמדו: 0 297 מטוסים ללא טייס שהושמדו: 0 0 מטוסי ריגול שהושמדו: 0 0 סך הכל אזרחים מגיוסים שנהרגו: 9 6,014 סך הכל כוח שאבד: 79,500,000 60,206,000,000 אם בעלי המדינות רואים הודעה זו.. אני מבקש שתגיבו

661994

New member
יפה אסף!!!

כל הכבוד!!! (אסור להגיד כל הכבוד במדינה הזאת?
)

111dolev111

New member
:-\ מנהל AIS אומרת כל הכבוד למחתרת

נגד טרור?.... אתה בכוח רוצה מילחמה?...

alonking1

New member
גם לי יש כמה

קבלו זה 1 (התמונות לא שלי קיבלתי אותם מהמחתרת להורדת TERROR) בהצלחה לכם!

nci1001

New member
חח היית מת

כולכם ביחד הורדתם אותנו 150 מיליארד,שזה בערך 7% מהכח הכללי שלנו. כולה עיכבתם אותנו ביום. מחר כל המדינות ישיגו את כוחם בחזרה. ודונקיס הוא בכלל מארנה,מה הוא קשור?

assaf1992

New member
ראסמי הוא לא קשור.

אבל בכל זאת. אותי הורדתם רק 9 מליארד. ירדתם יותר מאתנו.. וגם בזבזתם יותר תורים.. אנחנו בכיוון הנכון! וגם יש לי פי 10 מטוסי קרב מלכל אחד ממכם ואתם מפחדים להגיב לי כי אתם פחדנים

nci1001

New member
כי אתה אחד

קטן פצפון נקודה על השימשה ומה אנחנו? שולטים בעשיריה ובמאיה

blubel

New member
הרברבנות הזאת הפילה את גדולים ביותר

אני מבקש מכל אנשי טרור,נא לא להגיב בשרשור זה ! תודה לא להתרברב... אחת הסיבות לנפילתה הענקית של הברית החזקה ביותר (בזמנה ) WD היא הרברבנות של שחקניה בפורום! אז לתשומת לבכם... ואסף גם אתה שתוק!

cohenman

New member
חאלס עם התגובות האלה!

הם עשו התקפה יפה מאוזנים נוכן ועשו הרבה נזק עכשיו תורינו להגיב מזה השחצנות הזאת, כל מכה כואבת עכשיו מלחמה

XDSX

New member
110 מליארד

ודווקא מי שפתח עלייך את כל התקיפות לא תקפת?

theor9

New member
150 מיליארד זה לא הרבה עם כל הברית

טרור ביחד משתמשת ב72 תורים אנחנו מרוויחים יותר מ225 מיליארד אז זה לא עיכוב של יום אלה שני שליש מיום

יפה

אני רואה שכולם פה אוהבים אותנו אני שמח
למרות שלפי בדיקה הכוח של טרור מסתכם בכמה טריליונים לכן הנזק לא ממש משמעותי אבל יפה בכל זאת

yardiboom

New member
גל

גם במ"צ כשמורידים טריליון זה לא משמעותי בגלל שיש 500 טריליון לברית(לא לכולם רק לגדולות) ואתם נחשבים ברית גדולה עם הכי הרבה שחקנים בעשירייה אז גם 100 מיליארד זה הרבה גם אם זה לא מאט שום דבר ותחשוב שאם לכל מדינה שמעם 100 מיליארד יורידו 100 מיליארד הנזק יהיה עצום

XDSX

New member
../images/Emo41.gifחברי טרור../images/Emo41.gif

נא לא "להשוויץ" ,כל כוח הוא חשוב. לא זלזל בין אם זה 100 מליארד ובין אם זה מליארד. אסף- תקיפה יפה,חבל שהמדינות מאצלנו לא החזיקו הרבה מטוסים.

ntii

New member
דבר ראשון אני לא יודע על איה מקום 2

אתה מדבר לפי ידעתי מקום 2 של טרור לא קיבל שום מיתקפה כזו ולא ירד שום כוח כזה

cohenman

New member
מלחמה :)

חטפתי לא קצת זה הזמן להגיב חחח שערן יוסיף כבר התקפות

cohenman

New member
2099 אכל בובמה עצמית

ניסה להפיל את מקום 2 מטוסי תובלה שאבדו: 0 מטוסי ביון שהושמדו: 0 0 מטוסים ללא טייס שהושמדו: 0 0 מטוסי ריגול שהושמדו: 0 0 סך הכל אזרחים מגיוסים שנהרגו: 1,081 1 סך הכל כוח שאבד: 56,750,000,000 32,500,000

למעלה