חחח קלטו קטע...

toxic2

New member
חחח קלטו קטע...

העיתון "17" ערך רעיון עם ג'אסטין ואחת השאלות איך לא, הייתה על בריטני! והשאלה הייתה (יותר נכון 2): שמעת את האלבום החדש של בריטני? הוא ענה: כן. ומה אתה חושב עליו? (תראו את התשובה) הוא ענה: אני חושב שהוא רעיל. "i think it's toxic" אני אהבתי את התשובה

../images/Emo41.gifרעיל..

אז זה טוב או רע
בכולופן.. האנימציה יפה

toxic2

New member
אני חושבת שטוב

הרי היא אוהבת רעילים, לא? תודה!!! מגניב נכון?

Let Me Be

New member
../images/Emo110.gifנראה לי שזה משהו רע...

יענטו רעיל- משהו שלא כדאי להתקרב אליו...

אהבתי את הפיגור שלו..

לאנטי מבינים ביננו רעיל= רעל. דבר ששותים ומתים. דבר ששותים וחולים. דבר ששותים ומקיאים. [[האפשרות הראשונה היא הנכונה]]. כאילו,האלבום שלה...גורם לאנשים לחלות,למות,לא לטובה. אז איפה בדיוק תשובה לעניין? התשובה שלו הייתה הכי לא לעניין והכי סתמית. הוא עוד אומר שהוא אוהב את בריטני-סחטיין..מראה את זה בצורה בוגרת ורעננה.

toxic2

New member
מה לא ברור פה???

העניין הוא שרעיל זה לא תמיד רע... למה קשה לקבל את זה? אני לא חושבת שיש לג'סטין משהו רע כלפי בריטני טוב אז לא הלך להם.. ביג דיל!!! אני עדיין חושבת שאם הוא אהב אותה ( מה שהוא כן) אז עדיין הוא יפרגן לה!!!!!!! הם היו זוג יפה ואני מאוד קיוויתי שהם יחזרו אבל זה החיים שלהם וזכותם. העניין הוא שג'סטין מכיר את שמות השירים משמע הוא הקשיב להם, ואם לא היה לו אכפת ממנה הוא לא היה אפילו מתקרב לדיסק. את המילה רעיל אפשר לפרש במובנים רבים לכן אני לא חושבת שזה רעיל במובן הרע של המילה בסך הכול שזה toxic. אולי אף ממכר..........

דיברתי אליך? לא.

אבל עכשיו זה מכוון אליך... לפני כן לא ידעי מזה טוקסיק באנגלית,והם אמרו שזה רעיל. או שאת מטומטמת,ארו שאת משחקת אותה. רעיל אי אפשר לפרש לטובה או לרעה. אם זה היה לטובה אז שלגיה לא הייתה מתה!

אמא הכינה ביום שישי

אבל רק עכשיו שמתי לב.והייתי רעבה אחרי 10 מיני פיצות+2 פרוסות לחם+שוגי+תותים..אז אכלתי

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifזה מזעזע

דולה דיאט
ספרייט דיאט
מיץ תפוזים/אשכוליות דיאט

../images/Emo41.gifאם הוא היה מפרגן..

הוא לא היה מוציא את "Cry me a river" והוא לא היה "יורד" עליה בכל הזדמנות שיש לו.. וזהו.. הוא לא מעניין אותי..

i4britney

New member
אז ככה אור...

"cry me a river" יצא לפני שהאלבום החדש של בריטני יצא , מה שאומר שיכול להיות והוא באמת פירגן ולמה לו לרדת על האלבום הזה אה? הוא לא גרוע אלא מצויין מבחינת הסיגנון של השירים! בקשר לשאר אני מסכים איתך הוא בהחלט לא מעניין!

למעלה