חחחחח...

חולוני

New member
חחחחח...

קבלו מכתב למערכת, אמיתי לגמרי, שנכתב ל"מכתבים למערכת" במעריב לנוער של השבוע - אנרכיה לכל אני יודעת שרוב האנשים בעולם מאמנים בשלום ומחכים שהוא יגיע. רציתי לספר לכם למה אני, לעומת זאת, מאמינה באנרכיה. ההגדרה שלי לאנרכיה היא בראש ובראשונה חופש, ביטול של כל המסגרות, כאוס. אולי כמו בזמן שקדם לבריאת העולם. פגשתי כבר כמה אנשים, חלק מהם בני גילי (כלומר 16 בערך..), שבחרו לגור ברחוב ולא ללמוד בבית הספר, כי הם הגיעו למסקנה ששום דקה בחיים לעולם לא תחזור, ועדיף שהם ינצלו כל רגע. השכלה נראית להם כביזבוז זמן. ויש עוד סיבה לאמונה באנרכיה - המוזיקה, לדוגמה השיר של פינק פלויד "עוד לבנה בחומה", המדבר על כך שהילדים לא צריכים השכלה, כדי לא להיות עוד לבנה בחומה. ויש את הפאנק. זוהי מוזיקה שלדעתי כל י שמקשיב לה צריך להיות אנרכיסט, כי בשנות ה-70 הפאנקיסטים ניסו לגרום לכך שתהיה אנרכיה ושלא תהיה הפליה בין המעמדות. כלומר, מוזיקת פאנק צמחה ממלחמת המעמדות. כל בני האדם רוצים להיות מאושרים, או לפחות למצוא את הדבר שנותן טעם לחיים. אני מאמינה שאחד הדברים הבודדים שגורמים לבנאדם להיות מאושר זה המוזיקה, בין אם הוא מקשיב לה ובין אם הוא יוצר אותה. אני בטוחה שכל אדם ירגיש יותר טוב כאשר הוא יריח את החופש - ורק מצב של אנרכיה מאפשר זאת. אשמח לקבל תגובות. MAYA (מאיה)

xero1

New member
ילדה חכמה

ולכתוב מיכתבים למעריב לנוער (עיתון הפאנק הטוב בארץ) יעזור ל"מטרה שלה" (אנריכה, קטלק). וששתחיל האנריכה העיתון הזה כבר לא יצא יותר לאור, ואז היא תתחיל לבכות.

daniela82

New member
זאתי סתם

ילדה קטנה ופוזארית מתלהבת- מה הקשר בין מעריב לנוער לפאנק?!! סתם כתבה מכתב על נושא שהיא לא יודעת בגרוש עליו כדי להראות איזה חכמה היא וסתם יצאה טיפשה... וחבל כי עכשיו כל מי שקורא מעריב חושב שהיא יענו "נציגת" הפאנקים והפאנקים טיפשים כי המכתב שלה מפגר אז מאיה לכי תמותי יא פוזרית טיפשה

punktx

New member
מה !

"... ויש את הפאנק. זוהי מוזיקה שלדעתי כל מי שמקשיב לה צריך להיות אנרכיסט, כי בשנות ה-70 הפאנקיסטים ניסו לגרום לכך שתהיה אנרכיה ושלא תהיה הפליה בין המעמדות. כלומר, מוזיקת פאנק צמחה ממלחמת המעמדות..." כמה משעשע מצידה. סהר

voodoo

New member
חיחי...

יש אנשים שרוצים, יש פוזרים..ויש כאלו שקוראים מעריב לנוער
שד"א, זו גם בורות בפני עצמה
ומה שהיא כתבה זה מעבר לפיגור ..וגם לא הבנתי איך היא תקעה פינק פלויד באמצע ..

Papito

New member
ומשהו שמסקרן אותי אישית

איך נוצר מצב שאתה קראת מעריב לנוער???

voodoo

New member
בוא נשאל את זה אחרת..

מה הביא אותך למסקנה שקראתי את זה ? כי אני לא

Papito

New member
התכוונתי לכותב ההודעה הראשונה

זה שהתחיל את השרשור זה שהביא את המאמר זה ש..נו טוב הבנת ת´רעיון

חולוני

New member
קניתי באופן חד פעמי..

כי בגיליון של השבוע יש כתבה על הלהקה שזכתה ברוקנ´חול (תחרות הלהקות הצעירות הארצית שנערכה בפילבוקס בחולון) - אנולה ג´יי. והם גם נמצאים בפורום חולון..רציתי לקרוא את הכתבה, אז קניתי את הגיליון. ובאותה הזדמנות נתקלתי במכתב המבדר הנ"ל..

Dafnana

New member
בקשר לעיתוני נוער

שמעו, בלי קשר למה שהברלה הזאתי כתבה על פאנק, אל תתעלמו מעיתונות ממוסדת כי היא העיקרית והמופצת. גם אל תזלזלו.

shadowlord

New member
היי, חכו רגע!

מעריב לנוער זה העיתון הכי מצחיק שיש וכשמזדמן, אני קורא אותו! זה פשוט ממש קורע... דרך אגב, פריקית ממש מאגניבה המאיה הזאת... מוזר שלא כתבה גם "אנרכיה ו-666 לכולם..."

TimBuck2

New member
אהבתי איך ש

שכתוב בסוגריים את השם שלה בעברית. כי מאיה זה כזה שם מסובך באנגלית. מזל שהיא תרגמה לנו... ממש ילדת העולם הגדול... טוב, שיבושם לה.

American_Psycho

New member
אממ...

היה אולי איזה חצי משפט שיכולתי איכשהו להסכים איתו.. אבל בכללי היא סתם ילדה קטנה שמנסה להפגין את ה"חוכמה" שלה.. ומה שהיא כתבה שם משקף בערך את ההשקפת עולם של רוב ה"פאנקיסטים" בכיכר.

למעלה