חחחחח...

אוי242

New member
למה ללכלך

דבר ראשון איזה ילדה מפגרת בא לי להפציץ תפריקית הזאת דבר שני למה ללכלך למה רוב האלה שאני מכיר מהכיכר הם בכלל לא ככה

Ignition

New member
נו אז?

מה הקטע פה? מה מצחיק? דווקא זה די נכון האמת.., אתם צוחקים רק בגלל שזה במעריב לנוער וזה של ילדים קטנים "שלא מבינים ושומעים קורן" וכל החרא הזה. יש פה כמה שטויות , אבל הרעיון פה הוא אותו דבר בדיוק כמו הכתבה על האנרכיה שהעלו פה.. אז מה אתם צוחקים?

אוי242

New member
מה שמצחיק זה

שאין לה מושג על מה היא מדברת. בכתבה ההיא הם עוד מגבים את זה ומציעים אלטרנטיבות, נותנים דוגמאות ומנסים לתאר חיים במצב כזה. אני חושב שהם טועים אבל הם מציגים טענה אולי לא נכונה, אבל נותנים משו. היא סתם מדברת בולשיט מה הקשר בין שאומרים שצריך לחיות כול רגע ובין אנרכיה. אם היא עוד הייתה אומרת למה היא חושבת את זה, מה לא בסדר עכשיו אז אולי זה עוד היה נורמלי. אבל היא סתם פריקית שלא יודעת מהחיים שלה ואפשר להבין את זה ממה שהיא כתבה

Ignition

New member
דווקא היא יודעת מה היא אומרת

פשוט אני לא מבין מה היא רוצה.. היא רשמה את ההודעה ו..?! , מה היא מנסה להגיד? אבל בעיקרון היא רשמה דברים די נכונים בקשר לשיווין וכל זה..

אוי242

New member
קראתי את זה עוד פעם

וזה עוד יותר מצחיק. קוסאמק היא רוצה פיצוץ מה הקשר של אנרכיה למוזיקה. "עוד סיבה להאמין באנרכיה" (????) "כל מי שמקשיב צריך להיות אנרכיסט" (לפאנק) מה היא מדברת על מה שהיא לא יודעת. בקטע האחרון על הפאנק היא אולי יש לה קצת מושג כללי, כי הפאנק צמח מהסקינס, והסקינס התחילו בגלל שהם היו עניים. אבל כול זה קרה כמה שנים טובות לפני שנות השבעים. אז עוד פעם היא דפוקה ואין לה מושג. ועכשיו אני מצטט: "כל בני האדם רוצים להיות מאושרים, או לפחות למצוא את הדבר שנותן טעם לחיים. אני מאמינה שאחד הדברים הבודדים שגורמים לבנאדם להיות מאושר זה המוזיקה, בין אם הוא מקשיב לה ובין אם הוא יוצר אותה. אני בטוחה שכל אדם ירגיש יותר טוב כאשר הוא יריח את החופש - ורק מצב של אנרכיה מאפשר זאת." אני מת איך הפריקית הדפוקה הזאת הגיע לזה. זה מדבר בעד עצמו, איך האוטיסטית הזאת מקשרת בין להיות מאושרים, למוזיקה, לאנרכיה, ולחופש. מה הזונה הזאת מדברת על חופש, היא חופשית לעשות מה שבא לה. שלא תזיין תשכל. מצידי היא חופשייה להתאבד, אני אפילו יעזור לה ולחברים המגניבים שלה שהלכו לגור ברחוב.

voodoo

New member
אתה מגזים....

אולי מה שהיא כתבה נשמע טיפשי, אבל חלק מזה גם נכון.. אל תהייה כלכך קיצוני בתגובות שלך או שתמצא אותן ..או בעצם, כבר לא תמצא

plomphy

New member
אממ, תסלחי לי. אבל

שכתבת- "ויש את הפאנק. זוהי מוזיקה שלדעתי כל י שמקשיב לה צריך להיות אנרכיסט" זה ממש שטויות, אני אתן לך את הדוגמא הכי טובה שאני מכירה- אבא שלי. בן 47, איש עסקים, הולך עם חליפות ועניבות לעבודה- איש מאוד ממוסד. מקשיב לפאנק (הלהקות שאני יודעת שהוא אוהב- ראנסיד ודרופקיק, ובגלל זה רציתי את החולצות..) וזה לא כדי לעשות קטע או להתלהב מזה שהוא פאנקיסט או משהו! הוא גם אמר לי מתי שהשמעתי לו להקה שאהבתי, שהוא מחפש את המשמעות הפוליטית בשירים (באותה תקופה אהבתי את בלינק- איכסה!) והא לא אנרכיסט! זה פשוט כל כך לא נכון! לא חייבים להיות אנרכיסט כדאי לאהוב פאנק!!!

למעלה