חחחחחחחחחחחחחחחחח

נ ר ו ש

New member
../images/Emo46.gifאת חוצפנית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

אני אהיה הבנאדם הכי מאושר כשישדרו

purple rain2

New member
חחח מורי,הלכת עם זה עד הסוף הא?!

חחח האמת היא שאם אני הייתי המזכירה ההיא כבר מזמן הייתי מנתקת לך בפרצוף, מסכנה צריכה לסבול את ההטרדות החוזרות ונישנות שלך כל יום...
את די נודניקית הייתי אומרת
חחחח סתם בובה אבל באמת מגיע לך ח"ח על הנחישות, ההתמדה והיוזמה!! והלוואי שמאמצייך הבלתי נדלים יניבו פרי!!!

M O R I A 15

New member
חחחחחחח הילית ../images/Emo26.gif

כפי שכבר אמרתי, בשביל מויאלושששששששש הכלללללללל אני יעשההההההה
ותודה לך באמת שאת חושבת שאני נודניקית ומטרידנית..
כי זה ממשששששששש לאאאאאאא נכוןןן
ובכל זאת, תודההההה לךךךךך על זה "אבל באמת מגיע לך ח"ח על הנחישות, ההתמדה והיוזמה!!"
ובעזרת ה', מהפה שלך לאלוהים וכל השיחות טלפון האלו שעשיתי יניבו פרי וישדרוווווו את הקליפים של מויאלוששששששש שילייייי
בערוץ 24 סופסוףףףף

purple rain2

New member
חח אני לא חושבת שאת נודניקית../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif

אני סתם התלוצצתי
הלוואי שלכל אחד הייתה מעריצה רצינית כמוך

M O R I A 15

New member
חחחחחחח היליתוששש שיליייי../images/Emo24.gif

סולחתתתת לך הפעםםםם
חחחחחחח סתםםםםםם כפרההההה עלייךךךך אני יודעת שזה היה בצחוקקקק..
מעריצה רצינית כמוניייי.... אאאאאאאא תודהההההההה נשמתייייייי
נוראאאאאאאא מחמיאאאאאאאא לייייייי

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אוףףףף סתוםםם .. שמו את הינני כאן כי המעריצות ביקשו ולא בגלל דעה אישיתת .. ומויאל =-=-> ש~ל~מ~ו~ת

ר ונ י

New member
למה הקנאה הגועלית הזאת?

אף אחד לא ביקש מערוץ 24 לשדר את סקעת, וממש היו שומעים לנו, הם לא שומעים לאף אחד. אבל ראו שסקעת מוצלח אז שידרו אותו וכנראה גם ידעו שסקעת יביא להם רייטינג כי הוא מוצלח בטירוף. אז תפסיקו לקנא.

זה לא קנאות ..

אני אוהבת את סקעת והכל .. אבל באמת שביקשו לשדר .. גם מעריצוות של מויאל ביקשו לשים נר על החלון .

maya skaat

New member
שמו את סקעת כי ידעו שאוהבים אותו ו

שהוא יביא להם הרבה רייטינג ופשוט כי עושה להם טוב כשהם רואים אותו!!!!!!(חחח) ובכלל גם בבתוך וגם בהנני כאן, בקליפים ששמו ב-24 הוא פשוט חתיך הורס!!!!!!!!
אבל אני בטוחה שישימו גם את מויאל!!!(מויאליות, לא לדאוג!) אבל בינתיים למה שהסקעתיות לא יתענגו קצת על הפייבוריט שלהם?!
מגיע לנו!!! אל תדאגו מויאליות, מויאל יגיע בקרוב ואז גם אתן תתענגו על הפייבוריט שלכם!!!

הרייטינג שלהם באמת עולה בגלל הראליי

חרשו על הקליפ שלווווו... אין הוא מלךךךך!!!!!!!! שישימו עוד קליפים שלו.. שיעשו ערוץ רק בשבילו חחחחחחח כזה מושלםםםםםםם אלוהיםםםםםםםם הוא מדהים!!!!!!!!!!!!!!

l i n o i 15

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עוד נראה מי הכוכב האמיתי מויאליות לא להתעצבן מילד מסכן חסר חיים פשוט תצחקו על הבדיחה שהוא סיפר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פיגור!

למעלה