חחחחחחחחחחחחחחחחח

עמית1980

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה יופי...... שידרו את סקעת בערוץ 24 עכשיו עם השיר הנני כאן מהגמר.. איפה מויאל איפה?!!!!!! אני לא מבין איך לא שידרו את מויאל עד עכשיו, בעצם אני כן מבין. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש רק כוכב אחד וזה הראל סקעת!

עמית1980

New member
הראל תרחם הראל תרחם עומד מול

סקעת ואני מגמ מגמגם מרוב התרגשות

ayaliar

Well-known member
זה היה מופנה כלפיך../images/Emo3.gif

לא צריך להתנסח בצורה כזו מרושעת.. יש אנשים שזה יעצבן/יעליב אותם אפשר לשמוח בשביל הראל בלי לדרוך על מויאל

עמית1980

New member
טוב, פשוט לא קל

להיזכר ברמאויות שהיו בגמר. והיום כולם רואים מי הכוכב האמיתי. אני עד היום מרגיש שניסו לדרוך על סקעת בגמר והיום רואים שלא הצליחו כי הראל יש רק אחד. מויאל שר נחמד אך אין מה להשוות. סקעת מושלם, זמר ענק.

ayaliar

Well-known member
ועל כך נאמר

מה שהיה, כמו לא היה (אני בקטע של ציטוטים היום) עזוב את הגמר הזה... זה כבר היסטוריה. הראל סקעת מושלם, זמר ענק. אין צורך להשוות להראל מויאל. סקעת ענק בפני עצמו.

ayaliar

Well-known member
עזוב אותי מקלישאות../images/Emo3.gif

בשבילי הראל מושלם. אני לא אישתו (עדיין) ובתחומים שאני אמורה להנות ממנו, אני לא מוצאת פגמים.

הצליל1

New member
אני איתך.. אבל אני מבינה לליבו../images/Emo23.gif

הגמר הזה היה כל כך טראומטי לכל כך הרבה אנשים שאני חושבת שלאף אחד אין מושג כמה אנשים בכו ממש עם דמעות בגמר הזה. אנשים התביישו לספר. אף אחת לא אוהבת להודות שהיא בכתה בגמר. אני מודה שאני בכיתי ונקרע לי הלב ממש. היום, לאחר שגם התקשורת וגם המלעיזים הכי גדולים כמו יניב חלפון ושות' מודים בפה מלא שסקעת הוא הנסיך, אפשר קצת לנשום לרווחה ולשמוח שהצדק יצא לאור. אי אפשר לרמות כל הזמן כל היום את כל העולם. לכן אני מסכימה עם כל דברייך, אבל מבינה מאוד לליבו של הבחור שכתב את ההודעה הראשונה (מצטערת ששכחתי את שמו).

ayaliar

Well-known member
כן אבל זה פורום כוכב נולד

ואנחנו משתדלים לא לפגוע באף אחד תאמיני לי שיש לי הרבה מה להגיד בנושא אבל זה לא המקום ואני בכיתי. דמעות. לא מתביישת, לקחתי ללב מאד.

הצליל1

New member
איה את אישה אינטליגנטית..

כיף לנהל איתך דיאלוג, אבל פעם איש חכם אחד אמר לי: הבעיה היא של הנעלב ולא של המעליב. מה זה אומר? כשעמית כותב כאן בפורום את רחשי ליבו ואת שמחתו, אני בטוחה שהוא לא רוצה להעליב כי הוא לא מעליב ישירות אף מעריצה של מויאל, הוא לא מכנה אותה בשמות. הוא טען את מה שטען ובצדק לדעתי, אבל אם ילדה כזאת או אחרת נפגעת מכך, זו באמת בעיה שלה. הגיע הזמן שגם הילדות כאן תתבגרנה. זהו פורום כוכב נולד ומן הסתם יש גם נשים צעירות וגם לא כל כך צעירות שהיו שמחות להיכנס לפורום הזה ולהגיב או להביע את דעתן אם הוא לא היה נשלט כמעט רובו ככולו ע"י ילדות. ושוב, לא בכדי להעליב. הצעירות כאן רק יכולות ללמוד כאשר מתנהל כאן דו-שיח שהוא ברמה קצת יותר גבוהה מ- כפרה ושיו וכל השאר..

purple rain2

New member
מילים כדורבנות ../images/Emo45.gif אך עם זאת,

יש בפורום לא מעט מעריצות היסטריות של מויאל, ומה לעשות שלא כל האנשים יודעים לקחת דברים בפרופורציה, ונכון שזו בעיה שלהם אבל שצריך לכבד אותן ולא להגיד סתם דברים מרגיזים- בכוונה או לא בכוונה לפגוע. באמרה שהבעיה היא של הנעלב ולא של המעליב יש מן אמת, אבל אנשים נכנסים לפורום על מנת לדבר בהנאה והם לא רוצים שיהרסו להם את ההנאה הזו, ויש אנשים שבצורה סיסטמטית מחפשים לעקוץ ולעשות דווקא. ולא תמיד צריך לנהל שיחות ברומו של עולם. מותר גם קצת להתפרק בפורום ולא צריך לחשוב על כל מילה שיוצאת מהפה. אם ישנן נשים צעירות שרוצות להיכנס לפורום הן מוזמנות, הפורום פתוח לכולם- אבל אם הן לא נכנסות זו בעיה שלהן, ושלא יבואו אחרי זה להתלונן שהפורום "נשלט ע"י ילדות".

ofrasch1

New member
אנשים התביישו לספר שבכו?

חברים שלי עשו לי Intervention כדי שאני אפסיק לילל. המקלדת היתה ספוגה בדמעותיי.

זה היה כזה מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אבל לא רוצה!!!!!
נזכרתי באיך הוא הפסיד... עם שיר כזה מדהים... אין ספק שעכשיו רואים מי ה-
האמיתי... (בלי לזלז במויאל...) אני העדפתי את סקעת ובכיתי שהוא לא ניצח...
אולי סוף סוף ייצא קצת צדק...
והכוכב השנה יהיה הראל סקעת הנסיך...

M O R I A 15

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אפרופו ערוץ 24......
אז התקשרתי אליהם אתמול כי חשבתי שהאימייל ששלחתי אליהם לא הספיק..
אז ככה.....
שאלתי את המזכירה שם:"שלום, אני רוצה מתי תשדרו את הקליפים של הראל מויאללללל
??????" אז היא אמרה לי:"מצטערת אבל אני לא יכולה לתת לך מידע כזה, לגבי מועד השידור וכו'...."
אז אמרתי לה:"רגע, אבל אתם תשדרו קליפים של הראל מויאללללל
בערוץ?????" אז היא אמרה לי:"כןןןן, בטחחחחחח שנשדרררררררררררר...."
ואני כזה מזה הייתי מאושרתתתתתתתתתתתתתת
אממ...... וזהוווווו היא מהירה משהו.... אז לא יכולתי לבררררררר יותר מידיי..
אבללללל........מחר אני מתכוונת להתקשר אליהם שוב פעם {מי שרוצה, אני יביא לו תמספר טלפון שלהם..
} והפעם אני רוצה לדבר אם ההפקה של הערוץ ולשאול אותם עוד כמה שאלות לגבי הקליפים של מויאלושששששששש
האמתתת, שכל פעם שהתקשרתי אליהם אז ניסיתי לדבר אם ההפקה אבל לא הייתה שם תשובה
אז נאלצתי להסתפקקקק במזכירה....בערךךךך..
ועמית, באמתתתתת שאין לך שוםםםםםם סיבה בעולםםםםםם לשמוח שלא שידרו בינתייםםםםםםםםםם את הקליפ של מויאלוששששששששש
, כי תאמיןןן לי שלפי מה שהבנתי מהמזכירה של ערוץ 24 אז זה הולך להיות בקרובבבבבבבבבב מאודדדדדדדדדדדד
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
וזה באמתתתתתתתתת שלא משנה לי איזה קליפ הם ישדרו קודם, של מויאלושששששש
או של סקעת
, העיקר שהם ישדרו בקרובבבבבבב את הקליפיםםםם של מויאלוששששששששששששש
ואני יהיה הילדה הכייייייי מאושרתתתתתתתתתת בעולםםםםםםםםםםםםםםםםם
וכמו שאני אומרתתתת.......מויאלוששששש הוא הדובדבןןןןן שבקצפתתתת
ותמידדדדדד הדבר הכייייייי טובבבבבבבב נשאר לסוףףףףף.....

למוריה 15

אני חושבת שמה שאת עושה לא שווה כל כך. את מתחננת שישדרו את מויאל ולעומת זאת את סקעת שידרו על דעת עצמם. מה שאני רואה פה זה שאת מתעצבנת שסקעת כן ומויאל לא, עובדה שעד היום לא עשית כלום בנושא. אני לא כותבת את זה כדי לעצבן אותך אלא מה שאני חושבת. סקעת מצליח בזכות עצמו ולא בגלל שהמעריצים מתחננים בפני טדי/קשת/24 שישדרו אותו. קראתי כתבה שבנות בפסטיגל לקחו כריטיסים ושמו אצל מויאל כשהאנשים ביקשו לסקעת. אני חושבת שאתן צריכות לתת למויאל להצליח לבד ולא עם ההתחננויות שלכן. אם מויאל צריך לנצח אז מה החוכמה פה? ששוב ייקח ברמאויות?! מה שווה בזה שיודעים שהוא לא באמת כוכב ולא באמת זכה?! כי הוא זכה בזכות רמאויות, הרי כולם יודעים זאת ואני יודעת שגם אתן (מעריצות מויאל), אז זה טבעי שאתן מכחישות את זה, אך לא זה הנושא. אני לא כותבת את זה כדי שתכעסו, אלא להגיד שרמאויות לא יעשו אותו כוכב אמיתי, אלא כוכב בזכות הרמאויות שהיו וזה לא כוכב ב
שלם. אחרי זה שואלים "רגע, אם מויאל כוכב נולד אז למה סקעת מצליח יותר ממנו?!" שאלה הגיונית אבל ידוע שיש גם תשובה הגיונית וכתבתי אותה למעלה. אם הוא צריך להצליח הוא יצליח גם בלי עזרתכן. אך זאת זכותכן לעשות מה שאתן רוצות כדי לנסות ולקדם אותו. כתבתי את זה ברוח טובה, זו דעתי. לילה טוב לכולכם.

M O R I A 15

New member
גברת דניאלה1972 כנסייי ../images/Emo26.gif

א- שווה לא שווה מה שאני עושה.. זו כבר דעתך
ב- אני התחננתי
מה הקשררררררר
ללכת ולברר פרטים בנוגע לקליפים של מויאלושששששששש
בערוץ 24 זו עדיין לא נקראת התחננות..
ג- אז זהו שאת ממששששששש לאאאאאאא רואה נכון..
כי אני מזהההההה לאאאאאאאאאא מתעצבנת מזה ששידרו קודם תקליפ של סקעת
הרבהההההההה יותר חשובבבבבבבבב לי זה לדעת מתי הם ישדרווווו את הקליפים של מויאלוששששששששש
ובאמתתתתתת שזה ממשששששששש לא משנה לי ולא מעניין אותי אם הם שידרו את סקעת לפניו או את צנחני אחריו..
היחידדדדדדדד שמענייןןןןןן אותי זה מויאלוששששששששש בפני עצמווווו בלבדדדדדדדד
"עובדה שעד היום לא עשית כלום בנושא" אויששששששששש ואטטטטטטטטט????????
אוקיי אז אני יגיד לך קצר ולעיניין כדי שתוכלי להירדם בלילה.......
אני התחלתי עם כל העיניין הזה של הקליפים של מויאלושששששש בערוץ 24 דיי הרבהההההה זמןןןן לפנייייייי ששידרו את הקליפ של סקעת בערוץ, כך שזה ממשששששששש לא הגורם שהניע אותי לכל "ההפגנה" הזו אם זה מה שאת רוצה לדעת..
ד- ובקשר ל"רמאויות", זה נושא כל כךךךךךךך נדוששששששששששש וחפוררררררר
זה פשוט בלתיייייייי יאומןןןןןן איך שאנשים ממשיכים לחיות ככה בתוך הבועה הדימיונית שלהם..
קיצרררררררר, את יכולה להמשיךךךך לחלוםםםםםםםםםם עד מחרררררר שהיו "רמאויות" זה ממשששששששש לאאאאאאאא מענייןןןןןן אותייייייי ולאאאאאאאאא רלוונטייייי מבחינתיייי
מויאלושששששששששש הואאאאא ה-מלךךךךךךךךך
ומה לעשות...... שהטובבבבבבב ביותררררררר תמידדדדדדד מנצחחחחחחחחחחח
ה- מויאלוששששששששש
ברוך ה' מצליחחחחחח בזכות עצמוווווווו ובזכות הכשרוןןןןן המושלםםםםםם שלווווווו
{
} ואנחנוווווו המעריצים שלו תמידדדדדדד ניהיה איתווווווו ונתמוך בו לאורךךךךך כללללל הדרךךךךך בכל עתתתתת ובכל שעההההההה
בין אם תרצי ובין אם לא..
ו- ובקשר לכל הסיפורים האלו על התיבות הצבעה בפסטיגל, אז אני שמעתי סיפורים כאלו על שני הצדדים
כך שאל תבואי בטענות רקקקקקקק אלינו כאילו אתם איזה "מלאכיםםםם משמיים"..
חחחחחחחח "ברוח טובה" פחחחחחחחח תעשי לי טובההההה עלקקקקקקק

למעלה