חחחזזררתייי!!

חחחזזררתייי!!

חזרתי אנשים!! עברתי דירה ולא היה לי מחשב אבל זה היה לגמרי שווה את זה!!... הדירה שלי מ-ה-מ-מ-ת חבל"ז!!!!! וגם שוף שוף יש לי חדר לבבדד!! טוב אני ישתלב לי כבר.... ובגלל שלא מצאתי ממש שירשור מתאים אז שמתי את זה פה אבל המנהלות אם אתן יכולות בבקשה להעביר את זה לשירשור מתאים!... יישייישיש1! התגעגעתי אליכם!

ניצקוש

New member
ווואיי...ממש מגניב!!../images/Emo6.gif

וואו איזה כיף!!! תספרי קצת לאיפה עברת איך הבית נראה והחדר שלך!! אני ממש שמחה!! בשבילך...

S H I L G I

New member
גאאאאאדול!!!!!!!!

אני גם עברתי לא מזמן..מדירה מפוצלחת לחלוטין לדירה..אהמ...פיצי תספר
תתחדשי! איך החדר?

החדר...

החדר שלי מממדהים!! אז אני יספר, בגלל שיש לנו תיקרה ממש גבוהה אז יש לי גלריה..ואני בטוחה שכמעט אף- אחד ממכם לא יודע מה זה גלריה אז.... נעשה משחקון!! תעשו ניחושים ולמי שידע אז אפשר להוסיף נקושת למשחק של הניחוש בתמונות הזה..... אני חיייייבבת ללכת!! אני ימשיך לספר שאני יחזור!!..אני הולכת למסעדה פיצוץ!!

../images/Emo85.gif זה כזה שאם יש חדר עם תקרה

גבוהה אז אפשר לעשות עוד קומה/מין מרפסת בתוך החדר עצמו לא יודעת אם הבנת למה התכוונתי...לא יודעת להסביר תצמי

יפה!!

את הבן- אדם השני שיידע מה זה!! כל הכבוד!!! אז למי שלא מבין זה מעיין קומה שניה בתוך החדר...ושמה יש את המיטה שלי!! אי- אפשר ממש לעמוד שם אבל אפשר כמעט!....סומלים יכולים!...חחח...סתם יהיה לי למטה ארון מדהים עם טלויזיה בפנים.!....ויש לי לספה שתי מזרונים אחד על השני והזה שלמעלה הוא מרוקאי כזה וזה ממש יפה!! בינתיים יש לי "ארון" "מדהים"...חח זה בעצם שלוש קופסאות (מהקרטונים שארזנו בהם) אחד על השני ושמה יש בגדים!...זה ממש מצחיק!! ו...זהו בעצם...יש עוד הרבה מה לספר אבל זה משעמם ואין לי כוח לכתוב!..

למעלה