חזר המשחק!

חזר ולא מתחבר...

מ י ל ר

New member
חזק, התחברתי, ושוב התנתק

מוזר 0: אני לא יכול להכנס עכשיו למשחק בחזרה..

המשחק חזר אבל אנשים עם ויסטה

לא הצליחו להיכנס בכלל. אז ירד שוב. ואני מניחה שירד עוד כמה פעמים ......

היות והמשחק חזר לפנות בוקר ואני עובדת היום

יש לי חנות לשבוע שעלתה לי מלא כסף ואין לי מקום לשים אותה נכון לעכשיו......

Guid

New member
המשחק מוגדר כאונליין,

אבל נקסון כתבו בהודעה שהם ייצטרכו עוד קצת זמן כדי לטפל בבעייה הזאת... זה הציטוט: [Update1] Unfortunately we will need some additional time to fix these issues. Please stay tuned for a more specific timeline.

Hawkgirl

New member
הא יופי, בדיוק באתי לשאול XD

לא הבנתי למה אומרים שיש SC, אבל המשחק פתוח... איזו בעיה בדיוק יש שהם צריכים שוב SC?

מ י ל ר

New member
שאלה בקשר לכאוס פאץ' (PVP)

כידוע בכאוס פאץ' אמור להגיע השחקן נגד שחקן זה מגיע ישר? או שיש לזה גם חלקים? ופעם הביאו פה לינק למידע על החפצים שאפשר לקבל מה-PVP (למי שיש מספר נצחונות או משהו כזה) היה שם תמונותש ל החפצים, מישהו יכול למצוא לי את הלינק הזה? כי אני מחפש בגוגל ולא ממש מוצא.

Guid

New member
../images/Emo124.gif הארכה עד 1:30 בלילה!

אם אתם עדיין ערים, אז קחו בחשבון...
וציטוט מאתר נקסון, כמובן: [Update2] The maintenance will be complete by 3:30 PM (Pacific). If you downloaded this morning's patch, we will give you detailed instructions for how to resolve the direct launch issue.

מ י ל ר

New member
כמובן! זה הימולדת של מייפל

איזה כיך לחגוג עם מייפל יומולדת שנקסון הכי אוהבים, SC! סורי על התבכיינות, כי יש פעמים שאני לא מאשים אותם בכלום, הם לא אשמים שיש האקרים וכול זה, הם נלחמים בזה, וכול הכבוד אבל מה שקרה היום, זה FAIL רציני. חבל שהם לא בדקו את זה לפני זה, אז היו משחררים את הפאץ' מחר אבל בלי כול השטויות שלהם.

מ י ל ר

New member
מישהו פרסם הודעה שאפשר לתקן את הלנצ'אר

מישהו יכול לתרגם לי? Dear Players, We are aware that players using the Windows 7 and Windows Vista operating systems are currently unable to launch the game using direct launch. While we work to fix this issue, please use the work-arounds below to enjoy the MapleStory Jubilation update. Launch the game from the website. Players should not experience the same issue when launching from the website. Create a short cut to MapleStory.exe and modify the target by following the instructions below: Locate MapleStory.exe in the folder that MapleStory is installed to. This is usually C:\Nexon\MapleStory Right click MapleStory.exe and choose to create a shortcut Right click the shortcut you just created and choose Properties Alter the Target line so that it reads: C:\Nexon\MapleStory\MapleStory.exe GameLaunching Note that the beginning of the location may be different if you have installed MapleStory to a directory other than the default. Use the modified shortcut to launch the game. We are sorry for the inconvenience, we are working to resolve this issue as soon as possible. We hope these work-arounds allow you to play MapleStory in the meantime. -- The Maple Team --

Guid

New member
../images/Emo124.gif אין צורך! נקסון הביאו פיתרון רשמי!

[תורגם מהאתר שלהם] 1)לחץ כאן http://nxcache.nexon.net/maplestory/download/v97/MapleStory.exe 2) בחר לשמור את הקובץ. לא לפתוח אותו, לשמור אותו! 3) שמור את הקובץ לתוך התיקייה של המשחק. בדרך כלל המיקום שלה הוא- C:\Nexon\MapleStory 4) זה יגיד לך שכבר קיים קובץ כזה בתיקייה, וזה בסדר. צריך פשוט לאשר את ההחלפה של הקובץ הישן בקובץ החדש שהורדנו הרגע. וזה אמור לסדר את הבעיה~
זה המקור, מבית נקסון: http://maplestory.nexon.net/News/News.aspx?boardNo=101&contentNo=00ByJ&pageIndex=1

Guid

New member
והמשחק חזר, אגב... ../images/Emo9.gif

אפשר להיכנס מהאתר גם בלי לבצע את הפעולות שרשמתי למעלה, זה יותר רלוונטי למי שמשתמש בקיצור דרך של ה-GameLauncher...

מ י ל ר

New member
תודה!!!! D:

לא בדקתי אם זה עובד, אבל אתה בדקת ואמרת לי שזה עובד, אז אני מאמין לך D:

למעלה