חזרתי

idonknow

New member
היית בלונדון???../images/Emo2.gif

פעם הבאה אתה לוקח אותי במזוודה ימניאק!

רוולי 21

New member
נופל

במקום להגיב על היפיוף שהכנסתי לפורום?? אני רוצה לאמור לך משהו שמתי את התמונה של הבונבון כי השירשור שלך היה הראשון. מרוצה ? עכשיו לא תגיד משהו על החתיך הקטן שלי??

איזה בונבון מאממממם

פשוט מותק בובה יפיוף חרצוץ יהלום, בטח המילה הראשונה שלו תהיה: סטריפ...טיז.. וכל המשפחה ישתוללו משמחה ואת תצאי מכליך מרוב התלהבות ותדגימי לנו את מילותיו הראשונות בטיש שייזכר לזמן רב.. שיהיה לכם בסימן טוב ובמזל טוב ואאחל לרך הנולד שטקס גזירת הבשר מהבולבול תעבור לו בקלות.

לונדון אהובתי!

פגשת באהובתי? אולי תשתף אותנו בתמונות, כבר שנה שלא ראיתי אותה ואני כלכך מתגעגע, אני בטוח שלא השתנתה, וגם אם כן אז רק לטובה. זו פעם שניה ביממה האחרונה שאני שומע ממנה דרישת שלום, אתמול ישבתי עם חבר באיזה פאב ומאחורי ישבה מישהי שדברה במבטא bbc אני פשוט נמסתי על הבר. (האמת שעדיין לא החלטתי ממה אני יותר נמס מבחורה בת 16 שמדברת איטלקית או בת 25 שמדברת אנגלית.) איך אפשר לומד על לונדון שהיא משעממת?! קרה אולי כן (וגם את זה אני אוהב) אבל משעממת? זו העיר התזזיתית והמענינת בעולם! תל אביב משעממת. לונדון?! ד"א לגבי הבדיחה, לא מבין ת'תמיהה, זו המציאות, לא?

אני בטוח שהיא גם מתגעגעת

גם אם קשה לה להפשיר את המילים. את זה צילמתי מה'עין של לונדון'

אגב87

New member
בעיה שלך

למה לא הודעת שאתה מגיע היינו יכולים לארגן טיש ותדרוך קצר ופה המקום להודיע שמגיע לפורום מזל טוב על זה ששבוע שעבר היה פעם ראשונה "טיש" שמורכב מחברי הפורום בלונדון יש לציין שהיה מגניב (חוץ מזה שהוא כלל רק שלשה אנשים אבל גם זה משהו להתחלה).

למעלה