חזרתי

welcome back

אשכרה הסברת לשפילצברג למה צילום 16/9 עדיף על 3/4 ? לפי התמונה נראה שאתה אומר לו "הבאתי ככה פאקטים מלבורו, רוצה?" והוא מסתכל עליך בעינים בורקות (יהודי או לא יהודי?)

BatHell

New member
איזה חתיך,

שפילברג. ברוך שובך ארצה, יא גזען מנייאק.

L i k o

New member
אולי מצאת שם את הארנק שלי?

בזמנו כייסו אותי אצל מדאם טוסו - והלכה לי התמונה של החברה הראשונה שלי. אז אם אתה המוצא הישר (בטח את הארנק הריק זרקו באיזשהו חור שם) - אנא פנה אליי בצינורות המקובלים. אני לעומתך טסתי לא מזמן עם ראובן פדהצור (זה מהטלויזיה). אבל זה היה רק לאילת, אז לא נחשב. ברוך השב!

ברוך שובך!

ובעצם,ברוך הבא.. כי אף פעם לא ראיתי אותך פה.. כנראה נכנסתי אחרי שטסת.. בכ.א. ממש ברוך הבא,כי נגנבתי מהכתיבה. שיהיה פה קצת מעניין בפורום..

י ע נ ק י

New member
ברוך בואך.. למה לא סיפרת...

אם הייתי יודע שאתה טס.. נו אתה יודע מה הייתי עושה... טוב לפחות פעם אחרת תודיע... העיקר שנחתת בשלום בארץ... נו נכון ארץ יפה.. רק הארץ הזאת היא ארץ זבת חלב ודבש,, ארץ אוכלת יושביה.. ארץ אשר אבניה ברזל ומהרריה תחצוב נחושת.. ארץ אשר כל בה מראשית השנה ועד אחרית שנה.. מעיינות ותהומות יוצאים בבקעה ובהר.. ארץ שצריכה לקנות מים מטורקיה.. ארץ אשר המלפפונים הם בחצי מגודל המלפפון באירופה.. ארץ שמתביישת בפירותיה.. טוב כשנחזור בתשובה הכל יהיה אחרת...

למעלה