חזרתי

רוולי 21

New member
../images/Emo207.gif פשוט לאור הביקוש במסרים,

אני מוסיפה תמונה של הבונבון הקטנצ'יק שלנו. רום! (זה השם שלו)

ולמה הוספת אותו

לשרשור של הפרענקים? כי יש לו שערות על המצח? מזכיר לי בדיחה אנגלית: אשה עם תינוק יושבת במטוס כשאיש עסקים צעיר מתיישב לידה ובוהה בה, היא מחייכת באי נוחות ושואלת 'הכל בסדר?' - 'כן כן אומר האיש, אבל אני מוכרח לומר לך ש... ואני לא מתכוון להיות חוצפן, אבל התינוק שלך ממש מכוער' - 'סליחה?!' מאמצת האשה ללבה את התינוק היקר 'איך אתה מעיז לדבר ככה על התינוק שלי?' - 'תראי' אומר באי נוחות האיש 'התינוק הזה, הוא פשוט הדבר הכי מכוער שראיתי בחיים שלי, ראיתי כבר בזמני תינוקות מכוערים, אבל דבר כזה? לא מתקרב לשום דבר שראיתי, אפילו הכיעור בעצמו היה מסכים שהתינוק הזה פשוט מכוער!' האשה קמה ממקומה 'איזה חוצפה, איך אתה לא מתבייש' הדיילת ששמה את ליבה למהומה הקטנה, מגיעה במהירות ומנסה להרגיע אותה, 'תרגעי בבקשה, תכף אלך להביא כוס מים קרים בשבילך ובננה בשביל הקוף' בשלב זה האנגלי מתפרץ בצחוק והישראלי תוהה האם יש המשך

מפיתום אפטרהייד

חלק מהחברים הכי טובים שלי פרענקים, זה לא אשמתם שהם נולדו ככה, הם גם(איכשהוא) סוג של בני אדם

laife

New member
קשה לי להאמין למראה עיניי

אתה היצור הכי שפל שראיתי בחיי. זה שהם לא נולדו באירופה הופך אותם לפחותים ממך? יצרת תורת גזע חדשה, מתי תתחיל להשמיד את הטפילים ?

עכשיו את גזענית

זה אשמתי שאני לא אוהב פרענקים? ככה נולדתי, מה אעשה? בגלל זה אני ייצור שפל?? פגעת ברגשותיי ואני בחור רגיש, אני לא איזה פרענק חסר לב שאפשר לפגוע בו.

justchip

New member
המציאו משהו חדש בתקופה האחרונה

קוראים לו הומור, או אולי הומור ציני- המושג כ"כ חדש שעדיין לא עמדתי על דקויותיו.

justchip

New member
המציאו משהו חדש בתקופה האחרונה

קוראים לו הומור, או אולי הומור ציני- המושג כ"כ חדש שעדיין לא עמדתי על דקויותיו.

uri80

New member
האמן לי laife, הוא רק צוחק.

הומור טוב או לא זו כבר יותר שאלה של טעם אישי, אבל האמן לי מהכרות עם היצור הנ"ל שהוא לא כותב ברצינות. הסכיזופרניה שלו מאידך, אמיתית לחלוטין.

laife

New member
יש פורום 'הומור שחור' שם פוגעים.

רצינות או לא המילים נאמרות.

urmey

New member
אפוי.

למעלה