חזרתי

חזרתי

יש פה מכות אני רואה. יפה לכם, כל גבר צריך ללכת מכות פעם בחיים (כמובן שרק ההומואים עושים את זה באינטרנט) לונדון, למי שהתעניין.. משעממת, קרה, קרה, מעצבנת ונודניקית בטיסה חזרה היה לנו קברניט פרענק, שדיבר ב-'ח' ו-'ע' מצד אחד הייתי לחוץ, איך נותנים לפרענק להטיס 747 ?? מישו מוכן להסביר לי? לעגל פינות של חומוס הם אולי יודעים, אבל לתת להם לטוס?! אתם יודעים מה סבא שלי היה אומר על זה? מצד שני הייתי די רגוע, אם פרענק הצליח להיכנס לאל על, הוא מוכרח להיות טייס באמת טוב. מצד שלישי אולי היה להם עד עכשיו רק לבנבנים כמו אילן רמון, והם רצו להראות לכולם שהם לא גזענים (פויה גזענים) ובחרו את הפרענק הראשון שנקרה בדרכם. אבל לא נתתי לפרענק הזה, שבטח לועס גת תוך כדי שהוא מקבל הוראות המראה, להפריע לי להיזכר בפגישה המאד מעניינת שהייתה לי עם סטיבן שפילברג בה הסברתי לו מדוע צילום 16/9 עדיף על 3/4. משום מה הוא בהה בי בצורה שגרמה לי לחשוב שכבר אמרו לו את זה פעם. נזכרתי גם בהצגה הקורעת של מל ברוקס "המפיקים".. בה מגלים לנו שהשם המלא של היטלר היה בעצם 'אדולף אליזבת היטלר' אבל החוויה הכי מעניינת שלי בלונדון, היתה בהייד פארק. בפינה בה כל אחד יכול להעמד ולדרוש להנאנו.. רובם דיברו על דת והטיפו אחד לשני בווכוחים קולניים מדוע דווקא הספר שלהם יודע את סוד המשמעות והיקום, תוך נפנוף קוראן/הברית החדשה/תורת האבולוציה.. אחד מהם פתאום זורק לכמה עשרות מאזיניו בדיחה.. "אם יהודי מעצבן אותך, זרוק לו מטבע של פני לצד השני של הכביש, האוטובוס שימעך אותו באמצע הריצה למטבע, יעשה בשבילך את העבודה" ואני שואל באיזה מין עולם רע אנחנו חיים? הא? נכון יש יהודים קמצנים, זה סיבה לעשות את כולנו קמצנים? נכון שהלל נותנים מלגות רק למוכשרים בעלי שם ארוך, זה סיבה לקצות במותנו? האם זה קשור לעובדה שאני לא יכול לאונן בלונדון? מה הבעיה בי? למה לשמוע את אותה בדיחה על ערבי לא מזיזה לי, אבל כשהמילה יהודי מופיעה בבדיחה בתור האיש הרע.. אני מזדעזע כולי ואנטישמיות-גזענות-סיפורי מ.להמן-הכומר טדיאוס רצים לי בראש? עוד אני מהרהר בזה עמוקות והמטוס צונח בפתאומיות כמה עשרות מטרים, כמה זקנות נבהלו, אני לא. הייתי מוכן לזה כבר, למה ציפיתם? פרענק פארח מטיס אותנו. זהוזה מי רוצה פאקטים מלבורו?

אחלה תספורת...

ברוך הבא אחי, השבת אני בירושלים, אתה בבית? א"כ? אקפוץ לבקר איזה מלבורו? לייט?

rigoletto111

New member
כמה שילם לך שפילברג על השיעור פרטי?

אחלה תמונה - תמסגר ותתלה בסלון. מזכיר את הבדיחה על ההוא שנכנס למלון ורואה את אריסטוטל אונאסיס, איל הספנות, יושב בלובי. הוא פונה לאונאסיס ומבקש ממנו: תעשה לי טובה, עוד מעט אני אכנס לכאן שוב עם שותפים עסקיים. תוכל בבקשה לברך אותי לשלום בצורה חמה? ככה , אם הם יראו שאונאסיס הגדול מכיר אותי יהיה לי יותר קל לסגור איתם עסקה. אונאסיס מסכים. כעבור 10 דקות האיש נכנס ללובי , ואונאסיס ניגש אליו ומברך אותו לשלום במאור פנים. האיש צועק: "אונאסיס, כמה פעמים אמרתי לך לא להפריע לי כשאני באמצע פגישות עסקים
|?! "

אליזד

New member
אולי כדאי שתסע שוב?

נופל, אם ככה אתה כותב כשאתה חוזר, אולי כדאי שתסע עוד כמה פעמים בשנה, הרווח יהיה כולו שלנו... יש מצב לעוד קצת?

idonknow

New member
זה לא נשמע כמו פרגון.. :p

אתה בכלל אמור להגיד לי: "איזו חמודה, ככה מגנה עליי גם כשלא צריך.." :p

אליזד

New member
למען הסר ספק

לידידי ורעי, אלופי מסובלי ואהובי, שמאל דוחה וימין מקרבי, ידיו רב לו להיטיבי, צרי ומרפא למכאוב לבבי, עליו נאמר "חכם עדיף מנביא", ישית עם נדיבים להושיבי, שועה ניבי ורב ריבי, על כן מנחה אליו אביא, אריתי מורי עם חלבי, כספי גם זהבי. ובאתי פה להודיע בשער בת רבים, מה טובו דודיך מיין וריח שמניך כלבנון, ולמען הסר ספק ולמען ידעו דורותיכם כי כח כתיבתו בא עדי, וקיבלתיו אף אחזתיו, ולא בא כבושם הזה (טוב, אולי האחרון של ז'אן פול גוטייה...) ויהיו ידיו אמונה, ונודע בשערים פועלו, וראה כל העם אשר אתה בקרבו, כי דבריך נכוחים לאשורם, דבר דבור על אופניו (לא היה כסף לטוסטוס...) ובעברית: מה שכתבת, נופל חופשי, הצליח להצחיק ולשעשע אותי (וזה לא קורה בדרך כלל לנרגנים) הוא היה כתוב מצוין, בהומור שנון, מתגלגל, כיף לקריאה, ועושה חשק לקרוא עוד. ועל זה באתי על החתום כיהודה ועוד לקרא, אני הקטן אליהו בלאאאאמו"ר יוסף יהודה שליט"א :

laife

New member
מוזר שמפריעה לך גזענות ואנטישמיות

דווקא נשמע שאתה דיי תומך באפטרהייד. נשמע שיש לך פיצול אישיות, מצד אחד אתה נעלב מבדיחה על יהודים ובאותו משפט (אפילו בלי נקודה) אתה כוב 'פרענק פארח' מטיס אותנו. מגעיל ודוחה.

למעלה