חזרתי

semuelf

New member
או אולי אפרסקים?

המחירים האלה מטורפים. זה צולם בתחנת רכבת בהירושימה. דוכן פירות. שישה אפרסקים ב-160 ש"ח. איך הם מגיעים לכאלה מחירים?!

GnomeBubble

New member
אני מניח שאלו פירות מובחרים?

לפי צורת האריזה (במיוחד האפרסקים) זה גם נראה ככה.

semuelf

New member
כל האפרסקים ביפן ככה

ארוזים בנפרד. עזוב, שם כל מלפפון ארוז בנילון נפרד, הפירות בכלל מקבלים יחס מיוחד, ולמלונים רק חסר מעמד דקורטיבי. אבל כן, המחירים בדוכן הזה היו גבוהים במיוחד, ואני לא יודע למה. יכול להיות שהם מיועדים למתנות, ואז בחרו במיוחד פירות בלי פגמים, כדי לא לעהליב את מקבל המתנה. סתם תיאוריה מופרעת.

hazu1

New member
לא נראית לי תאוריה מופרעת

בתור ישראלית שלא יכולה בלי ירקות ופירות, הייתי בחיפוש מתמיד אחרי מקומות זולים לקנייתם. אחת השיטות היא פשוט להתפשר על המושלמות. מלפפונים, למשל, נמכרים בזול כאשר הם לא ישרים!! וכך ניתן לקנות 6 מלפפונים עקומים במחיר של 2 ישרים.

Ryo

New member
יש גם לא ארוזים וגם מאוד זולים, צרי

ך לדעת איפה לקנות.

semuelf

New member
לישון במיאג'ימה

כשהייתי שבת במיאג'מה, (Miyajima) שזה אי קטן אך מתוייר ליד הירושימה, ישנתי בריוקן פאר. (ושילמתי בהתאם) הריוקן נמצא מעל לעיירה עצמה, כך שיוצאים מהדלת הראשית ישר לתוך היער.

Tenguy

New member
זה נחמד אך לא כ"כ מפואר, דיי רגיל..

זה זה הסגנון שאני אוהב לשהות ביפן - חדרים אוטנטיים עם רצפת הטאטאמי, דלתות הזזה, יוקאטות, שינה עם פוטונים, (ואני מתאר שהשירותים והמקלחות היו משותפים, מחוץ לחדר). כבר ראיתי ריוקאנים יותר מפוארים / עתיקים מזה (היה לי אחד עם אופורו צמוד). אגב, המגילה שתלוייה בחדר זה קיטש מזעזע אבל התמונות שצילמת נהדרות - זהו, אני הולך לישון...

semuelf

New member
עוד תמונה

מהריוקן. מהחלון (אם אפשר לקרוא לדלתות ההזזה חלון) אפשר לראות את הגן הפרטי שהיה לנו. בעלת הריוקן דאגה לנו, כי לא ראתה אותנו אוכלים. נו מה לעשות, לא כשר. היא לא ידעה שבחדר פתחנו כירה ובישלנו לנו אוכל לשבת. בכל מקום שהגענו פרסנו מטבח בחדר. כל מה שהיינו צריכים זה שקע חשמל (בשביל הכירה החשמלית) ומקרר. (כדי לשמור דברים) וברוב המקומות היה מקררון קטן של בית מלון שהספיק לנו. לילה טוב.

../images/Emo13.gif נהדר ששבת בשלום

מקווה שהיה לך טיול טוב וחוויה כמו גם משהו שילווה אותך להמשך החיים.

semuelf

New member
תמונה מהר פוג'י

זו הנקודה הכי גבוהה שהגענו אליה על הר פוג'י. מה לעשות, בדיוק ביום שהגענו החליטו שנגמרה העונה, ולכן האוטובוס הראשון יצא מאוחר יותר, והאוטובוס האחרון חזר מוקדם יותר. ככה שזה היה הכי הרבה שיכלנו להגיע. לא נורא, היה כיף גם ככה. (ואח"כ היינו הרוסים יומיים, אבל זה סיפור אחר)

semuelf

New member
ומתוך ענן

שהיינו כבר כמעט למטה, התיישב עלינו ענן, וחסם את השמש. ככה זה נראה.

semuelf

New member
ובאכסניה בבוקר

כשהתיישבנו לאכול ארוחת בוקר, אנחנו מסתכלים מהחלון ורואים את ההר במלוא הדרו. אז צילמנו.

last day

New member
מדהים

אתה מצלם ממש יפה. נראה לי אני אקח את התמונה הזאת ואצייר אותה אלא אם אין לך התנגדות?

semuelf

New member
אין התנגדות

למען האמת לא אני צילמתי את התמונה אלא חברתי. (אבל התמונה בתוך ענן היא שלי) ברגע שהיא הגיעה ליפן, השארתי לה את רוב עבודת הצילום. די הגיוני - היא היתה בקטע של התלהבות ואני כבר ראיתי את הדברים שהיא מצלמת. (או דומים להם) אני שלפתי את המלצמה רק כאשר היא לא הראתה עניין. לדוגמא - תמונה של דגם של ספינה שנראית כמו בית תה צף. אותי זה שיעשע.

semuelf

New member
גם אין התנגדות

בגלל ששירשרת לתמונה של פוג'י הנחתי שאתה מתכוון אליה. שיהיה.

למעלה