חזרתי!!

GalGula

New member
כן, היתה בעיה עד לפני כמה דקות

כנראה שביצעו אתחול במערכת או משהו כזה... ולגבי הריבים - כן! נכון! אני כל הזמן נעלבת מההומור שלו ומהדרך שלו להעיר הערות (פשוט דייקת!). יש לו כזה הומור שחור ונוראי, שבא לי למות לפעמים! ואני באמת לא מבינה איך ההומור הזה אמור להצחיק מישהו... אוףףף לפחות עכשיו אני יודעת שזה לא רק אצלנו ככה, אז כנראה שבאמת הוא לא עושה את זה בכוונה... מסכנון, ואני כל הזמן עצבנית עליו בגלל זה...

alfiekeren

New member
הוצאת לי את המילים מהפה..

ציניות!!! זאת בדיוק הבעיה!! קשה לנו להתמודד עם זה..כנראה שזה משהו אירופאי. גם אותי זה מעצבן לאללה. אבל אני לא שולטת בזה.

GalGula

New member
האמת היא שגם אני לא ממש

שולטת בזה. אבל אני ממש שמחה שדיברנו על זה. זה גרם לי להבין שבעצם זה לא רק החבר הציני שלי - זה פשוט מין קטע אירופאי כזה, ואני לא צריכה לכעוס עליו כל-כך כי הוא באמת לא עושה את זה בכוונה... אז אני מבטיחה להשתדל להיות יותר סובלנית לעניין. ותודה קרן!

alfiekeren

New member
אין בעד מה..

אולי תוכלי גם ללמד אותי איך להיות יותר סובלנית אח"כ..

Phoebs

New member
אוי רק עכשיו קראתי

איזה יופי!!!!! ממש אחלה לכם!!! מצויין שהסתדרם עם ההורים זה נורא חשוב! אחת הסיבות שגרמו לפרידה שלי ושל מרקוס היתה אמא שלו שראתה בי איום עלייה וכנראה קצת הסיתה אותו ממני ובסוף נפרדנו.. אבל יבוא נסיך חדש אני מקווה ויהיה בסדר כבר יש לי כ"כ הרבה "דייטים" על הפרק ממש צריך מועדון מעריצים...LOL יאללה אני זזה לישון ולשחק עם הכלבלבית קודם ולראות קצת TV. רוצים לראות תמונה של הקושקושית שלי? :) הנה!

למעלה