חזרתי!!

אניטה007

New member
חזרתי!!

עם המון המון חוויות שאני לא בטוחה שדפי הפורום מסוגלים להכיל. או לפחות לא בצורה שלא תשעמם אתכם עד מוות
עקבתי טיפה טיפה אחרי מה שקרה כאן ואני חייבת להעיר הערה ל-Phoebs שנראה כי הפכה לאחת הקבועות כאן (וטוב שכך
בכל מקרה , את ומרקוס בהחלט נראים ממש ממש יפה ביחד. זה ככה...על קצה המזלג.
בכל מקרה אתחיל ואנסה לספר בקצרה (לא נראה לי שילך אבל שווה לנסות לא) אני לגמרי
גם בגרמניה וגם באלכס. בעיקר באלכס כמובן. היו לי שבועיים מדהימים שאי אפשר לתאר במלים. בילינו כל כך הרבה ביחד ונחתתי בארץ לפני שעה ומשהו - שתבינו, לא ישנתי כבר יומיים. בכל מקרה חזרתי ואמא שלי אמרה שאבא שלי התחיל לקבל את כל העניין לאט לאט ושהוא כבר פחות אנטי. אין לכם מושג איזו הקלה זאת! יותר אני לא אצטרך להחביא את יקירי מעיני אבא´לה. האמת, אני מאוהבת עד מעל לראש בבן אדם הכי מדהים בעולם. כל התקופה שהיינו ביחד הוא פינק אותי בצורה ממש מזעזעת, הוא ממש קלקל אותי, שילם עלי בכל מקום, הכין לי ארוחות בוקר והביא לי אותן למיטה, הרעיף עלי מתנות והיה הכי סבלני שבעולם איתי בקטע של השפה. התחלתי להבין טיפה ולנסות לדבר אבל זה ממש לא קל לי והוא נאלץ לדבר במקומי ושלושה ימים לפני החזרה שלי ארצה היה לנו ריב ועניין השפה היה אחת הסיבות לריב. הריב הרציני הראשון שלנו...התחלתי לבכות כמובן אבל השלמנו תוך שעתיים והוא קנה לי שלושה דובים חמודים ולקח אותי בערב למקום ממש מיוחד. לא צריך לציין שהיה לי ממש קל לסלוח לו
פתאום כל הדברים הרומנטיים שעד לא מזמן אמרתי עליהם "איכס קיטש" נראים לי יפים. כל המרירות שהיתה בי כלפי המושג הזה אהבה נעלמה. היום בלילה אלכס הסיע אותי לשדה התעופה והיה לנו ממש קשה להפרד. למען האמת עשיתי שם סצינה - בכי איום ונורא. וזה לא שבכיתי בהיסטריה, פשוט כל כך לא רציתי להפרד ממנו שירדו לי דמעות בלי הפסקה, הרטבתי לו את כל הסוודר. דיברנו והחלטנו שאני אסע אליו לשוויץ מוקדם ממה שתכננו, משהו כמו עוד חודש. ואז הוא מגיע ארצה ביום ההולדת שלו (בסביבות 20.3) אני בכלל לא מתארת לעצמי איך אני מעבירה את החודש הבא בלי לראות אותו. איך בכלל מתמודדים עם זה? אוף
ההורים שלו היו מקסימים. הסתדרנו מעולה ואמא שלו לא היתה מפחידה כמו שתיארתי אותה מהסיפורים שלו. אבא שלו היה חביב עוד יותר ואפילו זרק אי איזו הערה על נישואין במן חצי צחוק שגרם לאלכס להשתעל במשך רבע שעה אל תוך כוס התה שלו. היה משעשע
אכלנו והוא אמר : " אלכס אומר שהיית רוצה להישאר בגרמניה ". " כן בוודאי " עניתי " אבל קצת קשה למצוא עבודה ולקבל אישור מגורים קבוע בלי גרמנית טובה ..." " מה הבעיה" אבא שלו אמר עם חיוך " תתחתני עם גרמני ". כמעט התעלפתי מרוב מבוכה
אבל בסופו של דבר כולנו צחקנו. בכל מקרה אני בטוחה שיהיה לי עוד המון מה לספר אבל אני חייבת לעשות טלפון לחמודון שלי לפני שאני נרדמת על המקלדת (ועוד שעה ומשהו רצה לעשות סידורים). אשמח לשמוע מה פספסתי כאן בשבועיים שלא הייתי. קרן, שלי מה קורה איתכן? גל - אם בא לך תשאירי לי מספר איי סי קיו או תשלחי לי אותו במייל, משום מה אני לא מצליחה לאתר את האי מייל שלך.

alfiekeren

New member
ברוך שובך!!!

כל כך כיף לשמוע שהיה לכם טוב ביחד. והדברים זורמים. הוא נשמע מה זה מקסים מפנק ואוהב..אתם ברי מזל!!! וכמובן זה שההורים מתחילים לקבל אותו - אני יודעת עד כמה זה היה חשוב לך אני ממש שמחה בשבילכם! לגבי הריבים על השפה..TELL ME ABOUT IT. אני עוברת את זה כמעט כל יום. זה תהליך קשה. והסבלנות הולכת ופוחתת. אבל מתגברים גם על זה! צריך לזכור שהריבים האלה נובעים מתסכול ולא משום דבר אחר. ושזה זמני. לגבי הפרידה בשדה התעופה...זה סיוט. אני כל כך מבינה לליבך. איך מההרגשה שאת כל כך למעלה..ופתאום את למטה..אף פעם לא הייתי בוכה בשדה התעופה..כי ידעתי עד כמה קשה לו ללכת..(רוב הפרידות היו בישראל) אני זוכרת שהוא סיפר לי..שכשהוא היה עולה על המדרגות הנעות היה לו מן דחף כזה לעשות אחורה פנה ולרוץ אליי חזרה ולא משנה מה מחכה לו באנגליה.. שכל העולם יקפוץ...אבל בגלל האופי היקי שלו..הוא אחראי מאד הוא לא עשה את זה. בכל מקרה נראה לי שבקרוב מאוד תעזבי את ארץ הקודש לכוון גרמניה.. לא יודעת למה..אבל נראה לי שזה קרוב יותר ממה שאת חושבת.. בכל מקרה רק שתדעי - עשית לי את הבוקר!!! מקווה החודש הזה יעבור במהירה..נעביר לך אותו פה. אוהבת מאד מאד קרן.

אניטה007

New member
היי לך ../images/Emo13.gif

כן אחורה פנה די מתאר את ההרגשה. אז מה את אומרת את ואלפי עדיין רבים בגלל עניין השפה, איך הולך לו עם העברית באמת? אני באמת השקעתי הלכתי לקורס רק בגלל אלכס, כי חשוב לו שאני אדע גרמנית. בינתיים הולך לי סביר בקטע של להבין אבל לדבר ...או לכתוב גרוע. הדקדוק שלהם מזעזע! היה לי כל כך הרבה יותר קל ללמוד אנגלית. לגבי עברית - עכשיו שאני חושבת על זה, זה היה לא קל בכלל. בהתחלה זה היה די נורא למעשה. את צודקת זה בהחלט עניין של זמן רק שאני כל כך חסרת סבלנות
וכן הוא באמת מקסים ומפנק...ואני מאוד אשמח אם תעבירו לי את החודש הזה
אגב, הגיעה לאוזניי שמועה שתכננתן אי איזה מפגש פורום - תעדכנו אותי! ואת האמת לא יודעת מה קרה לי שהתחלתי לבכות באמצע שדה התעופה. היו אנשים שממש בהו בנו ובדרך כלל הייתי מתעצבנת אבל ממש לא היה אכפת לי באותו הרגע. בכל מקרה אני רצה לי לסידורים - אקפוץ לכאן יותר מאוחר. תודה על התמיכה

alfiekeren

New member
רבים זה לא מילה..../images/Emo6.gif

זו ממש מלחמת עולם. זה מאוד קשה! הוא ממש נאבק בשפה...וכל הזמן הוא שואל למה זה ככה..ולא ככה..זה היה הרבה יותר קל אם היו עושים את זה ככה..ואני צועקת עליו שיפסיק להאבק בשפה כי זה מה יש..ולא ישנו את השפה בשבילו. וזה לא יעזור לו אאם הוא ישאל שאלות. וככה כל ערב!!! וזה נהיה יותר ויותר קשה. זה גם לא עוזר שאני חוזרת הביתה אחרי 12 שעות עבודה חסרת סבלנות לחלוטין! אבל עברנו כבר חצי..יש לו עוד שני קורסים אחרי זה. ואני מתפללת לרגע שזה יגמר. מוזר לי לקרוא שלמדת עברית..העברית שלך מושלמת. לגבי ללמוד גרמנית..את צריכה ללמוד בשבילך..לא בשביל אלכס...במיוחד אם אתם מתכוונים לחיות שם..זה כמעט בלתי אפשרי לחיות במקום שאת לא יודעת את השפה. בכל מקרה אני מאחלת לך בהצלחה. אני יודעת שזה קשה. אבל זה משתלם!

alfiekeren

New member
אני לא מצליחה לשלוח לך מסר!!!

תשלחי לי בבקשה במסר את האימייל שלך..

cielo

New member
פרידות ....

אצלי לא היו הרבה פרידות, היו רק שתיים ... שכמעט התעלפתי. שאני מסתכלת לאחור אני לא מבינה איך לא ראינו אחד את השני שנה שלמה !!!! כנראה שזו אהבה, לא ? אינדיאני שלי !!!!

alfiekeren

New member
בוקר טוב לך אהובתי..

שנה שלמה זה בהחלט הרבה זמן.. ואם זו לא אהבה אני לא יודעת מה זו אהבה.. איך עבר סופשבוע??

cielo

New member
פשוט חולה עלייך ...

פוצי, כן - זו אהבה ! סוף שבוע היה כרגיל בים השמיכות !!! אבל הפעם גם נוספו לשם הספרים. והאינדיאני היה חולה, אז יש לי גם תינוק לטפל בו !!! נשיקות, שתעבור לה מהר שביזות יום א´ !!! שלי

cielo

New member
ברוכה הבאה !!!! ../images/Emo13.gif

אוי, ממי שלי, כמה כיף לשמוע שהיה לך טוב !!! אני רואה שממש עשיתם כל מה שצריך : אהבתם, נהנתם, בכיתם, רבתם ... נו, זוג אמיתי או לא. כל פרידה כזו רק מקרבת אתכן כפי שאני רואה, כמה רומנטי !!! אני מנסה לחפש את המילים הנכונות והם פשוט לא עולות לי. זו אהבה !!! הכי הרבה הצלחה בעולם, שתעלו במהירות על דרך המלך !! אוהבת, מתרגשת, והמילים כבר יבואו לי, נשיקות,שלי

GalGula

New member
אניטה! זה ממש מרגש אותי! ../images/Emo13.gif

הסיפור שלך כל-כך מזכיר לי את הפעם הראשונה שנסעתי לאהובי! אמנם הייתי שם חודש ולא שבועיים, אבל עברנו פחות או יותר את אותן חוויות. ארוחות הבוקר (אמנם הוא לא הביא לי אותן למיטה, אבל הוא היה קם, מתלבש וקופץ לסופר - כדי שארוחת הבוקר תהיה באמת ארוחת מלכים
. והיא תמיד היתה! רק מהארוחות האלו השמנתי בכמה קילו...) גם הוא דיבר בשבילי במשך חודש! ואצלי זה היה יותר גרוע כי לא ידעתי כלום בגרמנית. פשוט כלום! הפינוק... גם אהובי לא הפסיק לקנות לי ולקנות לי ולקנות לי.... עד היום זה לא הפסיק. הוא עדין לא נותן לי להוציא אגורה. גם אנחנו רבנו יומיים לפני שחזרתי הביתה... כמעט נפרדנו בגלל זה... זה היה פשוט נורא. בכיתי שם בלי סוף... וחשבתי שבגלל הריב הזה יהיה לי קל להיפרד. אבל בבוקר הטיסה - בכיתי כפי שלא בכיתי מעולם. זה התחיל בלילה שלפני, זה התחזק בארוחת הבוקר (המלכותית
), השיא היה כשנפרדתי מהכלבה, ואז - כל הדרך לשדה התעופה. בכי בכי בכי ודמעות בלי סוף
ההודעה הזאת שלך פשוט החזירה אותי שנה וחצי אחורה... תודה! עשית גם לי את היום!
וברוכה השבה! אה, והמייל שלי אגב - [email protected] (אפשר לראות את זה גם בכרטיס האישי שלי. ואפשר גם לשלוח מסר!) שיהיה לך חודש קל ויום נפלא אוהבת, ושמחה בשבילך מאד!
גל

cielo

New member
בכי ...

אני חושבת שאם נצרף את הפרידות של כולנו, זו תהיה שמחת בכי לא קטנה !!! בכל אופן, הכי חשוב - שבסוף הכול יסתדר ושנבכה רק מאושר !!!!

GalGula

New member
אוי נכון.... ../images/Emo7.gif

אנחנו ממש בכיינים. ליתר דיוק בכייניות. מעולם לא בכיתי בגלל אף אדם, האדם הראשון שהביא אותי למצבים של בכי, להתפרצויות רגשות - היה אהובי. אז מצד אחד זה נשמע די רע. אבל מצד שני - הייתי מספיק חופשיה (ואני עד היום) לבכות לו בלי לפחד שזה יבריח אותו... אז זה בעצם מראה משהו...

cielo

New member
זה בכי בריא ../images/Emo13.gif

ממי שלי, גם לי אף אחד לא גרם לבכות ! וזה שאנחנו בוכות זה אומר שאנחנו אוהבות !! (או שאנחנו ריגשי ... או שאנחנו פשוט נשיות, לא נשים - שלא ייקפצו להן הגברים !!!). אז ממי, תבכי, תיתפרקי, שלא תחשבי שאת לא חזקה !!! נשיקות, שלי

GalGula

New member
../images/Emo45.gif נכון!

עושה לי ממש טוב שאני מסוגלת לבכות לו. עברתי איתו תקופות קשות (לא בהכרח קשורות אליו) והוא היה כזה ממי... מכעיסים אותי הגברים שלא מסוגלים להתמודד עם בכי. חוסר רגישות שכזה.... ונכון - זה ממש לא מראה על חולשה. דוקא להיפך - זה מראה על בטחון בקשר! להיות פשוט אנחנו... נטו... גם כשרע... חוץ מזה - מה נשמע שלי?

אניטה007

New member
ארוחות מלכים...

את בטח צוחקת השמנת בכמה קילו? הוא ממש פינק אותך כמו שצריך אני רואה
יש להם איזה מאכלים אוסטרים טיפוסיים? אגב אני רזיתי ב-3 קילו בשבועיים. לא אכלתי כמעט כלום, לא היה לי תיאבון, גם הזמן רציתי לשתות ולישון. לישון לא ישנתי כמעט בכלל כי מבחינתנו זה היה בזבוז זמן. לא יודעת אולי מזג האוויר השפיע עלי בצורה מוזרה. גם אנחנו רבנו ועוד בבית קפה למרות שלא בצורה קולנית אבל בכל זאת. ממש אמרתי לו לעזוב אותי בשקט לכמה זמן וננעלתי לי באיזה אינטרנט קפה. הייתי יותר מדי מדופרסת מכדי להתבכיין על הריב בפורום. וגם אנחנו רבנו קצת בגלל שהייתי מצוברחת כי הייתי חייבת לחזור לארץ. הוא דיבר ודיבר על העבודה שלו בלי הפסקה והרגשתי כל כך רע, אמרתי לו שהעבודה שלו תהיה כאן עוד יומיים ואני לא. זה היה ממש לא יפה מצידי אבל זה התפרץ לי. והוא נעלב קצת כי סה"כ מי כמוני יודע כמה הוא חי את המקצוע שלו ומסור לעבודה. אפילו הייתי איתו בשוויץ יומיים ופגשתי את כל החבר´ה שהוא עובד איתם, כולם היו די נחמדים אלי כי הם מאוד מכבדים אותו שם וכו´. עכשיו רק נשאר שההורים שלי יאהבו אותו. אמא שלי התרשמה ממנו עוד יותר אחרי מה שסיפרתי לה על הנסיעה. בכל מקרה הבטחתי לעצמי ללכת לישון קצת כי אני מתחילה לא לדבר בהגיון

GalGula

New member
בעניין האוכל......

לראשונה בחיי מצאתי את עצמי אוכלת בשר על הבוקר. נקניקיות, כל מיני קציצות בשר מוזרות כאלו, נקניקים מוזרים עם גבינה בפנים (יסלחו לי אוכלי הכשר. אגב עד אז מעולם לא אכלתי אוכל לא כשר.) האם (כלומר מין פסטרמת חזיר שכזאת
) הכל בשילוב עם שלל גבינות מיוחדות, ולחמים כפריים מעולים (לא לשכוח שמדובר בכפר). וביצים כמובן. והכל ט-ר-י! חוץ מארוחות הבוקר - כמעט אף פעם לא אכלנו בבית. בד"כ במסעדות, פעם בכמה ימים אמא שלו הזמינה אותנו או הביאה לנו אוכל (גם היא ממש מפנקת אותי - פשוט לא ייאמן) לגבי הריב שלכם - תגידי לי, למה תמיד מגיעים למצב של ריב??? אולי זה בשביל להיות "נורמלים"? אולי כי טוב מדי אז חייבים לשבש משהו? אולי כדי שזה יפסיק להיות חלום ויהפוך למציאות?.... מעניין... בכל אופן יקירתי - לכי לישון! או כמו שאומר יקירי: hop hop to bed...
ת לילה טוב

alfiekeren

New member
רגישות..

בחיים לא הייתי כזאת רגישה..כל דבר קטן גורם לי לבכות. אין לי מושג איך להסביר את הרגישות הזאת...אולי זה נובע מחוסר בטחון.. מהחוסר וודאות..ממה יהיה בעתיד.. אני חושבת שמצב מאד עדין לשני הצדדים..ולכן מוצאים את עצמו רבים. כל אחד מהצדדים משקיע את כל כולו בשביל הקשר וכאשר אנחנו מרגישים חסרי בטחון הריב מגיע.. גם אצלכם?? וכמו שאלפי אומר..na night.

GalGula

New member
כן.... גם אצלנו....

אבל אני חייבת לציין יתרון אחד שיש לנו - עשינו מין הסכם כזה לא כתוב, שאנחנו לעולם לא הולכים לישון עם כעס. כן, לפעמים אנחנו רבים. זה לגיטימי. וזה באמת קורה בקטעים הכי רגישים - יום-יומיים לפני שאנחנו צריכים להיפרד, או כשעולים נושאים בעייתיים. בד"כ הריב מתחיל ממש משטות. אבל - אנחנו גם מפסיקים אותו בדיוק שם! רק פעם אחת הלכתי לישון לבד במיטה, עם כעס, והוא נרדם על הספה - אגב בדיוק בגלל זה כעסתי עליו (אני מגיעה עד שם, והוא - במקום להקים את עצמו למיטה - נרדם על הספה?!?! כאילו שכל יום יש לנו הזדמנות לישון יחד...) וזה ברור שמדובר בשטות גמורה. הלכתי לישון כולי עצבנית וכעוסה ופגועה - ועל מה? על כלום!!! בערך ב-0300 לפנות בוקר, אחרי התפתלויות במיטה וחוסר יכולת להירדם מרוב עצבים - פשוט יצאתי מהמיטה, הלכתי אליו, ניערתי אותו, בכיתי כמו ילדה מפגרת, הוא היה בשוק ממני, התווכחנו קלות, ובסופו של דבר גררתי אותו בכוח למיטה. וזהו - נשיקת לילה טוב ו...
... תוך שניות נרדמתי. אני פשוט לא מסוגלת להיות איתו "ברוגז" ליותר משעה. בלתי אפשרי. ולישון ב"ברוגז"??? לא לא לא ולא!

alfiekeren

New member
זה מדהים..

הריבים על שטויות..גם לנו יש את ההסכם הזה של לא לישון כועסים אבל אצלנו זה לא תמיד עובד. כי שנינו עקשנים ושנינו תמיד צודקים
אני חושבת שהרבה מהריבים האלו נובעים משוני בתרבות. ההומור שונה, הדרך להעיר הערות שונה וכו וכו. צריך הרבה סבלנות..וללמוד אחד את השני..ולדעת מאיפה כל דבר מגיע יש לי בעיות לשלוח הודעות ומסרים גם לכם???

למעלה