חזרתי!!!!

innes

New member
גלגול מסכים

שלום כולם כאן בתפוז לוקח לי אולי רבע שעה לגלגל מסך, או שאני מתעצבנת, עושה קליקים קצובים, ואז המסך רץ לי לבד אבל בקצב השבלול. האם האשם הוא בעכבר שלי? (עם לחצנים) איך פותרים את הבעיה? אינס

נועם@בת

New member
אני חושבת שהאשם הוא לא בך

שמעתי על תלונות דומות ממנהלים אחרים בפורומים אחרים. הבעיה דווחה לאנשים הטכניים והם מנסים לאתר למה זה קורה. נקווה שיפתרו אותה בקרוב. נועם

innes

New member
לטרנספר את הביצית

הי נועם אני לא מוצאת את השרשרת של דליה על תרומת ביציות. יש משהו על הצ"ט בפורום של שושי בשרשרת "ביציות למכירה" שבת שלום אינס

innes

New member
../images/Emo35.gif זאת לא את שכתבת באחד הפורומים

על תהליך שנקרא ציטופלסמה טרנספר?

נועם@בת

New member
אההה, צ"ט זה ראשי תיבות ../images/Emo13.gif

הבנתי. כן, אני כתבתי. מאחר ואין כמעט ביציות בתרומה, יש בתי חולים שעושים ציטופלסמה טרנספר. שזה תהליך בו מוזרקת ציטופלסמה של תורמת לתוך הביצית שלך. הביצית והמטען הגנטי הם שלך, הציטופלסמה (שכוללת - אם אני זוכרת נכון- DNA ציטופלסמתי) היא של התורמת. עירוי של ציטופלסמה אמור לעזור לעובר להמשיך להתחלק ולהשתרש. ידוע לי שפרופ´ דור עושה את זה. אני מניחה שעוד רופאים, מן הסתם בבתי חולים פרטיים. מעבר לזה, לצערי, אין לי פרטים נוספים. שבוע טוב נועם

כל הכבוד לאורנג´ ../images/Emo43.gif

כבר התכוונתי להשאיר הודעה כשפיטר ענה לטלפון
אח איזה כייף לכם - נהייתי ירוקה לרגע
שיהיה בהצלחה לארטיקים ולרירית, ושאחרי המפגש תהיה פה ערימת חיובים לכולנו. שולחת לך מסר לגבי המפגש. עבודה? תדמייני שזה מקום מקסים והדבר הכי כייפי שיש לעשות... נתראה אצלי - כייף!

עמית@

New member
אולה- זה חלק מהטיפול אבל הם דורשים

טופס חדש- אבל זה לא טיפול נוסף

WELCOM TO ISRAEL

נשמע שהיה לכם ממש ניקוי ראש. נהדר! לגבי המוקפאים- זה לא במסגרת 4 הטיפולים המאושרים, אבל צריך טופס 17. ולגבי החזרה לעבודה- לפחות יש לך את סוף השבוע להתרגל...

נועם@בת

New member
ברוך שובך אוליצ´קה

קדימה - ארטיקים, הריון, וילד של סתו. אחרי אהבה בלי חשבון הגיע זמן הריון. נקווה שתצמח לה רירית מגוננת שתקלוט את העוברים הכי מוצלחים שיש.
טוב לראות אותך שוב נועם

סיגל 01

New member
היה אולה ו WELLCOME

לארצנו הקטנטונת מלאת הצרות, המיתון, האבטלה ומשבר הייטק (טוב, זה בכל העולם). שמחתי לקרוא שעשית חיים ושנהנית. יופי שחזרת אלינו.

אולינקה ../images/Emo24.gif

ברוך בואך!!!!!!! איזה יופי שנהנתם ועשיתם חיים משוגעים וכי חשוב המון המון המון אהבה
ת´אמת, לא יודעת מי מה מו לגבי טופסיאדה, כי זה התחום של א. שלי ואותי זה לא מעניין
אבל אני לא חושבת שזה קשור לארבעת הטיפולים בשנה. עדיין לא קראתי את התשובות שכתבו לך, אבל בטוח שיש כאלה שמבינים המון ויותר ממני. איזה כייייייף שחזרת D-: אבל מקווים שלזמן קצר
נשיקות חמות. סאני.

טוב שחזרת, ´תגעגעתי

טוב שחגגתם, טוב שנהניתם ואהבתם בכייף. טוב שאגרתם כוחות חדשים. שהשנה הזו תביא איתה רק טוב. אוהבת מאוד זוהרה

יפעתי&

New member
אולוצ´קה ../images/Emo24.gif

יופי שנהנית, אני חושבת שצריך מידי פעם להתאוורר קצת זה נותן כוח להמשיך הלאה... שהרירית תגדל לתפארת וישתרשו בה אחד או שניים (אני לא מאחלת לך שלושה...) ושרק יהיה טוב...

אולה *

New member
חברים יקרים שלי!!! ../images/Emo42.gif

רק עכשיו הבנתי כמה התגעגעתי אליכם. בלי התמיכה שלכם היה לי קשה לשרוד. תודה שאתם כאן. בהצלחה לכולנו. אוהבת, אולה.

טוב לראות אותך פה שוב!

התגעגעתי... טוב שאת פה, ואני נורא שמחה לשמוע שהיה לכם כזה כף (במיוחד ה-US בדרך משדה התעופה... ).

yaelhul

New member
אני ממש גאה בך על ביצוע מדוייק../images/Emo6.gif

של הוראות הנשיקה בטרפלגר. אין דרך טובה מזו להתחיל שנה חדשה ושאינשאללה יהיו בה רק אושר והצלחות. יעל

למעלה