חזרתי!!!!

אולה *

New member
חזרתי!!!!

מה אני אגיד לכם - היה טוב! בפעם הראשונה אחרי תקופה ארוכה מאוד עשינו אהבה ללא מחשבות על היום במחזור שאני נמצאת בו
ההרגשה שונה ונעימה. כמו שדרשתם - התנשקנו בחצות בטרפלגר סקוייר. היה קר, אבל לא יותר מידי, כמה מעלות מתחת לאפס. התחממנו עם בירות ויין (ואהבה, כמובן
). ישר מהמטוס נסענו ל-US באיכילוב (כמה רומנטי...). הרירית עדיין קטנה - 6 מ"מ, אז נחזור לבדוק ביום א´. ואז נחזיר את הארטיקים. אין לי חשק בכלל לחזור לעבודה. מה עושים? הצטערתי לראות שבדפים האחרונים אין הריונות חדשים. בנות, קדימה - שנה חדשה, התחלות חדשות! היה מצחיק כשנילה התקשרה לפני מספר ימים, היינו ברכבת להמפטון קורט. נילה - אני יכולה להביא כל דבר, תגידי לי מה נשאר. ולסיום - שאלה: התפלאתי, שלהחזרת מוקפאים נדרש טופס 17, חשבתי שזה חלק מהטיפול האחרון שעשיתי (בעבר לא הגעתי למוקפאים). נכון, שזה לא חלק מ-4 הטיפולים שמאושרים בשנה?
אולה.

מיכל ק-ש

New member
הי אולה,

ברוך שובך! עשית לי חשק לסוע לחו"ל. אני כבר לא יכולה להתאפק עד הסקי ב-27 לחודש. ודרך אגב יש הריון - של סוכריה על מקל! לגבי טופס ה-17 אין לי מושג וזה מעניין גם אותי. אני מאוד מקווה שזה לא נחשב לאחד מהטיפולים שמאושרים. לא ידעתי שהארבעה שמאושרים הם בשנה. סופשבוע נעים!

אולה *

New member
אני יודעת שסוכריה הצליחה!

הספקתי לאחל לה מזל"ט עוד לפני הנסיעה. כעקרון, יש לך 4 טיפולי IVF מאושרים בשנה (ממומנים ע"י קופת חולים). אני חושבת, שמוקפאים הם לא חלק מהחישוב. בהצלחה לך עם הבטא! אולה.

innes

New member
הפרום של ד"ר בוצ´ן

הי מיכל נתת פעם קישור לפורום שלו. הוא לא עבד. יש לך את הכתובת שוב? תודה אינס

עידית ד

New member
לא יותר מידי קר כמה מעלות מתחת? ../images/Emo12.gif

מה אני הכי מפחדת (שבוע הבא איטליה יש יש יש) אני שמחה שהיה לכם טוב, כבר אמרתי לכם מגיע לכם קצת רוגע ונעימות. לגבי כל טפסי ה-17, אני לא יודעת מה לגבי הפריות אבל גם לי היה קצת מוזר שלכל בדיקה באיכילוב (זקיקים, דם, ביקור רופא, US) צריך טופס 17. הם נתנו לי שם איזה חבילת אישורים לטפסי 17. סתם מעצבן. אולתי היקרה ברוכים הבאים לארץ אני מקווה שזו הפעם האחרונה שתוכלו לנסוע בלי איזה "סידור" לילד. נשיקות עידית

אולה *

New member
ההורים שלי עכשיו מתכננים נסיעה

למוסקבה - שם קר, 20- מעלות.
במכון לחקר פוריות כל הסיפור של טפסי 17 שונה מ-IVF. ב-IVF מקבלים טופס 17 לכל הבדיקות/הרדמות של אותו טיפול. רק לא ידעתי שזה לא כולל מוקפאים. תהיני לך מהאיקאקלומין באיטליה. ונתראה אצל נילה.
אולה

עידית ד

New member
האיקקלומין יחכה לי חודש

קיבלתי היום ולכן החודש נדפק. מוזר אבל קיבלתי מוקדם רק ביום ה-40
(בדרך כלל אני מתחילה לדאוג ביום ה-50). חוץ מזה ג´ובני לא יקבל אותי עם איקקלומין
נתראה אצל נילה עידית

ברוך שובך

כנראה שהטמפרטורות שם היו תזכורת לקראת המוקפאים !!! סתם ליצירת הזדהות שמח לשמוע שנהניתם, בכלל לחו"ל יש השפעה נהדרת על זוגיות (עברתי למונחים צנועים לבקשת האלמוני/ת) לגבי הטופס למיטב זכרוני זה לא כלול בארבע ההפריות וכי עיקר הסיבה היא עלות הניתוח של השאיבה החזרת המוקפאים היא כמו הזרעה מבחינת הפרוצדורה (כמו החזרה אחרי שאיבה בעצם) ולכן העלויות לא נחשבות כמובן שפה ישר צצה שאלת המימון של תהליך ההקפאה וההפשרה אבל למה לשאול.... שוב זה הזכרון שלי. והזכרון גם מזכיר לי שהועדה מתעניינת כמה הפריות עשית ולא שום דבר מעבר בהצלחה עם הארטיקים!!! ליאור

עמית@

New member
היי אולה!! התגעגענו

נראה לי שנחזיר את החבר´ה יחד איזה יופי לשמוע שנהניתם בלי לחשוב אם הייתי נאיבית הייתי אומרת שאולי יצא מזה ילד
אבל אהבה זה גם טוב עמית

ברוכה השבה. התגעגעתי ../images/Emo25.gif

אהבה חופשית. אך, איזה כיף. מה לעשות כדי לעודד את הרירית שלך לצמוח? אול נצרף אותה למבצע למען הרירית של עמית? להחזרת מוקפאים צריך טופס 17 אבל רק של שלב ב´ (החזרת עוברים) וזה לא נספר כטיפול נוסף.
ענק
מרב

אולה *

New member
הרירית הירוקה!

אנא תגדלי עוד בימים הקרובים כדי שנחזיר ביחד ונצליח ביחד!!!
אולה

יעל@

New member
היי אולה ../images/Emo6.gif

לפחות מישהו עשה חיים פה. נשמע שהיה לכם מצויין איזה כייף. ההחזרה כלולה בארבעת הטיפולים, רק צריך ללכת להביא את ההתחייבות, זה לוקח 2 דקות, זה נקרא שלב ג´ במכבי. מחזיקה לך אצבעות, גם אני מתכוננת לארטיקים שלי. יעל

נוג

New member
ברוכה השבה../images/Emo24.gif אני טסה בדרך לשם

הי, מקווה שנהנתם בלונדון, אני אמסור לה ד"ש מיכם. מקווה שהרירית תגדל ותתעבה לקלוט את הקפואים החמודים. התחממם אותם היטב ותגדל אותם לתפארת. שתהיה שנה מוצלחת ופוריה. נוג

למעלה