חזרתי

חזרתי

כן אחרי המון זמן שלא הייתי פה (ואני עוד אעלם -אמא שלי בודקת בגרויות )חזרתי אליבם ובקלסרי בקט(והירוק) כמה נקודות למחשבה שעלו לי בשיעורי תושב"ע -מדהים מה ששיעור תושב"ע עשוי לעשות לבנאדם ובכן הנה הם :

shiran004

New member
היי..

אוקי.. *ההורקרוקס האחרון כפי שנאמר בספר, אתה באמת סבור שוולדי יטמון את חלקיק נשמתו ה"קדוש" במשהו חסר ערך כמו ספר, או גביע? אנחנו מדברים על וולדמורט. אחרת זה יכול הגיוני, אבל לפי הסיפור שרולינג בונה, וולדי לא יעשה דבר כזה. *למה הארי פוטר הוא לא הורקרוקס מסכימה, אני לא מאמינה בתאורית "הארי הוא הורקרוקס" זה פשוט לא הגיוני. * איך עושים הורק' אנחנו לא ממש יודעים איך עושים הורק', כי סלוגהרן לא ממש הסביר, הוא רק אמר שחלק מהנשמה עוטפת את החפץ.. בהחלט לא מדובר על פריורי אינטיקאטם, כי זה תוצאה של מפגש בין שני שרביטים שנעשו מאותו חומר. ההד של הנשמה, הוא בעצם רק הד, הוא לא חלק מהנשמה. רמזים לשישי מהחמישי לא ממש אפשר להבין את זה דרך החמישי כי אנחנו ידענו, וולדי ידע שדמבי בחיים לא יהרוג את הארי. חוץ מזה, דמבי גם מאמין שהארי צריך לחסל את וולדי, אז שהוא יעשה זאת במקומו? הקונדסאים אממ.. לא ממש מסכימה... חוץ מזה אם רון סיריוס, איך זה שהוא מדריך? *טונקס גם אני חשבתי על זה.. כנראה שזה רק הפנים, או שאי אפשר לשנות בדיוק כמו מישהו אחר.. או שיזהו לפי הקול. רמוס לופין איזו אגדה בדיוק?

הומ

א . זה-את אני בת
בקשר לוולדי ראינו שהוא הטמין חלק מהנשמה שלו ביומן שעבר הרבה גלגולים חלקם בשירותים של הבנות לא ממש הבנתי את מה שאמרת בקשר לחמישי זו לא אגדה שווה =סיפור התכוונתי לעובדה ידועה יחסית וקראתי לזה בשם אגדה כי זו חיה אגדית וכי .. זה מין צורה שכזו ככה אומרים את זה -לא חשוב

חרבביש

New member
מוסיף עוד נקודה מעניינת

בספר החמישי, כשוולדמורט נכנס לגוף של הארי, הם חווים כאבי תופת. בשישי דמבלדור מספר להארי שוולדמורט חווה כאבי תופת כשהוא נכנס לגופו (לא זוכר את הציטוט המדויק). איך דמבלדור ידע על זה? יכול להיות שהוא ניחש כי וולדמורט יצא מתוך הארי במהירות, אבל... לא יודע.

זהו זו באמת שאלה

שניהם חווים כאבי תופת או רק הארי בגלל הצלקת? כי לוולדי לא אמור לכאוב אחרי הכל הוא כבר יכול לגעת בהארי בגלל הכישוף ברביעי

=)

אהבתי את התיאוריה הזו. אבל rds15 צדק: במדור השמועות של רולינג היא שוללת את התיאוריה שזנב תולע יהרוג את לופין, והיא מסבירה שהתיאוריה הזו ללא ספק באה מאותה אגדה. ולגבי מה שמגנפיסט אמר- זה שקיימת אגדה כזו, זה לא מחייב את רולינג לשום דבר, וזה לא אומר שהאגדה תקפה בעולם של הארי פוטר וחוצמזה, אוכלי המוות יכולים להשיג משהו מכסף. וגם- לופין הוא לא טיפוס שיוצא לעשות טבח וכאלה.

להפך

אם רולינג מחליטה להשתמש ביצתורים אגדות ידועים שהם לא שלה אז היא חייבת להיות נאמנה לאגדה היא לא יכולה להחליט לשנות אותם

כן....

אבל יש הרבה אגדות על הדמויות האלה, ורולינג לא יכולה להיות נאמנה לכולן...

אל תשכחי ><

ובגלל עומס יתר של בצפר לא הבנתי את הכוונה אנא סלחו לכסילה קטנה והסבירו לה

אל תשימו לב אלי

אני מפגרת הבנתי אבל אם הבנתי נכון את המידע על אנשי זאב (שהובא מאחותי ) אז לא צריך לירות את זה עליהם או שמספיק סתם ככה

לצערי כי רב

ועוד מעט אחותי תחזור הביתה וכשאמא שלי תעזוב את המחשב היא תלך אליו סניף

למעלה