חזרתי!!!!!!!!!!

shiray

New member
חזרתי!!!!!!!!!!

יוווו איך התגעגעתי אליכם!!!!! לכולם!!!!גם כשקראתי בטיסה את הביוגרפיה של ניקול ודיברו על האכזבה מדיוקנה של גברת ישר התגעגעתי לערן שהיה מתחיל לכתוב "כן, מה זה?! 10 מליון?!?!? בושה וחרפה!!!"חחחחחחחחח עכשיו אני אתחיל להגיב, במקביל לפריקת המזוודות (שד"א מכילה 10 סרטי דיוידי פלוס סט של 6 דיסקים של העונה הראשונה של בנות גילמור + 2 מכנסיים מגאפ ושני תיקים וחגורה+ חגורה ו-2 מכנסיים מאולד נאבי+ ה-ספר של קולד מאונטיין ב-30 דולר!!!! קיבינימט כמה חיפשתי את זה!!!! ב-5 סניפים של ברודרס, אח"כ בניו יורק השתכללנו ובדקנו באינטרנט וראינו שבכל הסניפים במנהטן צריך להזמין אותו מראש (רק בניו ג'רזי היה) ואז הלכנו לסניף של בנרס ונובל ולא היה אבל היא בדקה בסניף אחר והיה שם... בקיצור לא קל כל הקטע הזה... ומה עוד מה עוד? האאא איזה 3 קילו של ג'לי בלי, הביוגרפיה של ניקול כמו שכבר ציינתי ו7 פילים שסיימתי!!!! ועכשיו לעדכון המעניין- ללירון יש עכשיו את הספר, לי יש את הדיוידי (ועוד דיוידי של הרחק מכאן וקסם מעשי) ועכשיו לתמונות שיעניינו אתכם- 2 תמונות של הכוכב של ניקול ועוד בונוס רציני.... תמונות של הבניין שבו צילמו את הדירה של ריצ'ארד ב"השעות"!!!! הייתי בסיור כזה של כל מיני מקומות במנהטן שהיו בסרטים ופתאום היא אומרת "ועכשיו לוקיישן מהשעות" ואני משתגעת ונצמדת לחלון עם המצלמה!!! חחחח אבל זה יהיה כשנפתח את הכל....ועכשיו אני ארוץ להגיב

American Girl

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

איזה כיף לך יצא לך להיות בארה"ב הקיץ

shiray

New member
חחחח לא ביקשת....

לירון ביקשה לירון קיבלה (חוץ מזה שהמקסימום שיכולתי היה הביוגרפיה או התסריט של השעות כי חוץ מזה לא היה... הספר של לירון היה העותק האחרון בחנות.... ושתבין- מדובר בחנות עם 4 קומות [עזוב זה שקומה רביעית זה בעיקר סטארבקס...]). חחח והמתנות לחברים יצאו איזה 200 שקל נראה לי, משהו די רציני... ועוד 200 שקל לשתי חברות שחגגו יומולדת כשלא הייתי...

B e r o N i k a

New member
שלום! איזה קייף שחזרת../images/Emo24.gif

כי היה כבר היה כאן קצת משעמם! נראה שהיה לך הכלה חופש.

shiray

New member
חחח את מלכלכת על שאר חברי הפורום??

סתם סתם אני לא באה לסכסך פה (למרות שלמישהו ספציפי כאן מגיע איזה משהו על פתיחת שרשור מסוים....). אחחח ומחר אני אתקשר לתפוז להודיע שחזרתי... איזה כיף!

Kidmaniac Liron

New member
OMG THANKS!!!!!!!!!!!!!!!

ברוכה השבה!!!!! ו- YAY!!!!!!!!
מוואה מוואה!!! ציפיתי להודעה פי 5 גדולה יותר, מה זה?!?!?! נו?!?!?! אני מחכה לשמוע את כל הסיפורים!! ואנחנו צריכות לקבוע להפגש! אני בשוק שעברת את כל הסיוט הזה בשביל הספר! אני צריכה לשלם לך שכר טרחה! LOL! מה ה DVDS שקנית??? נו, ותספרי כבר איך היה!!!!!! ויאללה להגיב להודעות! הטריילר (המדהים) של BIRTH פה, וחברי הפורום ממש לא התלהבו ממנו, אז אני מחכה לך שתתלהבי איתי!

shiray

New member
בבקשה!!!!

האמת שבשלב מסוים פשוט חיפשתי בכל מקום כדי להראות לעצמי שיש לזה ביקוש ואנשים קונים... כנראה שזה לא ממש נכון... למרות שאם מזמינים זה מגיע תוך שבוע, אבל לא היה מקום אחד שנשארנו בו שבוע... ואנחנו באמת צריכות להיפגש!!! אבל לפי מה שהבנתי אנשים פה בעד המפגש וגם את הבעת התעניינות... ומה לספר על הטיול? בואנה זה היה מדהים!!!! סן פרנסיסקו הרבה יותר יפה ממה שחשבתי!!! חשבתי "אויי נראה עיר צפונית יפה" ואז פתאום התעוררנו שם (הגענו ב-2 בלילה אחרי 18 שעות טיסה ושעות המתנה פה ושם... חוץ מלראות כמה אנשים ממש מוזרים לא יצא לנו יותר מדי להכיר את העיר...) וגילינו איזו עיר מדהימה ביופיה היא!!!!! וגשר הזהב כזה יפה!!! וזה שכל בית הוא כזה ציורי... אחחחח מזה אהבתי את סן פרנסיסקו!!! אבל שיהיה בריאים למה לעשות רחובות ישרים בכאלה עליות וירידות?!?! ממש כאילו מי שתכנן את הכבישים שם לקח את המפה, לקח סרגל וזהו... אמא שלי מעולם לא אהבה כ"כ רכב אוטומט!!! האאא וזה גם מזה מגניב שאתה הולך לך ופתאום אלה בתוך ענק ונרטב לך קצת... די כמו המאווררים עם המים בלוס אנג'לס ולאס ווגאס חחחח. עכשיו אני רק אשלח את ההודעה כדי שתראי שאני פה ונמשיך לנהל שרשור לא קשור כמו שאנחנו רגילות.

Kidmaniac Liron

New member
LOL!

גם אני אהבתי את סן פרנסיסקו. גשר הזהב יפה אבל נכון שגשר אואקלנד הרבה יותר מרשים???? אנחנו ממש התלהבנו ממנו חחחחח. והבתים שם נראים כאילו הם נלקחו ישר מ "צער גידול בנות", ובהחלט הכבישים האלה לא מובנים אבל זה מה שמייחד את העיר
אז אכלת שם איזה שרימפ???? LOL... איך היה בלוס אנג'לס ולאס וגאס???? לא יודעת בקשר למפגש.... וויל סי. הלו!!! טריילר של BIRTH !!!!!!!!!!!!!!!!

shiray

New member
אני לא מאמינה!!!!

חצי שעה עכשיו כתבתי נאום שלם וזה לא שלח!!!!!!!! ואז חזרתי אחורה ונאדה!!!!!!! אוףףףףף בכל אופן כן- גשר אואקלנד הרבה יותר מרשים, אבל יש משהו בגשר הזהב... בעיקר כשחצי מנו בתוך ענן ולא ממש רואים אותו.... ובאמת כל הבתים שם ממש מכל הסדרות האמריקאיות האלה! פשוט לא להאמין! והיי אני לא אוכלת שרימפפס חחחחח אני אוכלת רק קלמרי (וגם אז רק את הטבעות... לא רוצה לראות זרועות מגעילות אצלי בצלחת חחח). ובואנה כמה ג'אנק אכלנו בגלל אח שלי!!! מחר בבוקר אני נשקלת ואם לא עליתי 5 קילו אני אהיה ממש בהלם... הבנאדם אוכל רק פיצות והמבורגרים אז כל סן פרנסיסקו היינו בקנטקי (עד שאח שלי הבין שבלונדון יותר טעים) וברגר קינג... לפחות הפיצה זה בסדר כי אז מוצאים מסעדה איטלקית ואני אוכלת פסטה... ותבואי! עכשיו יש עוד כמה יחסית בגיל שלך, אז זה באמת היה לא לעניין.... ולגבי סן פרנסיסקו אז היה שם כזה שווה!!! הפלגנו לאלקטרז יום אחד ואח"כ הלכנו לרציף 39 שהוא נורא קיטשי אבל חמוד! רק חבל שלא היה שם שום בגד מחמם שלא כתוב עליו סן פרנסיסקו/ רציף 39 או שהיה כמו מדי אסירים... המצב היה מזה קשה- ממש קפאתי שם! והיינו בסיקס פלגס שהיה די נפילה כי אח שלי הרגיש לא טוב אחרי איזה 2 מתקנים ואז רוב הזמן ראינו את ההופעות המפגרות עם החיות ים... בתכלס האילוף שלהם ממש מרשים אבל הם מנסים לבנות בכוח איזו עלילה אינפנטילית שזה ממש עצוב... ובדרך חזרה עצרנו בהאוטלט והיה כזה שווה!!! עכשיו אני אעתיק למקרה שההודעה לא תשלח ואני אגיב לך אח"כ... ד"א לגבי הטריילר- אני בשלבי עדכון מטים ניקול מדיה, אבל עכשיו אני בקובץ האחרון ואז אני אבדוק את הטריילר...

shiray

New member
וההמשך

כי גם ככה יש לי מליון דברים לעשות מחר ככה שעדיף לכתוב את הנאום היום... בכל אופן אחרי סן פרנסיסקו נסעאנו ללוס אנג'לס, ובדרך עצרנו ב-2 מקומות נחמדים ללינה... הראשון היה מונטריי שזו עיירת דייגים חמודה שכזאת על הים... והשני זה סן סמיון שליד טירת הרסט וזו די הסיבה שעצרו שם (ד"א בדרך למונטריי עצרנו במקום מזה מטורף שיש שם תופעה מוזרה של כוח המשיכה ויש שם כל מיני דברים מוזרים לאללה! קוראים למקום מיסטורי ספוט והיה שם מזה מוזר! פתאום הגבים של אנשים משתנים מנקודה לנקודה, שמים כסור עם קורה שהפלס מראה שהיא ישרה ופתאום הכדור מתגלגל דווקא איפה שזה נראה שיש עלייה... )... חבל רק שבדרך הרגשתי ממש ממש רע- אח שלי ישן ביני לבין הסנפלס ככה שלא יכולתי לשתות, ולא היה איפה לאכול עד 5 אחה"צ! וויתרתי בכלל על ארוחת בוקר! בקיתור כשהגענו לסן סמיון ההורים שאלו מה דעתנו להשאר בלוס אנג'לס עוד יומיים במקום לנסוע לשני פארקים מרוחקים לאללה (איזה 400 מייל מלוס אנג'לס), וכמובן שממש לא התנגדנו! ואז נסענו ללוס אנג'לס והנסיעה הייתה קצת יותר טובה... הגענו בלילה ולמחרת נסענו ליוניברסל סטודיוס!!! כל האזור של מזה יפה, והפארק היה נחמד לאללה... קינחנו בסיור הזה שהיה ממש נחמד. כבר בתור היו תמונות של שחקנים מסרטים של יוניברסל ותחת הקטגוריה "רומנטיקה" או משהו בסגנון היו תמונות מהרחק מכאן... הסיור היה סבבה, אני חוששת שהתמונות של מוטל בייטס לא יצאו טובות כי פתאום הנהג נסע מהר, אבל נקווה לטוב... באמצע עצרנו כי מל גיבסון צילם שם איזו סצנה מתכנית חדשה והרעש הפריע לו, ואח"כ ראינו ששמצלמים משהו לאפקט הפחד... היה נחמד. למחרת נסענו לאיזה מקום מזה מבוזבז כי אח שלי רצה לנסוע לםש לחנות הוקי ענקית, ואני ואמא שלי חשבנו שיהיה שם משהו באזור שיעניין אותנו ומסתבר שלא... ככה בזבזנו את כמעט כל היום, אבל בערב נסענו להוליווד- צילמתי את הכוכב של ניקול, ניסיתי ללא הצלחה להבין איך בדיוק הקודאק ת'יאטר הופך למקום שבו נערך האוסקר, הלכנו לתאטרון הסיני ואז למוזיאון השעווה שהיה יחסית מאכזב, למרות שהיו כמה טובים... למחרת שוב נסענו להוליווד- הבנים הלכו למוזיאון של גינס ואני ואמא שלי הלכנו למוזיאון חדש יחסיתעם אוסף עצום של פרופקס ותלבושות מסרטים... איך שאנחנו עולים לקומה שממנה יש דברים מעניינים הפוסטר של מולאן רוז' מול הפרצוף שלי!!! היו שם תלבושות של הרקדנית הגמדה, של טולוז, אחת של כריסטיאן ו-2 של הרולד!!! חוץ מזה היה את הדבר הלא מוגדר הזה שהיה על הראש של סאטין בהצגה של המולאן רוז'- בהינדי דיאמונדס... את הבקבוק המפורסם (ד"א לא היה שם ציור של פיה אלא רק סימון איפה היא וזה היה צבוע בירוק זוהר בשביל כל הקטע עם קיילי) והיו עוד כל מיני דברים... היו 2 דברים אבל שממש ביאסו אותי וזה שלא היו שמלות של סאטין ושראיתי שהיה שם את הדגם הקטן יותר של הפיל עד לא מזמן!!! חוץ מזה היה ממש מוזיאון שווה, וקשה להאמין אבל שהכל שם אמיתי... הייתה שם את המצלמה של חלף עם הרוח! וצילמו שם ב-3 פילמים ביחד כל הזמן- אחד לכל צבע! והייתה קומה שלמה כמעט של מרלין מונרו... היה נחמד לאללה! אח"כ צילמתי שוב את הכוכב של ניקול ונסענו לבוורלי הילס ובייל אייר! בואנה איזה בתים מדהימים!!! ממש הזלנו ריר שם!! אח"כ הלכנו למסעדה איטלקית פשוטה כזאת ופתאום הגמד מ"על טעם ועל ריח" נכנס ומבקש קולה! חחחח בהתחלה ראיתי אותו וחשבתי "בואנה הוא ממש דומה לזה מעל טעם ועל ריח!" ואז קלטתי שזה לא שהוא ממש בנאדם שעוד מליון נראים כמוהו, וגם היו כמה שעקבו אחריו וביקשו אח"כ שהוא יצטלם איתם... לנו לא היה נעים כי אנחנו משפחה שאני הכי נמוכה בה ואני 1.68 והבנים בכלל גבוהים לאללה... אח"כ נסענו למלהולנד דרייב והיה שם ממש ממש מדהים!!! וראינו את השט של הוליווד שהאמת נראה די מעפן ומסכן כזה- עדיין צילמתי 2 תמונות... אח"כ נסענו לווגאס והיה ממש ממש מדהים!!!! מסתבר שהיינו באחד המלונות הכי מעפנים שם (ריביירה) אבל גם ככה כל הזמן הסתבבנו בין המלונות אז לא היה נורא... בואנה מלון קיסר ומלון ונציה פשוט מדהימים!!!! לא רציתי לצאת משם!!!!!!! היה פשוט מדהים שם!!! למרות שלא היה כזה כיף עם כל הכרטיסי ביקור של הזונות בכל מקום.... ואח שלי החליט לאסוף את הכוסות של המטבעות... ווואיי ואיזה חום מטורף!!! רצינו יום אחד לעשות שיט איפשהו אבל לא יכולנו לצאת מהאוטו!!! היה פשוט נורא! יוווווו וניו יורק.... יווווו ניו יורק!!! אני כ"כ מתה על העיר הזאת!!!! לא משנה כמה מסריח יהיה בה (והיא התגלתה כהרבה יותר מסריחה מאיך שזכרתי אותה) עדיין זו העיר שאני הכי אוהבת... משהו מוזר כזה... ביום הראשון בעיקר ישנו כי בטיסת לילה לא הצלחנו להירדם... ובערב הלכנו לטיימס סקוור (המלון שלנו ממש היה במיקום מעולה! 5 דקות והיינו שם!) ונכנסנו לוירג'ין והיינו שם איזה שעה לפחות... למחרת אנוכי ואמא שלי לקחנו סיור שעובר במקומות במנהטן שצולמו בכל מיני סרטים או סדרות והיה ממש שווה! גם דרך מעולה להכיר את העיר וגם ממש מעניין! ובעיקר עניין אותי הבניין של ריצא'רד מהשעות!!!! לא ידעתי שזה הבניין שבו סטיבן דאלדרי גר, ושהדירה של ריצארד היא הדירה של סטיבן!!! ממש הייתי מופתעת! ועוד פרט טריוויה- כל המודעות על הקיר של הבניין וספו כדי לגרום למקום להיראות מבאס... בתכלס כולו בנוי מהלבים הכהות היפות האלה והוא נקי ומטופח... וראינו את הבניין בחברים, את החנות מ"יש לך הודעה" שהיא בכלל חנות לגבינה ואנתיקות ועוד המון!!! היה ממש שווה! חוץ מזה היינו בסנטרל פארק המדהים, בנשיונל היסטורי מיוזיאום שהיה ממש שווה ומעניין, בצ'יינה טאון ובעוד כל מיני מקומות שווים לאללה!!! אחחחחח כ"כ נהניתי!!!!! רק שעכשיו נראה לי שאני אסיים לי וכבר אכתוב מחר... בה בייי

שירה!!!!! ברוכה השבה!!!../images/Emo24.gif

יואו! אני ממש שמחה לשמוע איך נהנית!!! וקראתי עכשיו את מה שכתבת עד עכשיו איפה שטיילת - נשמע כיף ומגניב בטירוף!!! וכיף שחזרת אלינו! גם אני התגעגעתי אליך!

love amor

New member
אמא../images/Emo12.gif

איך את מסוגלת לכתוב כ"כ הרבה
וברוכה השווה!!

Kidmaniac Liron

New member
איזה זכרונות זה מעלה לי!

אני ממש שמחה לשמוע שנהנת! קראתי את הכל ואין לי הרבה מה להוסיף, הכל זה בערך: "נכון!!!!!!" חחחחחח... אם תזכרי בעוד סיפורים, אני אשמח לשמוע!

shiray

New member
חחח באמת?

עברתי על מה שכתבתי ולא מצאתי יותר מדי דברים שאפשר פתאום להגיד עליהם "יווו נכון!", או שאני טועה? ואני תיכף זזה לאכול שווארמה (התגעגעתי חחח) אבל אני אנסה להזכר בעוד סיפורים.

למעלה