חזרתי!!!!!!!!!!

ערן1987

New member
באמת ציפיתי ממנה לשרשור ארוך

הופתעתי
בכל מקרה, אני שמח שנהנית
ואני חיבבתי את הטריילר של בירת'

shiray

New member
חחח לגמרי הגיע....

וזה עוד אחרי שההודעה הארוכה באמת לא עלתה אז כתבתי מחדש ואז היה לי פחות כוח לפרט....

Lanni

New member
ברוכה הבאה שירה, ועכשיו אני מצפה

ממך להוסיף תמונות לשרשור של עמוד השער

Padme Amidala

New member
מה קנית לי?

סתם, סתם, סתם. ברוכה הבאה!
איזה כיף לשמוע שנהנית
הספר עולה 30 דולר?! זה ממש הרבה... חחחח מה עוד עשית שם? :]

shiray

New member
אבל זה שווה

תשמעי בתכלס נגיד קניתי את הביוגרפיה של ניקול וזה עלה 11 דולר אבל זה ספר שחוץ מהכתיבה שלו לא ממש השקיעו בו יותר מדי משאבים- כריכה דקה, הדפים הם הדפים המעפנים האלה שיש בספרים באנגלית הרבה פעמים ואפילו צירפו באמצע עמודים מיוחדים לתמונות ולא שמו תמונות בין הכתוב... לעומת זאת הספר על קולד מאונטיין הוא באמת מדהים- הגודל של העמודים זה הסימן הראשון, אח"כ בא זה שיש את המן עטיפה כזאת לכריכה הקשה וכל עמוד הוא עם תמונה ענקית ברקע או קולז' של כמה תמונות והכל באיכות ממש גבוהה... התמונה בגב הספר היא כשאדה מציצה מהחלון כשיש שלג ונוגעת בו ובכל השיטוטים שלי באינטרנט לא מצאתי את התמונה באיכות שמתקרבת לאיכות הזאת...

shiray

New member
חחחח את בקושי ראית אותו

האא ולירון- היום ראיתי את הסצנות שירדו בעריכה בקולד מאונטיין! היו כמה שממש הבנתי למה הורידו (כמו הקטע עם החזיר על האש... למה זה תרם? דווקא בהתחלה כשנטלי שרה את השיר בפסקול זה היה מזה מגניב...) אבל היו כאלה שהיה לי די חבל עליהם. בעיקר הסצנה שבה אדה ורובי עושות תחרות צמות ואדה אומרת את הפתגמים בלטינית... בעיקר הקטע שרובי אומרת "זה נכון, גם באנגלית" היה חמוד לאללה... אבל בעיקר הסצנה הזאת הייתה חסרה לי בגלל שבספר זה הופיע די בהרחבה וכשקראתי את הספר אהבתי את הקטע הזה, וגם אהבתי ששמו אזכורות קטן לאינמן בסוף הסצנה, כשאדה מסתכלת במראה ורואים את התמונה שלו... ונראה לי שעכשיו אני אלך לראות את אחת התוספות הארוכות... האא וד"א נזכרתי בזה עכשיו כי באתי לזכיר את החתימה שיש על הספר שלי ואין על שלך ואז חשבתי "ואז היא בטח תגיד לי על הדיוידי ששלה חתום ושלי לא" ואז נזכרתי שראיתי את הסצנות והחלטתי לשתף אותך.

N i c o l e

New member
חשבת שסתם נעלמתי

לשבועיים מהפורום?... נסעתי לטורקיה..חזרתי כושייה! (בניגוד למה שאני בדרך כלל...באמת- זה מפחד...כמו להשוות את שלגיה לפוקהונטס...זה לא מצחיק...)

shiray

New member
חחח באמת?

אויי אצלי זה מזה מצחיק, לירון בעיקר תבין על מה אני מדברת- נשרפתי בסן פרנסיסקו והתקררתי בלאס וגאס!!! אין, זה פשוט כשרון אדיר שלי! הפעמיים היחידות שנשרפתי בשביל בשיער (ובואנה זה כואב!) היו בסן פרנסיסקו וגרמניה! ועוד בסן פרנסיסקו נשרפתי כשהיה ממש ממש קר בחוץ והייתי עם חולצה ארוכה בכלל! נשרפתי בעורף כי חפפתי בבוקר אז עשיתי צמה כדי שהשיער לא יתנפח והעורף היה חשוף... חוץ מזה קיבלתי ממש טיפה צבע, ממש לא משהו רציני, בקושי יש הבדל.

shiray

New member
היא סיפרה...

עוד לפני שטסתי... אבל לא יודעת אם אח"כ היא המשיכה לעדכן...

למעלה