חזרתי!!!

cami y luly

New member
חזרתי!!!

חזרתי מנופש של 3 ימים באילת!! היה כיףףףףף!!!!! קיצר היום מזה רציתי לדבר עם שחר (האקס) ולא היה לי כוח אז בסוף באיזה הפסקה החלטתי שאני מדברת איתו וזהו וכזה באתי אליו ואמרתי לו מה קורה שחר ואז הוא כזה לחש לעצמו כזה "בסדר" והבנתי מזה שהוא כניראה לא ממש רוצה או מוכן לדבר איתי אז הלכתי לכיתה אחרת... כדאי לי להמשיך לדבר איתו או שלעזוב אותו בשקט?? אני מאוד מתגעגעת אליו אבל אין לי מושג אם כדאי לי לדבר איתו אחרי תקופה ארוכה מאוד שלא דיברנו.. לפי איך שהוא הגיב לזה שאמרתי לו שלום אני מפחדת לדבר איתו כי הוא ככה התכנס בתוך עצמו וראיתי שהוא לא מת לדבר איתי.. אין לי מושג מה לעשות!! בבקשה תעזרו לי!

spirit noa

New member
../images/Emo24.gif יתתת ../images/Emo9.gif

שמחה שנהנת
, ובכל זאת שווה לנסות לדבר איתו מה כבר יכול לקרות ?

cami y luly

New member
ניסיתי, אבל...

ניסיתי לדבר איתו אמרתי לו "מה קורה שחר?" אבל הוא היה נבוך וסתם לחש שהכול בסדר שזה נראה כאילו הוא מדבר לעצמו... אני ישר הלכתי כי ראיתי שבאותו רגע אני לא יכולה לדבר איתו.. אז כדאי לי בכל זאת לנסות עוד פעם לדבר איתו? או אולי להתקשר אליו ולהתחיל שיחה?? או שבכלל לא לנסות יותר כדי לא לפגוע בו?.. אין לי מושג מה לעשות!!

גם אני שמחה שנהנית

מה שקרה לך קרה לי גם.. קודם כל ניפרדתם לפני הרבה זמן? ולמה ניסית לא לפגע בו יותר? יכול להיות שעשית משהו שפגע בו? ואולי בגלל זה הוא לא ממש רוצה לדבר איתך? מחכה לשמוע ממך שלי:)

sh53

New member
ענית לעצמך על השאלה

"וראיתי שהוא לא מת לדבר איתי.." נכון שזה לא כיף, לא נעים ולא מתאים לך, אבל גם לו לא מתאים הקשר איתך ולא משנה מה הסיבה - הוא מרגיש לא נוח עם הקשר הזה. המשיכי בדרכך, תהיה לך אהבה אחרת, אולי זה נראה לך כסתם משפט, אבל האמיני בו ובסוף זה גם יקרה

אני דווקא חושבת אחרת..

שאולי היחס שלך אליו פגע בו ואני מציעה שתדברי איתו על זה.אולי המצב ישתפר ואולי לא ואז תמשיכי בדרכך אני יודעת שזה קשה אבל יש עוד דגיגים בים.ותעני על השאלות ששאלתי אותך. שלי:)

As היחידה

New member
שמחה שנהנה..../images/Emo23.gif

ועוד יותר- שמחה שחזרת
לגבי האקס- תשימי עליו X וזהו.

cami y luly

New member
אני לא אוהבת אותו

אני רק מתגעגעת לידידות שלנו.. ואני חושבת שהוא הגיב ככה אולי בגלל שהוא היה מופתעמזה שדיברתי איתו אחרי כמה חודשים שלא דיברנו... הרבה חברות שלי הציעו לי כן לדבר איתו ולהתחיל איתו שיחה.. אבל נראה לי שאני אקשיב לכם ואני אעבור הלאה...

cami y luly

New member
תודה על התגובות, אבל... ../images/Emo10.gif

התקשרתי אליו היום בתירוץ לשאול אותו משהו שקשור לשנינו (כן, עדיין יש דברים כאלה) וככה שאלתי אותו את מה שרציתי לשאול ואז כזה עשיתי טוב ביי ועוד לפני שהספקתי להגיד את הביי אז הוא ניתק! החלטתי לעזוב אותו וזהו
יהיה לי קשה עם זה אבל אני יודעת שאני צריכה להתגבר עליו ולהמשיך הלאה...

sh53

New member
נכון שזה כואב וקשה ../images/Emo24.gif

אבל בחיים צריך להמשיך הלאה, נכון המילים יבשות, המילים קשות, אבל אין ברירה, צריך לאזור את הכוחות ולחכות לבחור שיתן לך את האהבה לה את זקוקה וראויה - ואת ראויה לאהבה ואני בטוחה שיש לך גם אהבה לתת לאותו בחור שירצה רק אותך.

cami y luly

New member
כבר התגברתי ונידלקתי על...

חבר שלו!!!! זוכרים שלא מזמן עשינו דיון על זה?.. חיחיחי איזה צירוף מקרים.. קיצר לחבר שלו קוראים אליאב וגם לפני זה ככה היינו ידידים של היי וביי כזה.. בזמן האחרון התחלנו ממש לדבר על כל מיני דברים בהפסקות ושאנחנו ניפגשים ככה במיקרה ואני חושבת שנידלקתי עליו!! אבל אני איתו לא רוצה יותר מידידות, הבנתי שבכלל בשנים הקרובות לא כדאי שיהיה לי בכלל חבר... קיצר התגברתי על שחר
למרות שיכול להיות ששנה הבאה אני אהיה חייבת להיות איתו בקשר אבל רק מבחינה לימודית... עכשיו אני מדברת איתו באייסי (עם אליאב) אז בהצלחה לעצמי איתו

למעלה