חזרתי!!

greeneye

New member
חזרתי!!

אני הכי שמחה בארץ... היה ממש ממש ממש כיף. חוץ מהעקיצות. ושאני שרופה כולה ותפוסה לגמרי.. היה כייייף.

lishhhh

New member
../images/Emo24.gifבוביתתת../images/Emo24.gif

חסרת לי הרבה

פIלי

New member
ברוכה השבה! ../images/Emo24.gif

היית חסרה לנו אתמול בצילומים, היה שקט מידיי.. אפילו המאבטח היה נראה רגוע יחסית..

mati88

New member
יייייייייייאייייייייי! ../images/Emo24.gif

היית חסרה בצילומים...

Yuvalenko

New member
אבל אני אף פעם לא חסר?...

תודה, מתי. תודה. ממך ציפיתי ליותר!

mati88

New member
אבל

הרי אתה יודע שאני נהנת מזה שאתה מרגיש מקופח...זה תמיד מצחיק אותי...

Yuvalenko

New member
כן,

כמו שזה מצחיק אותך לראות כלב עם 3 רגליים, או זקן ברחוב מתחת להמון עיתונים, מלוכלך כולו, מבקש כמה אגורות... נכון, מתי?????...

mati88

New member
לא../images/Emo70.gif

אם אני אראה כלב (לא משנה כמה רגליים יש לו או איך הוא יראה) סביר להניח שהדבר הראשון שיפלט לי מהפה זה "איזה מותק" בקול מטומטם, ואחר כך אני אקרא לו לבוא אלי. אם הוא יהיה פצוע, אני בטח אקח אותו הביתה (כבר קרה לא פעם). אם אני אראה בן אדם (לא משנה בן כמה הוא) "מתחת להמון עיתונים, מלוכלך כולו, מבקש כמה אגורות", סביר להניח שאני אתן לו בסביבות העשרה שקלים ושאחר כך איזה שעה אני לא אהיה מסוגלת לחשוב על שום דבר אחר... וסתם שתדע לך, שעדיין יש לי נקיפות מצפון על זה שלא נתתי כסף להומלס שראיתי בצרפת (זה היה לפני שנה וחצי- שנתיים)... ואני לא צוחקת. איתי לא צוחקים על דברים כאלה. וזה שמצחיק אותי הומור שחור לא פוגע בכלל בהומניות שלי או איך שתקרא לזה. אז בבקשה, אל תצחק על הדברים האלה איתי. תודה רבה.

Yuvalenko

New member
ואי, לקחת את זה קשה....

סליחה אם פגעתי בך. לא ידעתי שאת כזאת, מסתבר שאת אולי יותר הומנית כאן מכולם... ועל כל מה שסיפרת - כל הכבוד לך. באמת.

~*~gaL

New member
ברוכה השבה אישה ../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif

למעלה