חזרתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moon flower

New member
חופייית-צ'אאאאאן! ../images/Emo24.gif

התגעגעתי! אין את מי להטריד אייסיקיואית ואין למי לשלוח תמונות של בישים ב-11 בלילה! אבל שמחה שחזרת! ^^

Ray girl

New member
אפרופו בישים

זה בשביל כל אוהבות קאי שביניהן: עינבר, חופית (נכון?), ואלרי, דנה השיכורה וכל השאר:

לאן נעלמו הקעקועים?

;; אני אוהבת בישים מקועקעים!! אחלה תמונה

מיוטיסמון תמיד היה שלה..לא?!

לפחות ממתי שאני זוכרת ^^;;; אני זוכרת בערך את היום הזה שמיוטיסמון הגיע אליה..ואז הוא ניסה למצוץ ממנה את הדם X_X וממני X_X

Apikachu L

New member
מי אמר לך את השטות הזו?

פשוט הוא היה רעב, אני זוכרת את היום הזה.... בבבבבהההההההההההההה(בוכה) אני אהבתי אותו(נואשות)מהפרק הראשון שהוא הופיע בו!!!!! וככה,ככה הוא בוגד בי?

מספיק עם ההתבכיינויות

לילו הייתה כאן לפניך, אז היא החליטה שהוא שלה לפנייך. חוץ מזה, שזה שהיא אמרה שהוא "שלה" לא אומר שהוא לא יכול להיות "שלך". ומה זה אומר בכלל, כל העניין הזה עם הבעלות על דמויות? תאהבו את מי שתאהבו, וכולם יכולים לאהוב את אותה דמות. ואם כבר מדברים על בעלות על דמויות, נזכרתי שאתמול אקירה ורייסטלין תקפו את חופית. עזבו, אתם לא רוצים לדעת

ציורים חדשים ^_^

כן..זה בגלל שלא רציתי לפתוח הודעה חדשה ובגלל שאני עצלנית ^^;; ציור חדש של קן ^.^ ממ..שם בשבילו..אנו..קן-צ'אן ^^;;

וגם בגלל שיש פה כמה ציורים לא..

קשורים... סתם שדונית מוזרה כזאת ^^;;; לא יודעת מאיפה היא צצה לי P:

בעע..זה היה ציור ישן ^^;;

חלק מהציורים פה די ישנים \= ואני רק התעצלתי לסרוק אותם ^^;;; והראשון ששמתי לא ממש טוב כי לא ממש השקעתי בו \= סתם ציור שאני די אוהבת אבל הוא לא קשור לדיג'ימון ^^;;;

למעלה