חזרתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חזרתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אחרי שביום חמישי האינטרנט לא פעל- סליחה שלא יכולתי לרשום לך מזל-טוב אורנית ;; אז..מזל טוב!!!!!!!!!!!!^___^ עד 120 ^_^ ושוב סליחה על האיחור \= סליחה גם על זה שלא הייתי במופע \= למזלי פגשתי את קן ודיוויס,הם היו בדרך לקניות ותימצתו לי מה שהיה במופע..אבל אני עדיין מרגישה גרוע על זה שלא הייתי שם כדי לעזור לסקר את האירוע \= ואז ביום שישי ב5 לפנות בוקר נסעתי לירושלים יחד עם כל האולפנא שבה אני לומדת וישנו במבשרת..והיה ממש ממש ממש נחמד ^_^ ואז חזרתי לאילת ביום ראשון ב6 לפנות בוקר.. ואז ממ..ישנתי עד 1 בצהריים,ואז התקנתי את כל המודם של האינטרנט מחדש בגלל שההתקנה לא הייתה טובה ואז.וסוף..סוף..היה לי זמן להיות פה בפורום! ^__^

גם אני התגעגעתי אלייך!

כולם: אווווווווווווווווווווווו האמת שלא היה לי אם מי לדבר באייסיקיו כי לייט (*אהםאהם*) לא התחברה.

באמת התגעגעתם..? ;;

*בוכה מהתרגשות* קואיצי:די..די..^^;; ;_; שקט אתה...לא מספיק אתה וקוג'י עשיתם לי בלאגן בראש ביום שישי בלילה \=

היית חסרה לי

במיוחד באייסיקיו. התגעגעתי נורא. תתחילי להתרגל לרעיון הזה, שמתגעגעים אליך. איך אפשר פורום דיג'ימון בלעדיך?

איזה חמודי!!!;;

אני באמת צריכה להכניס לתת-מודע שלי שאנשים מתגעגעים אליי ^^;;; וברור שאפשר פורום דיג'ימון בלעדי ^^; או שאי אפשר? O_O בפעם האחרונה שבדקתי..זה היה מאוד אפשרי ^^;;;

lori4

New member
בטח שהתגעגענו....

אין פורום דיג'ימון בלי חופית, כמו שאין פורום דיג'ימון בלי כולנו....

Apikachu L

New member
לא נכון

אפשר בילעדי...... אף אחד לא יתגעגע אלי ליציאות שלי לתמונות שאני תוקעת בכל הודעה ולפיק שלי *סניף סניף בבבבבהההההההההה(בוכה)*

תקנו אותי אם אני טועה

אבל ליסטה ביקשה להפסיק עם זה, לא? ממש בוגר, יאנה

Ray girl

New member
חופשיתיששששששששששששששששן

חופיתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי *חיבוק דוב*

למעלה