חזרתי!!!

StarChild

New member
חזרתי!!!

אנשים! אני בבית רבעוש!!! אני הייתי מספרת לכם איך היה אבל לא עכשיו אני עייפה כי שמרתי היום לפנות בוקר.... בקצרה!! נהנתי מאוד מאוד מאוד!!! ו.... נחשו מי טירונית מצטיינת?? כןןן!!!! אני!!
זהו לעכשיו...אני הולכת לאכול ולישון כמו חיילת טובה... טירונית רעות כהן, וח"ח עצבני לי!

ברוכה השבה! ../images/Emo8.gif

לקבלת הטירונית המצטיינת הפורום יעבור לדום עעעעעעעמווווווד דום!

resputin

New member
:))))))))))

(יאללה, מתן, איפה קובעים ועושים לה מסיבת חזרה? :))

יום שישי בערב ../images/Emo35.gif

אני רציני... דיברתי עם רעות אני נמצא במרכז ת"א בכל מקרה, והחל מחצות בערך אני פנוי
אז מי מצטרף?

StarChild

New member
קורס טירוניות חיל הים מחזור אוגוסט

03 ימתח להקשב, שתיים שלוש הקשב! לקבלת מנהלי הפורם הפורם ימתח להקשב, שתיים שלוש, הקשב!!! כן, כפי שרואים, כל ה"כשתגיעי לצבא יעבור לך" לא עבר...אחרי 10 ימי טרטורים אוכל סביר+ ושרותים כל כך מגעילים שחצי מהזמן פשוט העדפת להתאפק, חזרתי הביתה מורעלת מתמיד...
חיל הים מדהים! הטירונות כיפית כל כך כל כך אבל את רוב הדברים אני פשוט מעדיפה לא לכתוב מטעמי בטיחות בלה בלה בלה... מה שאני כן אגיד זה שהסגל שלנו היה מ-ד-ה-י-ם! המפקדות בכלל והמפקדת הישירה שלי בפרט (שקיבלה ח"ח עצבני מאיתנו בשבירת דיסטאנס),המ"מ הכוסית שלנו (אם יורשה לי לומר) שהרבה אמרו שהיא כוסית אבל גם רוב הסיכוים לסבית (אני לא בטוחה...למורות שהיא קצת בוץ'), הסמלות שלמורות שהיו ביצ'יות או לפחות ניסו,נתנו לנו את הנשמה...אפילו הכניסו אותנו לחדר אוכל ראשונות, ומי שהיה בצבא יודע כמה שזה חשוב וקשה... הבנות מדהימות, למורות שקצת שוקיסטיות ועם לחץ בית היסטרי, נהנתי צחקתי קצת בכיתי, אבל לא בגלל הטירונות אלא בגלל בן דוד שלי ז"ל... יש לי רוס"ר M-16 יפיפה
שאני אוהבת מאוד מאוד מאוד מאוד, אני יודעת איך לעשות נועל מעצר חשוד, אפילו בערבית!! טקס ההשבעה שלי...וואו היה כל כך מרגש...כולנו בכינו ואחר כך התחבקנו ושרנו "צעיר לנצח" וצרחנו "מחלקה אחת נשמה אחת" זרקנו את הכומתות והיה פשוט יפיפה:) שלא נדבר שקיבלתי את הציון הכי גבוהה במבחנים ובעיקבות זה ועוד את התואר טוראית מצטיינת
ומי שאני אראה פנים מול פנים ישמע עוד, אבל לא פה....גם לא בפלא... ומתני...אז אני גונבת לך את החבר מאחורי הגב! אז מה??
עד כאן הצחוק והכיף...עכשיו לשורה רצינית... שתדעו, נשבעתי בדמעות לשמור עליכם אפילו במחיר חיי שלי, נשבעתי פעמים, ונשבעתי מהלב...אני שומרת עלייכם חמודים שלי...אל דאגה... שלכם תמיד תמיד (בשעות ט"ש) טוראית רעות כהן.

StarChild

New member
רק עכשיו קראתי את ההודעה שלי

חחח...נוהל מעצר חשוד...סליחה אני עייפה... לילה טוב!!! תותי

מה פשר ההזמנות האלו? ../images/Emo88.gif

תותי... את שובבה! בבוקר - טירונית מצטיינת ולילה.... יחצנית אורגיות מנוסה ומשופשפת?

StarChild

New member
אם זכרוני אינו שוגה...והוא לא...

ההצעה הראשונית הייתה שלך יקירי....

למעלה