אולי תגיבו?
פרק 3 בפרקים הקודמים: ג'קי צופה בטלטאביז ונהנה... רגע, מי כתב את זה? *מסתכל על ג'קי* ג'קי!!!!! ג'קי: "סליחה לסליחה הנה האמיתי... *נותן לטריירמון* יותר טוב! נמשיך... בפרקים הקודמים: ג'קי המעולף וג'ייד נשאבו לעולם הדיגיטלי ג'קי פגש את אגומון והופיע טיראנומון... אבל עכשיו... נעבור לג'ייד!! ג'ייד, שלא כמו אח שלה, יודעת מה לעשות וכבר מוצאת סלאמון! ]לא העתק של קארי] סלאמון: "מחר יהיה חם ומגניב!" ג'ייד: "?" ואז.... אחריי כמה זמן שהן מנסותל להכיר אחת ת'שנייה, מופיע... יונימון!!!! [יוני על שם החודש?]תתייחסו לזה כבדיחה[[ יונימון: "אני, שנולדתי בחודש יוני, ישמיד אתכן!!!!" בינתיים עם ג'קי... ג'קי: *צרוח כמו ילדה קטנה* אגומון: "נשימת פלפל!: *טיראנומון לא מושפע* נשימת פלפל! *שוב* נשימת מלח? *טיראנומון אוכל את נשימת המלח* ג'קי תעזור לי!" ג'קי: "אבל אני אל כיול להילחם בו! אולי אם אני אזרוק עליו את השניצל?" ג'קי לוקח וזורק את השניצל, מפספס וזה פוגע באגומון. אגומון נפגע קשה בראש. ג'קי: "לא אגומון! אתה החבר היחידי שלי!" ופתאום... הדיג'יכלי זוהר!!! ו... אגומון: "אגומון, דיג'יגדל ל..." המשך יבוא! נ.ב: הוא לא דיג'יגדל לגריימון בגלל זה המתח!