חזרתי!

חזרתי!

אתם שואלים מי חזר? פניקסמון! לאלה שזוכרים ומכירים אותו... אה אותי. אז בכל אופן חזרתי.

השם המלא שלי הוא...

טריירמון אשי דה מימסי פורפינגטון נשר תרנגולת מכנסים עם נקודות כחולות אור ירוק!

המממ

אם כבר יש לי נושא... מישהו זוכר שכתבתי סיפור? אז אני אכתוב אותו מחדש כאן!

לכל המגבות למיניהם

קודם כל, ראו הודעה קודמת. ועכשיו... נתחיל! פרק 1: הממ מה היה השם שלו? הכל התחיל ש... ג'קי ו... ג'ייד היו במחנה קיץ... ולפתע... ג'קי: "אההה אני מפחד ממחנה קיץ!" שתוק יא דביל! תן לי להמשיך! אז השמיים נעשו שחורים ו... ג'קי: יום רע יום רע יום רע!" שתוק כבר!!!!! ג'ייד תשתיקי אותו... ג'ייד: *נותנת מכה לג'קי והוא מתעלף* יותר טוב. אז השמיים נעשו שחורים ו... שאבו את ג'ייד וג'קי! ל... עולם הדיגיטלי! רק ששניהם נחתו במקומות שונים... המשך יבוא... נ.ב. כל הזכויות שמורות לי. אז אל תעתיקו!

אופס תקלה!

למה הם יצאו מודגשים??? בכל אופן[יים] פרק 2 טוב נמשיך... בינתיים, ג'קי המעולף... ג'קי: "אני רוצה את הסוכריה הזאת... היא שלי!!" ג'קי... תתעורר!!!!!! ג'קי: " מה?? אה! טוב..." ועכשיו נמשיך... ג'קי הולך ו... ג'קי: *עומד במקום* אמרתי... ג'קי הולך!!! ג'קי: " טוב טוב אל תצעק!!" ג'קי והולך ופוגש.... דיג'ימון משונה! ג'קי: "מה זה דיג'ימון?" מייד תגלה! טוב בכל אופן זה... אגומון! [ואל תגידו שהעתקתי מטאי כי תכף תראו למה...] ג'קי: "מה סה מי אתה?!?!" אגומון: "לא שמעת? אני אגומון!" פתאום ג'קי מקבל דיג'יכלי! ג'קי: " הדיג'יכלי הזה נראה כמו שניצל טעים!" זה לא לאכילה! ג'קי: אוף... ולפתע... נשמעת שאגה!!! ומופיע... טיראנומון!!! ג'קי: "אהההההה!!!! *מתחבא מתחת לטיראנומון* אהההההה! *מתחבא מאחורי אגומון* המשך יבוא... ונקווה שבפעם הבאה ג'קי לא יפחד כל כך! נ.ב. גיליתי מה קרה בתגובה הקודמת שלי! לא לחצתי על סיום הדגשנה...

אולי תגיבו?

פרק 3 בפרקים הקודמים: ג'קי צופה בטלטאביז ונהנה... רגע, מי כתב את זה? *מסתכל על ג'קי* ג'קי!!!!! ג'קי: "סליחה לסליחה הנה האמיתי... *נותן לטריירמון* יותר טוב! נמשיך... בפרקים הקודמים: ג'קי המעולף וג'ייד נשאבו לעולם הדיגיטלי ג'קי פגש את אגומון והופיע טיראנומון... אבל עכשיו... נעבור לג'ייד!! ג'ייד, שלא כמו אח שלה, יודעת מה לעשות וכבר מוצאת סלאמון! ]לא העתק של קארי] סלאמון: "מחר יהיה חם ומגניב!" ג'ייד: "?" ואז.... אחריי כמה זמן שהן מנסותל להכיר אחת ת'שנייה, מופיע... יונימון!!!! [יוני על שם החודש?]תתייחסו לזה כבדיחה[[ יונימון: "אני, שנולדתי בחודש יוני, ישמיד אתכן!!!!" בינתיים עם ג'קי... ג'קי: *צרוח כמו ילדה קטנה* אגומון: "נשימת פלפל!: *טיראנומון לא מושפע* נשימת פלפל! *שוב* נשימת מלח? *טיראנומון אוכל את נשימת המלח* ג'קי תעזור לי!" ג'קי: "אבל אני אל כיול להילחם בו! אולי אם אני אזרוק עליו את השניצל?" ג'קי לוקח וזורק את השניצל, מפספס וזה פוגע באגומון. אגומון נפגע קשה בראש. ג'קי: "לא אגומון! אתה החבר היחידי שלי!" ופתאום... הדיג'יכלי זוהר!!! ו... אגומון: "אגומון, דיג'יגדל ל..." המשך יבוא! נ.ב: הוא לא דיג'יגדל לגריימון בגלל זה המתח!

המשך...

פרק 4 בפרקים הקודמים: "אני יונימון!" "אגומון דיג'יגדל ל..." ועכשיו נמשיך... יונימון: "תתכוננו לסוף שלכם!" ג'ייד: "מזל שאני כבר יודעת איך להשתמש בדיג'יכלי על סלאמון! *בקול בייכני* סלאמון לאאאא" סלאמון: "סלאמון דיג'יגדל ל... גאטומון!" יונימוון: "שום חתולה לא תנצח אותי! והיא גם מחודש מרץ, ואני מיוני!" גאטומון: היפנוזה חתולית!" יונימון מתהפנט. ג'ייד: "היי תראי גטומון יש ל הראש שלו פודינג שחור!" גאטומון:" תוריד את הפודינג!" יונימון מעיף את הפודינג מעליו, ופתאום נעשה יותר לבן. יונימון: "תודה שהחזרת אותי להיות טוב! אותי, הדיג'ימון שנולד בחודש יוני! להתראות!" *יונימון עף משם* ובינתיים במקום אחר. אגומון: "אגומון דיג'יגדל ל... ווידראמון!" ג'קי: " מה סה הוא הפך לכחול!" ווידראמון: "חץ וי!" הוא יורה את החץ על טיראנומון וטיראנומון מתפוצץ. הנתנוים עפים לשמיים.ג'קי: "הצלת אותי! חבר שלי!" ווידארמון חוזר להיות אגומון. ולפתע.. ג'ייד וג'קי נפגשים! המשך יבוא... נ.ב: נו מה דעתכם?

Apikachu L

New member
מצחיק

גדול ממש גדול אם כי קצת מהיר לטעמי אבל מיתעכל טוב ממש מצויין

תודה../images/Emo13.gif

פרק 4 אין לי כוח להדגשה... פרקים קודמים: ג'קי צפה ב... ג'קי!!!! ג'קי: "אוף איך שוב עלית עליי?" *מחזיר לטריירמון את הדפים המקוריים* טוב אז יונימון וטיראנומון הובסו.. שלפתע... ג'קי וג'ייד נפגשים!!! ג'קי: "אה אימא'לה!" *מתחבא מתחת לג'ייד* "אהההה!" *בורח* *ג'ייד עושה סימנים של 'הוא משוגע'* *אגומון עם סימן שאלה גדול מעל הראש* *ג'קי רץ רץ ונתקל בדלת* ג'קי: המקום הזה מה זה?" בינתיים, מישהו שנמצא בתוך הבניין... ?: "אז הם סוף סוף הגיעו לכאן... אני תכף אראה להם מה זה..." *חיוך מרושע* ג'קי: אימא'לה מי זה הסימן שאלה??" ג'קי אתה לא אמור לדעת שהוא קיים עוד! ג'קי:" אה סליחה..." *פתאום השמיים, שהיו בהירים, הופכים שלחורים ויורד גשם! ואז פתאום יורד שלג! ואז חזור להיות בהיר* ג'קי: "מה סה? איזה מזג אוויר אמור להיות היום?" *רואים לפתע שכולם קפאו ורק רואים את סלאמון* סלאמון: "היום יהיה חם ומממיאווווגניב!]מה דעתכם? אני המצאתי
] *כולם שוב יכולים לזוז* *פתאום הדלת נפתחת וממנה יוצא...* ג'קי: אההה זה שניצל ענקי! עם קצה שרוף!!!" לא ג'קי זה רק גריימון... ג'ייד: *קול בייכני* לא סלאמון!!!" *דיג'יכלי זוהר* בום! גאטומון: "מיאו!!!!" אגומון: "הב הב?" ג'קי: הצילו, אגושניצל!!!!" אגומון: "דיג'יגדל לווידראמון!!!" בום! ווידראמון: יש לי בן דוד שקוראים לו זירו!" גריימון: "פיצוץ כוכבי!!!" ג'קי: "אה זה שניצל בוער!!!!" ווידראמון: "חץ וי!" גאטומון: "*מה שמה של המתקפה הזאת?*!" *בום גריימון מתפוצץ* הערה: לא היה עליו פודינג שחור! ?: "אוף הם ניצחו... עד הפם הבאה..." *הוא לוחץ על כפתור ופתאום כל הבניין נעלם* ג'קי: "מה סה פאטא מורגנה סה???" מי זה סימן שאלה? האם ג'קי ימשיך לחשוב על שניצלים? האם מזג האוויר[סלאמון: מחר יהיה חם ומיאוווכגניב!] ימשיך להיות לא צפוי? המשך יבוא... נ.ב: ג'קי: *אוכל שניצלים* היי ג'קי אתה אמור לקפוא ולחכות לפרק הבא!!!

Digi Lista

New member
ברוך השב../images/Emo98.gif

קראתי בשלבים את הפרקים כי כול שנייה מתנתק לי האינטרנט,תלמד להיות סבלני בסוף תמיד מגיבים ותמשיך לכתוב אני אכניס למאמרים(ואם כבר לכתוב מיליהו מה שם הסיפור שלך?יש לי רק את שמות הפרקים אבל את השם לקטגוריה...)

XD

נשמע כמו הסיכומים של הבנים בכיתה שלי לדיג'ימון ^^' כשהם מספרים, זה יותר בשביל לרדת, אבל אני צוחקת גם כשיורדים על דברים שאני אוהבת... אני אפילו צוחקת מירידות על פאן גירלז, למרות שאני מאוד מתגאה בזה שאני אחת
תמשיך, זה חמוד ^^

למעלה