חזרתי!

ההמשך של השניצלים של ג'קי

היי אני לא כתבתי את זה!!! ג'קי אתה תענש ותכף יבוא דיג'ימון שינצח]אל תדאג הוא לא ישמיד] את אגומון! ג'קי: "יום רע יום רע..." פרק 5: פרקים קודמים: גריימון גאטומון ווידראמון בום סימן שאלה בית נעלם ונמשיך: ?:"הגיע הזמן שאני אתגלה בפניהם..." בינתיים ג'ייד וג'קי הולכים בדרכים.. שלפתע... בום!!! ענן בצורת סימן שאלה מופיע... וממנו מופיע... ילד קטן ומוזר... ג'קי: "הנה הסימן שאלה סוף סוף!" ?: " שמי הוא... וולמונט!" ג'ייד: "מה זה השם הדפוק הזה?" וולמונט: "זה לא שם דפוק! בכל אןופן, אני ראש ארגון "הרגל האפלה"!" ג'קי: "רגל אפלה?" *רואים שיש לוולמונט מכנסיים שחצי מהם שחורים* ג'קי: "אה עכשיו הבנתי!" וולמונט:" רסטו, צ'או, ]איך קוראים לשלישי?]! בואו מייד!" ואז... מופיעים לפתע.. סופר סטארמון,]בגלל המשקפי שמש
] צ'רימון,וסקאלמראמון. ג'קי: "אימא'לה!" וולמונט: "אתה צודק. כולם ברמת על, ושלכם יכולים להגיע רק עד לרמת אלוף!!!" בום! ווידראמון: "חץ וי!" סופר סטארמון קופץ נותן מכה לווידראמון הוא חוזר להיות אגומון* ג'קי: "אגושניצל!" פתאום 'גייד, ג'קי, סלאמון, ואגומון נעלמים. וולמונט: "מה זה איפה הם?" ומופיעים בטירה זהובה... שם את רואים שלושה דיג'ימונים ענקיים... המשך יבוא... נ.ב: אני אשמח לקבל רעיונות! אז אם אתם רוצים לתת לי כמה...

המשך

פרק 6 בלי דיבורים פרק קודם: וולמונט שיגור טירה 3 דיג'ימונים ענקיים המשך: טוב אז הם רואים שלושה דיג'ימונים ענקיים... אתם חושבים שאלה המלאכים השומרים האלה או מה שמם נכון? אז הם לא! אלה... דווימון לבן!]הוא לא בדיוק לבן הוא פשוט טוב...] גאטומון שחורה לבנה!]מוזר לא..?] ו... גרגומון!. ג'קי: "מה זה מי אלה?" כולם:"אנחנו השלישיה הפותחת!" ג'קי: מה זה משחק כדורשניצל?" השלושה: "לא זה השם שלנו." גרגומון: אני גרגומון! גאטומון שחורה לבנה: <---- זאת אני! דווימון לבן: נחשו מי אני!" ג'קי: "אתה שניצל?" גרגומון: "וולמוט רוצה להשתלט על העולם הדיגיטלי... בגלל זה אנחנו נחזיר אתכם הביתה כדי שתוכלו להתאמן שם ללא סכנה!" גאטומון שחורה לבנה: מיאווו וגם יש עוד דיג'יגורלים שעוד לא פגשתם!" דווימון לבן: תתכוננו!" *הוא פותח שער ושולח את ג'קי ג'ייד והדיג'ימונים שלהם לתוכו* הם נוחתים בחנות של... ג'קי: "הדוד! חזרנו הביתה!" דוד: *מופיע פתאום* אייה! איפה הייתם? דוד דאג לכם! *הדוד נותן סטירה עם שני אצבעות למצח של ג'קי* ומה זה היצולים הפלוותיים האלה?" ג'קי: אה... פוחלצים, מה שזה זה!" דוד:"נגיד..." המשך יבוא... נ.ב: הממ ג'ייד לא מדברת הרבה... אני צריך להשתדל יותר...

חח מגניב....גם זה יפה לדעתי!

אני פשוט לא מכירה כלכך את השמות אז אני לא יכולה להגיב כלכך לעומק.מצטערת.

...

אין כאן מישהו שרואה ג'קי צ'אן? בכל אופן... אני בינתיים לא מפרסם פרק, אין לי רעיונות...

טדאם טדאם!

פרק 7! פרקים קודמים: שלישיה פותחת חור הביתה דוד! ג'קי וג'ייד הלכו ברחוב... וחשבו על אירועי הפרק הקודם. ג'קי: "למה בכלל הסתבכנו בזה?" ג'ייד: "זה לא היה קורה אם לא היית מחליט שעכשיו קיץ!" ג'קי: "אבל עכשיו כן קיץ!" ג'ייד: "אבל אני אוהבת להיות עם סלאמון" סלאמון: "מיאו!" ג'קי: "אני אוהב לאכול את אגושניצל!" *אגומון מתחבא מאחורי ג'ייד* פתאום... הם רואים סידראמון עף בשמיים!!! ג'קי: " אוי לא אני מפחד! אגושניצל!" אגומון: בום! ווידראמון:"חץ וי!" סידראמון מתחמק. בינתיים הם רואים דיג'ימון נחש מוזר תוקף את סידראמון ומנצח! ג'קי: מה סה מי סה?" הם רואים ילדה, והנחש, חוזר להיות נחש קטן יותר. ילדה: "שלום, אני צפע!" סטרינגמון: ואני... רואים בשם שלי! צפע: ומי אתם?" ג'קי: אני ג'קי והיא... ג'ייד: "<----" צפע: "נחמד שיש עוד דג'יגורלים!" ג'ייד: "כן, זה כיף!" ג'קי: "לא רוצה להיות דיג'ישניצל!" צפע: *לוחש לג'ייד* מה הקטע שלו"? ג'ייד: *לוחשת לצפע* סתם משוגע..." המשך יבוא... נ.ב: מי שמכיר את הסדרה ג'קי צ'אן אמור לדעת מה קורה כאן... חי חי חי

הצילו!

אני רק נעדר לכמה ימים, ותראו מה קרה... בכל אופן, זה תוקן... כנראה... תכף נראה!

למעלה