ההמשך של השניצלים של ג'קי
היי אני לא כתבתי את זה!!! ג'קי אתה תענש ותכף יבוא דיג'ימון שינצח]אל תדאג הוא לא ישמיד] את אגומון! ג'קי: "יום רע יום רע..." פרק 5: פרקים קודמים: גריימון גאטומון ווידראמון בום סימן שאלה בית נעלם ונמשיך: ?:"הגיע הזמן שאני אתגלה בפניהם..." בינתיים ג'ייד וג'קי הולכים בדרכים.. שלפתע... בום!!! ענן בצורת סימן שאלה מופיע... וממנו מופיע... ילד קטן ומוזר... ג'קי: "הנה הסימן שאלה סוף סוף!" ?: " שמי הוא... וולמונט!" ג'ייד: "מה זה השם הדפוק הזה?" וולמונט: "זה לא שם דפוק! בכל אןופן, אני ראש ארגון "הרגל האפלה"!" ג'קי: "רגל אפלה?" *רואים שיש לוולמונט מכנסיים שחצי מהם שחורים* ג'קי: "אה עכשיו הבנתי!" וולמונט:" רסטו, צ'או, ]איך קוראים לשלישי?]! בואו מייד!" ואז... מופיעים לפתע.. סופר סטארמון,]בגלל המשקפי שמש
] צ'רימון,וסקאלמראמון. ג'קי: "אימא'לה!" וולמונט: "אתה צודק. כולם ברמת על, ושלכם יכולים להגיע רק עד לרמת אלוף!!!" בום! ווידראמון: "חץ וי!" סופר סטארמון קופץ נותן מכה לווידראמון הוא חוזר להיות אגומון* ג'קי: "אגושניצל!" פתאום 'גייד, ג'קי, סלאמון, ואגומון נעלמים. וולמונט: "מה זה איפה הם?" ומופיעים בטירה זהובה... שם את רואים שלושה דיג'ימונים ענקיים... המשך יבוא... נ.ב: אני אשמח לקבל רעיונות! אז אם אתם רוצים לתת לי כמה...