חזרתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קוקיטה

New member
חזרתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה שלומכם ילדות?!?!?!?!?! התגעגעתי מאוד מאוד!!!!!!!!!!! מה קורה? מה היה בדוסון????. מה שלומכן????!?!?!?!?!?!?!!?! ואו איזה כיף שיש לי עוד פעם את המחשב!!!!!!!!!!!!!!!!! קיצר....התגעגעתי מאוד מאוד מאוד ןואני אנסה לקרוא את כל השרשורים עכשיו להתעדכן קצת אבל תוסיפו גם הודעות לפו עם מידע מתוקצר וכו...חיחיחי לאב יו

shira245

New member
וולקאם באק../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif ../images/Emo176.gifהיה פרק די

מוזר..אבל מאווד נוסטלגי ,ויש שרשור איפשהו עליו עם תמונות מהפרק גם.

Digi Lista

New member
ברוכה השבה../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

והיי,ראיתי ששאלת מי אני קודם,אז אני ליסטה ואני מחליפה כרגע את לי שתחזור כנראה ביום שישי מניו יורק,אני מנסה בכול כוחי לא לאכזב(אם כבר אז הכנסתי את כול "היכל התהילה של קרין" מהעונה השישית לקישורים קודם,פשוט ראיתי שזה לא שם אז...)נעים מאוד

קוקיטה

New member
נצ''ש

רק מנסה את המשפטון החדש בחתימה...... נו מה לעשות אני מתה עליו הוא כזה נשמה!

shira245

New member
../images/Emo32.gif קקוקיטה!!!!!!!! סליחה על

ההידחפות.. אבל יש לך חתימה מקסימה.. רודריגו..נו צריך להגיד??מדהים.. איזה בזבוז שהוא עף.. הוא עף ואני גם עפה..אין סיבה לצפות בסדרה עכשיו!!! חחחח

קוקיטה

New member
כן אבל...

אני עדיין רוצה לראות מי היא חושבת שיותר טוב ממנו... הוא כזהההה חמוד!!!! אףאחת אחרת לא הייתה מוותרת עליו!!

shira245

New member
../images/Emo32.gif אף אחד שם!!!!! כולם שם סתם

צנונים..חוץ מיואב שגם הוא חמוד..אבל רודריגו הרבה יותר! נו טוב,אולי יחזירו אותו..

קוקיטה

New member
../images/Emo32.gifבמקום להחזיר אותו

אני מציעה את הלהיט הבא של הקיץ! קח אותי רודריגו! אני בטוחה שיהיו כמה וכמה אנשות שיינצלו את ההזדמנות

קוקיטה

New member
תודה ילדות!! אבל יש לי שאלה!!

משו קרה לג'ן וסי ג'י בפרק?!?!?!?!?! כאילו הם נפרדו או משו כזה?!?!

למעלה