חזרתי

shanikoo

New member
חזרתי

חזרתי

טוב,אז אני כאן. אני עדיין בשוק מזה שיש מכוניות,כבישים,ערים,ומחשבים. בכל אופן,לי היה שבוע מדהים.ההתנתקות מהכל הייתה מדהימה,הנוף עוד יותר,ועל הכוכבים אני אפילו לא יכולה להתחיל לדבר. אני לא יכולה לתאר את מה שהיה,אני לא אנסה,כי כל פעם שניסיתי זה הסתכם במילה מדהים,ופשוט לא הצלחתי לעבור הלאה.אז קחו את המילה מ-ד-ה-י-ם,תעלו אותה באיזה כמה רמות,ואולי תצליחו לדעת מה עברתי. וזהו. אז אליכם,והתגעגעתי. אוהבת את כולכם שני

shanikoo

New member
אוי 8-p

מרוב שהייתי עסוקה בעצמי ובמה שעבר עלי,שכחתי לשאול מה שלומכם... אז,מה שלומכם? ואני באמת רצינית,רוצה שתענו לי על זה.אני חיבת לדעת מה שקורה פה ומה שאיתכם,ואני מסתכלת על ההודעות ולא כל כך מצליחה להבין. אוהבת שניקו

lilo.

New member
שני ממי...

איפה היית? איפה טיילת? אני רוצה גםםםםםםםם....

shanikoo

New member
לילו יקירתי

קודם כל,נחמד לראות את פנייך גפ בפורום הזה. דבר שני,הייתי במדבר.ארבעה ימים שלמיןם התנתקתי מהכל וטיילתי על פסגות ההרים המדבריים.היה מעולה,מומלץ בחום.

מורני !

New member
שניקו

אני אגיד בשם כולם - התגעגענו... מאוד. ככה לנטוש את הפורום בשביל מדבר צחיח???? (אהה.. טוב נו אני מבינה את זה..).. המצב רוח קצת בשפל כאן לאחרונה ובדויתית מנסה בכל כוחה להרים אותו לגבהיי האושר .. מעבר לזה לא ממש קורה כאן כלום. הכל בדיוק כמו שהשארת (כמו שהבטחתי לך לפני שהלכת..).. אני שמחה שנהנית מהטיול שלך.. את בהחלט מוזמנת לרשום את חוייותיך.. זהו - שבת שלום!! רני

סיון ...

New member
שניקוווווווווווו שלי!!!!!

מתוקה!! התגעגעתי המון..... בינתיים שלא היית פה........ הספקתי לעשות קצת הפסקה מהפורום ולחזור... ומה שכן השתנה פה זה שאנשים התחילו לכתוב דברים מדהימים באמת..... >שלא תחשבי שאני אחת מהם< ועכשיו הפורום ממש אבל ממש איכותי.... אז ברוכה השבה... חולה עלייך ממי.... סיון...

shanikoo

New member
שבת שלום לך סיונוש מתוקתי.

בקשר לכל היצרתיים פה.שמתי לב לזה,ואם תעלי למעלה ותראי את ההודעה שלי,תראי שאפילו נתקפתי רגשי נחיתות.....

למעלה